Гледахте ли "Мотоавангард" тази вечер - М6 vs. Sl
Модератор: Общи модератори
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Току що гледах предаването, дръпнах си го от сайта на Мотоавангард и искам да "кажа", че водешия е мноооого зле!
"Палячовците да не барат тракшън конрола!" - Аспарух.
"В10, М-пакет" - а аз си мислех, че тва си е баш М-мотор
Държи се като селски гъзар и все едни и същи реплики повтаря:"Ей ся стана страшно!", "Ей ся стана сериозно!"
Нарича ни "Беемвисти"
Това е една малка част от изцепките му.
Нямам думи просто. Хубаво, че имам клавиатура поне
ПП. И като за капак на всичко отгоре, показва поведение и на пистата и на дръпките кара без колан! После ми говорете за шофьорска култура! Като се опитва да копира Топ Гиър, поне да види, че там си слагат коланите!
"Палячовците да не барат тракшън конрола!" - Аспарух.

"В10, М-пакет" - а аз си мислех, че тва си е баш М-мотор

Държи се като селски гъзар и все едни и същи реплики повтаря:"Ей ся стана страшно!", "Ей ся стана сериозно!"
Нарича ни "Беемвисти"

ПП. И като за капак на всичко отгоре, показва поведение и на пистата и на дръпките кара без колан! После ми говорете за шофьорска култура! Като се опитва да копира Топ Гиър, поне да види, че там си слагат коланите!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
Loewe написа:Току що гледах предаването, дръпнах си го от сайта на Мотоавангард и искам да "кажа", че водешия е мноооого зле!
"Палячовците да не барат тракшън конрола!" - Аспарух.![]()
"В10, М-пакет" - а аз си мислех, че тва си е баш М-мотор![]()
Нарича ни "Беемвисти"Това е една малка част от изцепките му.
Интересно, ако беше казал, че БМВ-то е по-добро, дали пак щеше да му гледаш всички тея "изцепки"?

Мене баварката по-ми харесва, дай боже някой да ми каже избери си, нея ще взема, ама мергела ми се вижда по-бърз

- Loewe
- младши ентусиаст
-
G-force написа:"Интересно, ако беше казал, че БМВ-то е по-добро, дали пак щеше да му гледаш всички тея "изцепки"?![]()
Мене баварката по-ми харесва, дай боже някой да ми каже избери си, нея ще взема, ама мергела ми се вижда по-бърз
Много ясно, че ще му гледам изцепките! Не става дума коя кола ми харесва и коя не. На тоя стила му не ми харесва

За последно - водещият не владее българския книжовен език. Говори все едно съм хванал някой тийн от някое квартално кафене

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Веднъж случайно попаднах на Аспарухчо, беше на автоизложението в ЛА....лелеееее трудно е да се опишат стилът на изказ и коментарите, да не говорим за цитати!
Не мисля да повтарям гледането на предаването му!
Не мисля да повтарям гледането на предаването му!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аз по принцип не мога да разбера как успяват неграмотни, малоумни селски типове да се набутват на такива публични позиции. То вярно че в нашата държава има много парадокси но тоя е нещо прекалено дори за България. Знам че обиждам в момента като говоря така но точно това е целта ми, понеже аз се чувствам обиден от съществуването на такава пошла автожурналистика. И не става въпрос за това че бил харесал повече Мерц от БМВ, още първото предаване което гледах ме шокира и то си беше и последно за мен, като изключим броя от темата.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аспарухчо
тва е бг,само некадърници и връзкари.тоя аспарухчо като водеше предаването ''столът'' се правеше на лош и ся си мисли че номерцата му минават.кво разбира тоя цървул от автомобили?нещастник и цялото предаване се скапва така.за бмв автобилд го казва-брутално държание,истински спортист а бе ///M.мерцедес и ауди губят убедително с/у баварската индустрия в сравнителните тестове-кой да слушаме-аспарух или автобилд?бмв ги разпилява тотално аудито и мергела.
а по бтв има ебати и смешното предаване с тъпи водещи-актьор и некъв гей дето и те се чудят кво праят там.сигурно след 20г може да има свястно тв шоу в бг.ех къде си цаниславе(мотомания) да направиш нещо качествено?
а по бтв има ебати и смешното предаване с тъпи водещи-актьор и некъв гей дето и те се чудят кво праят там.сигурно след 20г може да има свястно тв шоу в бг.ех къде си цаниславе(мотомания) да направиш нещо качествено?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
БМВ. Хе-Хе... БМВ. Това звучи...бавно. Хе-Хе. Преди малко свалих видеото, гледах го... Хе-Хе. Викам си любимия ми БМВ форум сигурно е пламнъл. Хе-Хе. Прав бях. Гадно ли ви е, а? Ама чесно да ви кажа, вие сте щастливи хора. Нищо, че след това предаване цяла България се смее на "Беемвистите". Хе-Хе. Вие сте щастливци. Защо ли? Ами защото теста беше нечестен. Mercedes-Benz SL 55 AMG е концепция от 2003, а БМВ-то си беше концепция 2006. Радвайте се. Защото ако не беше SL 55, а SL 65...предаването нямаше да се казва "Мото Авангард", а щеше да се казва "Къде си мислиш, че отиваш с това БМВ?". Ама вижте сега. Няма какво да се сърдите, защото не само БГ журналистите ви гаврят. Преди месец, Top Gear правиха подобен
тест. CLS 55 AMG 2004 срещу BMW M5 2006. AMG-то естествено победи, ама и Top Gear ви пожалиха. Защото можеще да не бъде CLS 55, можеше да бъде CLS 63. И тогава предаването нямаше да се казва Top Gear, а щеше да се казва "Къде си мислиш, че отиваш с това БМВ?". Хе-Хе. Но аз немога да разбера защо толкова се ядосвате? Защо си мислите, че M-Power е равно на AMG. M-Power e просто една "Performance" производствена линия. Да не би да има историята на AMG или пък сигурно има славата и наградите на AMG? Та M-Power дори нямат собствен уеб сайт... Какво е M-Power? Ами изтискани BMW двигатели. Нито лукс, нито стил, нито класа... Просто една бегачка... Къде се редите при AMG...емблемата на немската аристокрация. И вече, говорите колко тъп бил водещия...само защото ви показа истината. М6 изплезе езика. Във тоя форум пишете повече колко тъпи са Мерцедес, отколкото нещо за БМВ. Във форума на Мерцедес никой не злобее така. Е, да вярно, тях автомобилните експерти не ги гаврят, но все пак. Да вярно, M-Power са супер бегачки, но само това... Изтискан двигател, куп електроника и ако погледнете пакетите с екстри, ще видите че БМВ в сравнение с Мерцедес си е направо спартанско обзаведено. БМВ манията в българия стана като чалгата, куцо, кьораво и сакато БМВ харесва. И естествено трябва да си имат враг... Защо не Мерцедес? Нищо че са Мерцедес са по-луксозни, нищо че са по-мощни и надеждни... Нищо че глупавите германци купуват три пъти повече Мерцедеси, отколкото БМВ-та. Няма значение, че Мерцедес имат колекция два пъти по-голяма от БМВ. Но български "Беемвисти" не отстъпват, нищо че 60% от хората в този форум са под 13 години, нищо че 70% от тях не са прочели една статия за автомобилостроенето, нищо че 80% не са се качвали никога в БМВ, 90% от всички не са се качвали в БМВ по младо от 15 години. Едно време Голф 2 беше "селската мечта" , сега селската мечта е БМВ 3-серия. Всеки псевдо гъзар гледа да купи БМВ, дори да е на 20 години...явно е забавно всеки ден да лежиш под него. Неможе да преглътнете, че една AMG концепция 3 години по-стара от най-новото M6 го победи. Къде е БМВ във световен мащаб? Може би направи нещо във F1, може би прави нещо във немски DTM, където Мерцедес С55 AMG съсипва и Audi RS4 и BMW M3. Въпреки че Ауди чат пат печелят, М3 по напред от 5 място не е финиширало. Да не говорим, че едно AMG струва колкото три М-ки. защо не говорите нещо градивно за БМВ, ами само злобеете. Какво се опитвате да докажете? Top Gear...най-известното авто предаване в света ви гавраят, не кой де , а Top Gear. Може ли да изкарат един CLS 2004 срещу M5 2006 и Мерцедеса да е по-добър? Е, явно може... Аспарух е пристрастен! Аспарух ви показа истината...ама някой маняци немогат да си признаят... M-Power е по-добро от AMG. Една цялостна тунинг линия, с разработки на всички нива, със самостоятелна фабрика с експерти и лаборатории за цялостни тестове и проекти, със отделен екип от експерти за всеки модел...срещу едни изтискани БМВ двигатели, които не получават нищо по специално от другите, защото се правят заедно с тях. Но какво ви обяснявам, едва ли повечето от вас ще вдянат за какво изобщо пиша... Купувайте си лепенки M-Power, лепете ги по Опела и може да друпнете някой Голф 2, ако лепенките да повече от 10 това качва повече мощност и имате възможност да се пробвате срещу Голф 3. Успех!
тест. CLS 55 AMG 2004 срещу BMW M5 2006. AMG-то естествено победи, ама и Top Gear ви пожалиха. Защото можеще да не бъде CLS 55, можеше да бъде CLS 63. И тогава предаването нямаше да се казва Top Gear, а щеше да се казва "Къде си мислиш, че отиваш с това БМВ?". Хе-Хе. Но аз немога да разбера защо толкова се ядосвате? Защо си мислите, че M-Power е равно на AMG. M-Power e просто една "Performance" производствена линия. Да не би да има историята на AMG или пък сигурно има славата и наградите на AMG? Та M-Power дори нямат собствен уеб сайт... Какво е M-Power? Ами изтискани BMW двигатели. Нито лукс, нито стил, нито класа... Просто една бегачка... Къде се редите при AMG...емблемата на немската аристокрация. И вече, говорите колко тъп бил водещия...само защото ви показа истината. М6 изплезе езика. Във тоя форум пишете повече колко тъпи са Мерцедес, отколкото нещо за БМВ. Във форума на Мерцедес никой не злобее така. Е, да вярно, тях автомобилните експерти не ги гаврят, но все пак. Да вярно, M-Power са супер бегачки, но само това... Изтискан двигател, куп електроника и ако погледнете пакетите с екстри, ще видите че БМВ в сравнение с Мерцедес си е направо спартанско обзаведено. БМВ манията в българия стана като чалгата, куцо, кьораво и сакато БМВ харесва. И естествено трябва да си имат враг... Защо не Мерцедес? Нищо че са Мерцедес са по-луксозни, нищо че са по-мощни и надеждни... Нищо че глупавите германци купуват три пъти повече Мерцедеси, отколкото БМВ-та. Няма значение, че Мерцедес имат колекция два пъти по-голяма от БМВ. Но български "Беемвисти" не отстъпват, нищо че 60% от хората в този форум са под 13 години, нищо че 70% от тях не са прочели една статия за автомобилостроенето, нищо че 80% не са се качвали никога в БМВ, 90% от всички не са се качвали в БМВ по младо от 15 години. Едно време Голф 2 беше "селската мечта" , сега селската мечта е БМВ 3-серия. Всеки псевдо гъзар гледа да купи БМВ, дори да е на 20 години...явно е забавно всеки ден да лежиш под него. Неможе да преглътнете, че една AMG концепция 3 години по-стара от най-новото M6 го победи. Къде е БМВ във световен мащаб? Може би направи нещо във F1, може би прави нещо във немски DTM, където Мерцедес С55 AMG съсипва и Audi RS4 и BMW M3. Въпреки че Ауди чат пат печелят, М3 по напред от 5 място не е финиширало. Да не говорим, че едно AMG струва колкото три М-ки. защо не говорите нещо градивно за БМВ, ами само злобеете. Какво се опитвате да докажете? Top Gear...най-известното авто предаване в света ви гавраят, не кой де , а Top Gear. Може ли да изкарат един CLS 2004 срещу M5 2006 и Мерцедеса да е по-добър? Е, явно може... Аспарух е пристрастен! Аспарух ви показа истината...ама някой маняци немогат да си признаят... M-Power е по-добро от AMG. Една цялостна тунинг линия, с разработки на всички нива, със самостоятелна фабрика с експерти и лаборатории за цялостни тестове и проекти, със отделен екип от експерти за всеки модел...срещу едни изтискани БМВ двигатели, които не получават нищо по специално от другите, защото се правят заедно с тях. Но какво ви обяснявам, едва ли повечето от вас ще вдянат за какво изобщо пиша... Купувайте си лепенки M-Power, лепете ги по Опела и може да друпнете някой Голф 2, ако лепенките да повече от 10 това качва повече мощност и имате възможност да се пробвате срещу Голф 3. Успех!
Последна промяна Nikoi на 26 Ное 2006, 15:22, променена общо 1 път
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Nikoi написа:...
Ето заради такива като тебе ставт такива темите!Като не те кефи марката ми карай си мерджана бе!К'во само дразниш

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Nikoi написа:нищо че 80% не са се качвали никога в БВМ
Е верно никой не се е качвал в такова, може би само ти

Не знам защо си дошъл да пишеш в тоя форум.Седи си при мерджаните, карайте си Ц и ЦЛ и си мислете, че сте най-великите на пътя.Повечето като тебе свършват в двигателните отсеци на тировете из прохода на републиката.Това си е чиста проба заяждане.
Всъщност ти никога няма да прочетеш тази тема отново, нали

ЗА Бай никой
Никой си не само ти но и марката МЕРникой също.
Мерцедес и в совалки да почнат да инвестират пак ще завиждат и ще им спира дъха когато М3 мине покрай тях. Веднага ти обяснявам защо.
Защото М е символ Който БМВ го е родил на Меро символа е краден от тунигн фирма.
БМВ М има традиция и стил а AMG подражава като си надува балона.
БМВ М прави за коли за хора които обичат БМВ, а на Меро е важно да излезе на мегдана.
БМВ е кола за младите, тя е жижа Мерцедеса е нарицателен и някога жал ми става когато 90 процента от старите и истински мерцедеси ги карат мангалите.
БМВ феновете са лоялни към своите колеги Мерцедес феновете /защо/ са комплексари въпрос който ти самия доказваш.
И още има ма чакам да се закачиш
Мерцедес и в совалки да почнат да инвестират пак ще завиждат и ще им спира дъха когато М3 мине покрай тях. Веднага ти обяснявам защо.
Защото М е символ Който БМВ го е родил на Меро символа е краден от тунигн фирма.
БМВ М има традиция и стил а AMG подражава като си надува балона.
БМВ М прави за коли за хора които обичат БМВ, а на Меро е важно да излезе на мегдана.
БМВ е кола за младите, тя е жижа Мерцедеса е нарицателен и някога жал ми става когато 90 процента от старите и истински мерцедеси ги карат мангалите.
БМВ феновете са лоялни към своите колеги Мерцедес феновете /защо/ са комплексари въпрос който ти самия доказваш.
И още има ма чакам да се закачиш

