АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Потребител
Аватар
Кара: 318 i

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от rainhard » 02 Дек 2014, 20:04

Може ли да попитам колко струва рециклирана рейка ,че моята нещо взе да свири и маи е за смяна че и нещо ми чука отдолу и си мисля че пак е от нея?Благодаря предварително и искам да кажа,че хората и темите в целия форум са страхотни и полезни.Момчета,ако бяхте депутати,България щеше да бъде едно страхотно място :yes:
Отплеснах се и забравих да кажа,че става въпрос за 318 i 1995 год. седан :-D

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 11 Дек 2014, 9:22

rainhard написа:Може ли да попитам колко струва рециклирана рейка ,че моята нещо взе да свири и маи е за смяна че и нещо ми чука отдолу и си мисля че пак е от нея?Благодаря предварително и искам да кажа,че хората и темите в целия форум са страхотни и полезни.Момчета,ако бяхте депутати,България щеше да бъде едно страхотно място :yes:
Отплеснах се и забравих да кажа,че става въпрос за 318 i 1995 год. седан :-D

Благодарим за добрите думи, колега :yes:

Относно въпроса Ви - изпратил съм лично съобщение с разяснение.

:arrow:

Потребител
Аватар
Кара: 330I Touring
Мечтае да кара: Турбо бензин

Мнение от MihailMihov » 11 Дек 2014, 9:38

Безкрайно съм доволен от отношение, работа и коректност! Който не е маниак на марката да знае, че заради такова обслужване си струва да се ориентира към Бавенцата.
Оставих им 330-ката, върнаха ми поне 332-ка ;)

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 16 Дек 2014, 8:08

MihailMihov написа:Безкрайно съм доволен от отношение, работа и коректност! Който не е маниак на марката да знае, че заради такова обслужване си струва да се ориентира към Бавенцата.
Оставих им 330-ката, върнаха ми поне 332-ка ;)

Радвам се, че си доволен от престоя на колата при нас :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 16 Дек 2014, 20:13

Добър вечер искам да изкажа моята голяма благодарност на всички в сервиза.Бях при тях за смяна на почти всичко по предницата.Продължавайте в същия дух спечелихте ме като клиент :yes: :bchug:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 23 Дек 2014, 11:19

streetracing12 написа:Добър вечер искам да изкажа моята голяма благодарност на всички в сервиза.Бях при тях за смяна на почти всичко по предницата.Продължавайте в същия дух спечелихте ме като клиент :yes: :bchug:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 M550D LCI
Детайли за колата: Champagner quarz metallic

Мнение от Burnar » 07 Яну 2015, 11:49

Burnar написа:Ванка перфектни сте в работата си, но с зацепването на ванос не се справихте никак добре. Не го възприемай като нападка, а като градивен коментар. Просто без инструмент няма смисъл. Още тогава ми се стори, че колата е по шумна, но още бях бос що е то БМВ, но вие трябваше да го усетите това нещо.
Преди калибрирането на ваноса с инструмент даваше 2-3 мм отклонение и при поставяне на скобата имаше разминаване на зъбните колела. Сега има осезаема разлика в работата на мотора.
А проблема с оборотите и гасненето, който се появи, след като зацепихте ваноса още си му търся решение.

Здравейте!
Държа да се извиня на момчетата от @DSC Performance, за импулсивното си изказване по въпроса със ваноса ми. След доста сменени неща се оказа, че проблема ми съвсем не е от там и с оглед на нещата си е бил зацепен правилно.
Надявам се и за напред да продължим да работим заедно.
П.С - Честит имен ден на Иван Димитров с пожелание за здраве и щастие!

Потребител
Аватар
Кара: e90 320d 2005

Мнение от etsanov » 13 Яну 2015, 9:26

И аз искам да изкажа благодарности към екипа на автосервиза. Колата пали мигновено.

Благодаря и за предупреждението за пеперудките на всмукателния колектор, които съвсем бях забравил, че трябва да махам.

Още едно доволно BMW е90 :).

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 18 Яну 2015, 18:23

Burnar написа:
Burnar написа:Ванка перфектни сте в работата си, но с зацепването на ванос не се справихте никак добре. Не го възприемай като нападка, а като градивен коментар. Просто без инструмент няма смисъл. Още тогава ми се стори, че колата е по шумна, но още бях бос що е то БМВ, но вие трябваше да го усетите това нещо.
Преди калибрирането на ваноса с инструмент даваше 2-3 мм отклонение и при поставяне на скобата имаше разминаване на зъбните колела. Сега има осезаема разлика в работата на мотора.
А проблема с оборотите и гасненето, който се появи, след като зацепихте ваноса още си му търся решение.

Здравейте!
Държа да се извиня на момчетата от @DSC Performance, за импулсивното си изказване по въпроса със ваноса ми. След доста сменени неща се оказа, че проблема ми съвсем не е от там и с оглед на нещата си е бил зацепен правилно.
Надявам се и за напред да продължим да работим заедно.
П.С - Честит имен ден на Иван Димитров с пожелание за здраве и щастие!

