Проблем със светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Проблем със светлини
Здравейте колеги, макар, че съм сигурен къде ми е проблема, мисля все пак да се допитам и до вас.
Днес сутринта ми светна чека за двата задни габарита, слязох веднага от колата за да ги видя, светеха без проблем.Качих се загасих, запалих и пак същото.Оставих я, вечерта пак я паля и същото, вече като се вгледах видях, че трептят /"мигат"/, след това забалезах, че и предните също мигат / габарите - в моя случай са ринговете/. Започнах да тествам всичко и за момент мигачите ми "цъкаха" като, че ли има изгоряла лампа и при тях, а нямаше такава.
Рестнах компютъра / свалих клемата на акумулатора/, и пак продължиха да си премигват леко.Всичко ми клони към LCM модула, и се замислям какво точно му е станало, може би се е намокрил? знам ли, утре ако имам време ще отворя за да видя за какво иде реч...
Днес сутринта ми светна чека за двата задни габарита, слязох веднага от колата за да ги видя, светеха без проблем.Качих се загасих, запалих и пак същото.Оставих я, вечерта пак я паля и същото, вече като се вгледах видях, че трептят /"мигат"/, след това забалезах, че и предните също мигат / габарите - в моя случай са ринговете/. Започнах да тествам всичко и за момент мигачите ми "цъкаха" като, че ли има изгоряла лампа и при тях, а нямаше такава.
Рестнах компютъра / свалих клемата на акумулатора/, и пак продължиха да си премигват леко.Всичко ми клони към LCM модула, и се замислям какво точно му е станало, може би се е намокрил? знам ли, утре ако имам време ще отворя за да видя за какво иде реч...
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Проблем със светлини
А интериорните лампи премигват ли?
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
Само те - НЕ премигват!
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
Днес преди да сваля модула реших първо да огледам за влага около стопове, фарове и т.н. Действително имаше влага около и по кабелите на задния ляв стоп, дори по клемите имаше ражда, която я нямаше до скоро. Интересно при другия стоп не беше така. Дали е възможно от единия сам ода се бъгва всичко...
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
Колеги, някой от Варна с кабел и NCS да удари едно рамо, да кодираме моя LCM модул, че имах малко дертове и го смених а моите кабели не са в мен.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колега решил ли си проблема?Имам същите симптоми на е38 и незнам какво да правя.
6 мнения
• Страница 1 от 1