bigmurzi написа:Nikoi написа:...
Като не те кефи марката ми карай си мерджана бе!К'во само дразниш
Кефи ме бе. Все пак това е БМВ, най-хубавите коли след Мерцедес.
че сте най-великите на пътя
Ааа, чуждото не пиппам. Това си е запазена марка на Беемвистите.
Това си е чиста проба заяждане.
Ми разбирасе, че съм дошъл да се заяждам. Но да знаете не съм аз виновен. Списанията и телевизията са виновни. Тъй като част от работата ми е свързана с това да съм в час със най-новите постижения на автомобилостроенето, постоянно чета авто списания. И лятото гледам Brabus пуснаха най-бързата лимузина в света. Пред тази S-класа на Брабус, вашата 7-серия става излишна. Сега есента Брабус пак грумнаха, най-бързата полицейска кола в света "Mercedes-Benz CLS Brabus Rocket Polizei" , след седмица "Mercedes CLS Brabus Rocket" най бързия седен в света..."М5 ли? Кой каза М5?" Top Gear също не се здържаха и ви изгавриха в края на октоври, като показаха истината за М5, който изплези език срущу един стар CLS. Тогава Брабус пак ви показаха среден пръст... "Mercedes-Benz Brabus SV12 S Biturbo Roadster" най-бързия роудстър в света... И тогава за капак и БГ медиите ви оцапаха, Мото Авангард ви подреди стабилно. Просто не издържах... Вие Голфаджиите, опа Беемвистите, много си приличате и ви бъркам, извинете ме... Просто трябваше да ви кажа истината.
Всъщност ти никога няма да прочетеш тази тема отново, нали
Как няма бе колега, ще я следя редовно... Вие сте готини, аз мислех че ще псувате, ще злобеете, ама вие разбрани излезнахте... Въпреки че всяка трета тема във форума ви е "Мерцедес не струва" , все пак може да има хора във форума които да гледат реално на нещата.
Мерцедес и в совалки да почнат да инвестират пак ще завиждат и ще им спира дъха когато М3 мине покрай тях.
Аз незнам кой на кого завижда, я погледни на Мерцедес форума дали има теми "БМВ са пенсионерски коли"... И като каза да спиране на духа, ами Мото Авангард ви показаха, че май май на М6 му спря духа AMG-то...така му го спря, че чак М-ката се задъха.
Ха-ха-ха. Ако отидеш във фабрика на AMG и го кажеш това ще ти счупят и двата крака, а можи би и едната ръка... С тази реплика за краденото, се показа като крайно компетентен... AMG и Mercedes-Benz са обединение и никой нищо от никого не е крал. И като каза за кражба, наклонените чертички на емблемата на M-Power, не приличат ли поразително на емблемата на една друга марка която сам отбеляза е създадена 5 години по-рано?
БМВ М има традиция и стил а AMG подражава
Ха-ха-ха. Ти наистина понятие си нямаш от автомобили... AMG подражава на M-Power? Ха-ха-ха. Ами ти ако поне малко познаваше двете тунинг линии щеше да знаеш, че имат съвсем различна политика една от друга. Само факта, че едните правят "атмосферни" а другите "компресорни" двигатели трябва да ти подсказва, че никой на никой не подръжава. Да не говорим, че AMG са отделна фабрика за цялостни разработки, а M-Power са изтискани BMW-та. AMG и M-Power имат съвсем различни производствени линии.
Да бе, в на Мерцедес форума всяка трета тема е "БМВ са супер тъпи".
БМВ е кола за младите
БМВ е кола за хората, които нямат пари за Мерцедес. Обаче ти наистина си упорит човек, по национален ефир показаха как AMG смазва M-Power...но не, вие по гръб не падате. Иначе благодаря ти, че отделяш време за мен. Затова, ако си оставиш адреса, ти обещавам съвсем сериозно че ще ти изпратя по пощата много готина лепенка M-Power. Да я сложиш на Опелчето... Качва от 15 до 20 коня...