ТДС проблеми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ТДС проблеми
Пускам отново темата, защото се изтри.
Наскоро ми се появиха вибрации на мотора немоного силни,поради което отидох на диагносткика.
1,Юве - казаха че плочката е за смяна а веригата била леко охлабена
2.Супер дизел - плочката била ок. веригата била за смяна (колата меняла аванса от 0до6 каквото и да означава това)
3.Направих още няколко консултации с Блейз и други сервизи и се оформи мнението,че ако е много зле веригата колата ще върви трагично, няма да пали и ще трака много.Всичко това са неща, които не забеялзвам при мен.
Интересуваме някой правил ли е тази интервенция,какви са били симптомите за да я направи,какъв е бил резултата и изобщо всичко свързано с темата.
Не е въпроса в 1000-та лева за смяна на веригата(толкова искат ако не свалят главата,което е друг спорен момент), но има опасност ако бъркат последа се окаже помпа, плочка не знам си кво и вместо да изпиша вежди да извадя очи.
Благодаря предварително за всякво инфо по темата.
ПС Утре съм на диагностика при Тони в Бояна, не го познавам ама бил капацитет.
Наскоро ми се появиха вибрации на мотора немоного силни,поради което отидох на диагносткика.
1,Юве - казаха че плочката е за смяна а веригата била леко охлабена
2.Супер дизел - плочката била ок. веригата била за смяна (колата меняла аванса от 0до6 каквото и да означава това)
3.Направих още няколко консултации с Блейз и други сервизи и се оформи мнението,че ако е много зле веригата колата ще върви трагично, няма да пали и ще трака много.Всичко това са неща, които не забеялзвам при мен.
Интересуваме някой правил ли е тази интервенция,какви са били симптомите за да я направи,какъв е бил резултата и изобщо всичко свързано с темата.
Не е въпроса в 1000-та лева за смяна на веригата(толкова искат ако не свалят главата,което е друг спорен момент), но има опасност ако бъркат последа се окаже помпа, плочка не знам си кво и вместо да изпиша вежди да извадя очи.
Благодаря предварително за всякво инфо по темата.
ПС Утре съм на диагностика при Тони в Бояна, не го познавам ама бил капацитет.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
Не е точно така!
Няма да трака, но ще има едни звуци, които ти надали ще ги чуеш точно тях, понеже караме "безшумни дизели".
Все пак затова са бананите, обтегачите, които всъщност също се износват. Ако са много износени - до метал, ще се чува метален звук!
Няма да трака, но ще има едни звуци, които ти надали ще ги чуеш точно тях, понеже караме "безшумни дизели".

Все пак затова са бананите, обтегачите, които всъщност също се износват. Ако са много износени - до метал, ще се чува метален звук!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Аз другата седмица ще ходя да сменям веригата. За симптоми: тресе на място, губи мощност по баир нагоре и лятото като загрее палеше малко по-трудно. Ще видим след ремонта ще има ли промяна.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ICE
- Ледения
-
то е ясно, че ще има и то в положит. посока. Само внимавай, гледай да избереш верния майстор!
Желая ти успех ...
и да пишеш какво е станало...
Желая ти успех ...

Аз го пратих тамICE написа:то е ясно, че ще има и то в положит. посока. Само внимавай, гледай да избереш верния майстор!
Желая ти успех ...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Mr.White ,аз сега виждам темата чак ,та да те попитам случайно дали знаеш името на майстора ,който диагностицира колата ти в "ЮВЕ"
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Mr.White написа:В ЮВЕ колата я гледа Веско сина на собственика.
Тая седмица ще ходя при Тони за някой неща,ще пиша после резултата.
Чуй ме внимателно

Росен е човека,който трябва да я види на всяка цена

CheGevara-та навремето ходи при него за ТДС-а и остана много доволен

Георги Пенчев
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Penchev написа:Mr.White написа:В ЮВЕ колата я гледа Веско сина на собственика.
Тая седмица ще ходя при Тони за някой неща,ще пиша после резултата.
Чуй ме внимателно![]()
Росен е човека,който трябва да я види на всяка цена![]()
CheGevara-та навремето ходи при него за ТДС-а и остана много доволенВидял съм с очите си колко такива коли нов внос за продажба са били в сервиза при него ...
Георги Пенчев
да! този човек като говори знае за какво става дума! ... пък и ръчичките му пипат както си трябва

И там пак го пратих азPenchev написа:Mr.White ,аз сега виждам темата чак ,та да те попитам случайно дали знаеш името на майстора ,който диагностицира колата ти в "ЮВЕ"![]()
Георги Пенчев

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2