Здравей, колега!
Не съм те забравил :)
Още помня хубавата Е46-ца, както и момчето, което ни гласува доверие да бъде сервизирана при нас!
Въпреки времето, което мина, въпреки негативния коментар - радвам се, че проблема е решен, а още повече се радвам, че има доблестни хора, който когато сгрешат и осъзнаят, че са сгрешили - казват "съжалявам - не бях прав"!
Благодаря за доблестната постъпка - благодаря, защото макар негативните мнения да са малко - за част от тях ние нямаме никаква вина, но до настоящият момент - нито един от тези хора не са казали (дори и лично - не във форума) - не бях прав - вие бяхте прави/вие сте си свършили добре работата...
Не - ние не сме безгрешни, но се стараем да бъдем ХОРА! - дори и когато се случи да сгрешим - да направим всичко, което е по силите ни, за да решим проблема по най-добрият за клиента начин...

П.С. - благодаря за пожеланията - всичко добро желая на теб и близките ти ! :yes:

etsanov написа:И аз искам да изкажа благодарности към екипа на автосервиза. Колата пали мигновено.

Благодаря и за предупреждението за пеперудките на всмукателния колектор, които съвсем бях забравил, че трябва да махам.

Още едно доволно BMW е90 :).

Радвам се, че се довери както за избора на сервиз - така и за диагнозата, а и за правилното решение на проблема (включително и от към марка!) - безаварийни километри и много усмивки зад волана на хубавата Е90-ка ;)

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Детайли за колата: 320 D, 150 hp

Мнение от spiromiro » 19 Яну 2015, 16:35

Отново посетих сервиза Ви и отново останах много доволен. По принцип съм негативно настроен към повечето майстори защото са изключително комерсиални, а доста често и не дотам компетентни, но Във нещата не са така и единственото за което ме е яд е, че сте ми много далеч и не бих могъл да се възползвам от услугите Ви постоянно.

Поздрави и много успехи!!!!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 22 Яну 2015, 20:36

spiromiro написа:Отново посетих сервиза Ви и отново останах много доволен. По принцип съм негативно настроен към повечето майстори защото са изключително комерсиални, а доста често и не дотам компетентни, но Във нещата не са така и единственото за което ме е яд е, че сте ми много далеч и не бих могъл да се възползвам от услугите Ви постоянно.

Поздрави и много успехи!!!!

Благодаря за добрите думи, колега :)

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d
Мечтае да кара: E70 X5M

Мнение от Vasil Lefterov » 23 Яну 2015, 16:50

Поредният, който е доволен от услугите на Ванката, Васко и Пешко! Коректни, компетентни и преди всичко - пичове! Надявам се скоро да не се виждаме по служебен път!!! :mhihi:
Благодаря пак за доброто обслужване!
Поздрави! :)

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 29 Яну 2015, 21:36

Vasil Lefterov написа:Поредният, който е доволен от услугите на Ванката, Васко и Пешко! Коректни, компетентни и преди всичко - пичове! Надявам се скоро да не се виждаме по служебен път!!! :mhihi:
Благодаря пак за доброто обслужване!
Поздрави! :)

:yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 30 Яну 2015, 19:04

Такива хора като Ванката и колегите му са вече застрашен вид.На всеки иска да помогне и да обърне внимание.Каквото и да напиша положително,вече е писано.Поздрави и много успехи занапред и все така старателни :yes: :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X4 F26 20D & S1000RR K67
Мечтае да кара: MV Agusta Superveloce S

Мнение от KpuB4o » 31 Яну 2015, 1:12

Аз също искам да благодаря на момчетата от сервиза, преди около месец, месец и нещо посетих сервиза за смяна на лагер главина, оказа се че е диф. сменихме маслото и шума намаля, след време пак се показа де, но тук вече те нямат вина. След това имах едно странно дрънчене в двигателния отсег и се оказа че други "майстори" махнали някаква стойка на клапана на парното и колегата Димитров се погрижи да я закрепи възможно най-стабилно и шума изчезна. След това софтуерно ми покачи оборотите с 60 за да заработи колата по-добре. За цялата тази работа ми взеха пари само за смяна на маслото на дифа и за самото масло :mrgreen: Много Ви благодаря.

п.с. Само една допълнение, при въпрос за цена за смяна на свещи, получих отговор че за кола с ГИ цената за смяна на свещи започва от ХХ лева и зависи от разглобяване отива нагоре. Добре де, аз обаче дори без да разглобявам каквото и да било видях че газовата рейката, изобщо не минава над капака където са свещите и изобщо рейката не ме бъркаше при смяната им(не се наложи никакво допълнително разглобяване). Предполагам че просто колегата не видя че газовата инсталация няма да попречи или доведе до допълнително разглобяване затова стана недоразумението.

Поздрави и се надявам да не ви засегна с мнението си. Ако имам бъдещи проблеми пак бих се обърнал към вас.

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги