Проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kinghood
- Потребител
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: E30
Проблем с централното
Здравейте колеги, не се натъкнах на подобен проблем, затова пускам темата. 318и 99г. има проблем с централното. Колата не реагира при отключване и заключване. Не цъкат релетата, не се затваря нито от бутона при аварийните, нито с ключ. Интересното е, че с ключа отваря багажника и пуска и гаси алармата. Закачих я с ИНПА и показа това:
Проверих няколко пъти всички бушони зад жабката - здрави до един.
Попадна ми една тема, в която един колега беше споделил, че подобен проблем излекувал със смяна на шофьорската брава, малко ме съмнява да помогне, но утре ще пробвам. Междувременно отворен съм към всякакви идеи. Съмнявам се проблема да е в релетата, защото преди месец смених едното, защото даваше ядове от 5 години. След това отключваше и заключваше перфектно... до този момент.
Проверих няколко пъти всички бушони зад жабката - здрави до един.
Попадна ми една тема, в която един колега беше споделил, че подобен проблем излекувал със смяна на шофьорската брава, малко ме съмнява да помогне, но утре ще пробвам. Междувременно отворен съм към всякакви идеи. Съмнявам се проблема да е в релетата, защото преди месец смених едното, защото даваше ядове от 5 години. След това отключваше и заключваше перфектно... до този момент.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kinghood
- Потребител
-
Re: Проблем с централното
Днес смених бравата на шофьорската врата и никакъв ефект. Гледах на инпа-та копчето в централната конзола работи, когато се отключва с ключ показва индикация, че приема сигнала светват плафони, деактивира алармата, но централното не помръдва. Комфорт модула е със следните данни: GM V ; 12v ; BMW 61.35-4 533 551 ; 109 110 ; Hw 1.0 SW 1.1 , с какъв мога да го заменя за да го пробвам ?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
точно в проверка на GM5 наблегни,щом си го свалял и подменял реле най-вероятно там да е проблема.Пробвай с друг модул.Иначе погледни и бравата често и там стават проблемите.
- kinghood
- Потребител
-
Сложих друга брава, никакъв ефект. За модула не намерих някои, който да отговаря на цифрите на моя модул. Съвпадат първите 4 в най-добрия случай. Обмислям идеята да подам ток директно в релето и да видя за реакция.
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
опитай
- kinghood
- Потребител
-
Излязох от филма. Решението - комфорт модул.
6 мнения
• Страница 1 от 1