Е46 теч на вода в купето.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Е46 теч на вода в купето.

Мнение от abracadabra » 17 Дек 2014, 12:11

Здравейте приятели, Искам да питам за приятел със Е46 (...,аз съм с 36-ца), на когото му тече от време на време(така е забелязал) при дъжд пред седалката на пасажера. Мокро петно на стелката. И не знае откъде е теча. И аз гледах и решихме че не е от климатика(а си е чиста вода). Сега дали от уплътнението на вратата капе долу(не знам дали ще може да се стече точно там), а и гледахме - на пръв поглед беше си ОК. Дали от някъде пред стъклото да се стича ..., и как? Дали от канал за отичане на водата покрай вратата в калника и да е запушен и само когато се препълни и "прелее" някак в купето... Той на това е най-склонен да вярва, все пак има наблюдения. Та си мисля този канал за отичане какво представлява и дали на този модел(а и на всички БМВ-та) има такъв...?? Сега като се замисля, не е ли теча на вода по улея на гумата(уплътнението на вратата) и после някъде покрай пантите на вратата да изтича...? Не знам, дайте идея и съвет.
П.П.
Все му казвам да се регистрира, ама човека е доста зает. Поне ще му покажа какво сте отговорили. И може и още един човек да спечелим във форума.
Благодаря на отзовалите се!
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Re: Е46 теч на вода в купето.

Мнение от vavilon » 17 Дек 2014, 12:37

младши ентусиаст
Аватар

Re: Е46 теч на вода в купето.

Мнение от abracadabra » 17 Дек 2014, 13:56

Благодаря! Ще огледаме уплътненията на вратата!
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

Назад към E46