Шофьорска врата не се отваря
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 е83 2.0д
Шофьорска врата не се отваря
Здравейте доста потърсих но не намерих подобна тема.Днес в студа отключих шофьорската врата,отвори се,когато реших да я затворя тя се върна не можа да се затвори, така два пъти пробвах,след това я натиснах щракна и се затвори,след това се опитах да я отворя но не можа дръжката няма никакво съпротивление дърпа се свободно,отвътре също не може да се отвори.Някой може ли да посъветва по какъв начин може да се отвори че е на път да ми развали празника.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Шофьорска врата не се отваря
Замръзнал е механизма на бравата,пробвай да я прибереш на топло или я запали и надуй парното до дупка.
- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
Ако е замръзнал първия път защо се отвори?Дръжката се движи свободно все едно нещо е откачено вътре.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами може да се е откачило,отвори и виж,може да пробваш да смажеш малко самия механизъм които се чижда като отвориш вратата,но ако нещо се е откачило и дръжките неиграят роля вече и със смазка няма да стане

- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
Въпросът е че не мога да отворя вратата.Има ли начин да се свали кората на затворена врата?Или по някакъв начин да се отвори вратата.
Последна промяна kosyo11 на 01 Яну 2015, 13:58, променена общо 1 път
Същата работа със пасажерската врата се случи при мен вчера.Пръсках с WD на топло парното на на макс ефект нула, по късно мисля да я отворя да видя какво е станало.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
kosyo11 написа:Въпросът е че не мога да отворя вратата.Има ли начин да се свали кората на затворена врата?Или по някакъв начин да се отвори вратата.
Мисля,че няма да стане защото част от кората се застъпва с таблото и няма да можеш да е освободиш.Все пак опитай.
Сега бях при моята за щастие се отвори без проблем,напекло я е слънцето и се отпусна.Пробвай да я спреш първо на слънце ако можеш или със сешоар малко да я нагрееш.
Между другото съм почти 100% сигурен че при мен се получи от това wd40 с което пръсках бравите предния ден.Освен за развиване на ръждиви гайки и премахване на стара смазка за друго не става.
Между другото съм почти 100% сигурен че при мен се получи от това wd40 с което пръсках бравите предния ден.Освен за развиване на ръждиви гайки и премахване на стара смазка за друго не става.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами то вд-то не е за смазка,даже ако се ползва за смазка е по-лошо защото изсушава и започва да става по кофти,има си течна грез на флаконче което е за смазка

9 мнения
• Страница 1 от 1