Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Фарове
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=63&fg=95
Разбивка по компоненти може да извади някой с инсталирана ETK по парт номера: 61120432110 (това е за седан) или 61120432397 за комби
Разбивка по компоненти може да извади някой с инсталирана ETK по парт номера: 61120432110 (това е за седан) или 61120432397 за комби
Only dead fish follow the stream...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Днес пристигнаха, сега се загледах в картинката от реалоем-а, то май са и за фаровете и за стоповете комплект. Аз си мислех че ще има повече кабелчета в комплекта
. Сега остана да се оправя само със застрахователите.

Интересно ми е когато се сменят фарове обикновенни с динамик, как фара взима информацията накъде трябва да завива?

Интересно ми е когато се сменят фарове обикновенни с динамик, как фара взима информацията накъде трябва да завива?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Колеги, да спомена само резултата след като изпратих фаровете за почистване/полиране/възстановяване на рефлекторите. ефекта е уникален, фаровете станаха като нови,лупите кристални и най-важното перфектна светлина имам ! много съм доволен от инвестицията 230 лв ми взе човека + доставките 30 лв отиване и връщане 

Nukem написа:Днес пристигнаха, сега се загледах в картинката от реалоем-а, то май са и за фаровете и за стоповете комплект. Аз си мислех че ще има повече кабелчета в комплекта. Сега остана да се оправя само със застрахователите.
Сензора на волана.
Ти какво си си купил, това е коНплект за стопове + фарове, нали?
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
Колеги, левия фар ми падна в най-долно положение, при положение, че съм го вдигнал до най-горно положение ръчно. Като дам на контакт десния се движи нагора надоло и се спира където трябва а левия не помръдва и си бие на земята. Мога ли по някакъв начин с инпа или ръчно да си повдигна фара, че ми предстоят нощни пътувания и с такъв фар не де кара просто.
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
отвии фара и го издърпай напред. Пъхни си ръката и под голямата букса има една малка която отговаря за завиването на фара. Извади я и я вкарай пак. Ще видиш, че фара започва да се движи. Ако не стане от първия път го направи пак докато се центрира. Щом станеш доволен от положението му извади буксата и я остави така да си виси. Повече няма да се движи фара и няма да имаш проблеми докато не му смениш управлението под него.
Аз нещо не разбрах... винаги ли минавайки от фарове преди фейса на фарове след фейса трябва да се сменя и лайт модула и т.н.? Ако сменяш преди фейсови със ксенон и са динамични със същите, но фейсови не може ли да минеш само с фаровете? 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
rG_ArkaN написа:Аз нещо не разбрах... винаги ли минавайки от фарове преди фейса на фарове след фейса трябва да се сменя и лайт модула и т.н.? Ако сменяш преди фейсови със ксенон и са динамични със същите, но фейсови не може ли да минеш само с фаровете?
Не
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Ако искаш нещата да стават както трябва Да,ако искаш да отбиеш номера Не.
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Колеги,
Поразгледах във форума, но не успях да намеря сигурна информация за отваряне на фейсови биксенон фарове. Късите ми са доста слаби, особено в сумрак направо нямам фарове, дългите г/д биват, но като цяло положението хич не е добре. Мислих да сменям крушките на ксенона, но съм почти сигурен, че рефлекторите са заминали. Дайте някакви мнения кой се занимава с отваряне на фаровете (по-скоро съм за отлепване с горещ въздух - ако разбира се е възможно при този модел, отколкото за рязане). Относно възстановяване на рефлекторите виждам, че "Еверет ЛАК" са с много добри отзиви.
Поразгледах във форума, но не успях да намеря сигурна информация за отваряне на фейсови биксенон фарове. Късите ми са доста слаби, особено в сумрак направо нямам фарове, дългите г/д биват, но като цяло положението хич не е добре. Мислих да сменям крушките на ксенона, но съм почти сигурен, че рефлекторите са заминали. Дайте някакви мнения кой се занимава с отваряне на фаровете (по-скоро съм за отлепване с горещ въздух - ако разбира се е възможно при този модел, отколкото за рязане). Относно възстановяване на рефлекторите виждам, че "Еверет ЛАК" са с много добри отзиви.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Колега, и аз се набутах с крушки и накрая, си изпратих фаровете на един пич от софия ( някъде в форума е пуснал тема с услугите си ) 240 лв ми излезна и сега имам страхотни фарове!
Случайно намерих един сайт в гугъл ( http://remont-farove.com/ ) попитай ги и тях
Случайно намерих един сайт в гугъл ( http://remont-farove.com/ ) попитай ги и тях
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Чудя се само дали да не пробвам сам да отворя фаровете, въпреки, че като не съм го правил никога, се съмнявам, че ще стане супер от първия път. Покрай разни измамници съм малко скептичен да си пращам фаровете на някого - кой знае какво може да подмени или омаже. Точно за това мислих да ги отворим с някой, който го е правил, или в някоя работилничка с добри отзиви, пък след това да се види - ако наистина рефлекторите са заминали, само тях да ги пращам и разнасям.
Ти при кой изпрати твоите, тук ли:
viewtopic.php?f=63&t=276722 – Звъннах му на момчето, имал готови оригинални рефлектори за повечето коли и щяло да отнеме 2 дни. Фаровете не се разлепят, а се режат, въпреки, че в нета съм виждал клипове, в които точно такива фарове ги отлепят с горещ въздух...
Някакви отзиви или други предложения колеги?
Ти при кой изпрати твоите, тук ли:
viewtopic.php?f=63&t=276722 – Звъннах му на момчето, имал готови оригинални рефлектори за повечето коли и щяло да отнеме 2 дни. Фаровете не се разлепят, а се режат, въпреки, че в нета съм виждал клипове, в които точно такива фарове ги отлепят с горещ въздух...
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
themoldestone написа:viewtopic.php?f=63&t=276722 – Звъннах му на момчето, имал готови оригинални рефлектори за повечето коли и щяло да отнеме 2 дни. Фаровете не се разлепят, а се режат, въпреки, че в нета съм виждал клипове, в които точно такива фарове ги отлепят с горещ въздух...
Мога да препоръчам колегата, аз лично се отказах за рязането на фаровете, но пък много хора вече са го правили поради различни причини - рингове, рефлектори, боядисване итн. Ако нямаш опит и не ти се рискува му ги пусни и ще останеш доволен.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Trixster написа:themoldestone написа:viewtopic.php?f=63&t=276722 – Звъннах му на момчето, имал готови оригинални рефлектори за повечето коли и щяло да отнеме 2 дни. Фаровете не се разлепят, а се режат, въпреки, че в нета съм виждал клипове, в които точно такива фарове ги отлепят с горещ въздух...
Мога да препоръчам колегата, аз лично се отказах за рязането на фаровете, но пък много хора вече са го правили поради различни причини - рингове, рефлектори, боядисване итн. Ако нямаш опит и не ти се рискува му ги пусни и ще останеш доволен.
И като ги срежете какво? После ще станат нови ли? Големи майстори сме в побългаряването