Проблем с километража - помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с километража - помощ
Колеги ,извинявам се ако има другаде тема,но търсих и не намерих нещо конкретно за този проблем.
Блокираха ми стрелките на километража.Километрите останаха 60 , оборотите на 2к ,бензина и температурата на водата си останаха там където бяха.Гасих,палих,чуках, пусках и теста със скритото меню,който завърта всички стрелки докрай и обратно,но нищо не става.
След няколко часа като запалих отново се пораздвижиха ,и при теста се завъртат докрай ,но немогат да се върнат до начална позиция.Спират там където блокираха.Сега като километража ми почва от 60 и като съм с 40 показва 100.Имате ли идея какво да правя,много е спешно !
Блокираха ми стрелките на километража.Километрите останаха 60 , оборотите на 2к ,бензина и температурата на водата си останаха там където бяха.Гасих,палих,чуках, пусках и теста със скритото меню,който завърта всички стрелки докрай и обратно,но нищо не става.
След няколко часа като запалих отново се пораздвижиха ,и при теста се завъртат докрай ,но немогат да се върнат до начална позиция.Спират там където блокираха.Сега като километража ми почва от 60 и като съм с 40 показва 100.Имате ли идея какво да правя,много е спешно !
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Проблем с километража - помощ
От скритото меню 21 се рества Борда направи го или изкарай и пак вкарай буксите на километража.
П.П нещо чуждо да си слагал по колата, я ксенон я нещо друго ?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Atanas328 написа:Колеги ,извинявам се ако има другаде тема,но търсих и не намерих нещо конкретно за този проблем.
откачи таблото, буксите и ги закачи на ново.
hacker4eto1 написа:От скритото меню 21 се рества Борда направи го или изкарай и пак вкарай буксите на километража.
Мерси колега,тест 21 оправи всичко !
С рестарирането от тест 21 се оправи,но временно след няколко дена пак блокира .Купих ново табло и се оправи.Но е в мили новото и адски много ме дразни,отделно е на тройно повече километри отколкото беше мойто.Може ли някой да ми каже възможно ли е да се оправи изгоряло табло,защото явно моето е такова ??
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Atanas328 написа:С рестарирането от тест 21 се оправи,но временно след няколко дена пак блокира .Купих ново табло и се оправи.Но е в мили новото и адски много ме дразни,отделно е на тройно повече километри отколкото беше мойто.Може ли някой да ми каже възможно ли е да се оправи изгоряло табло,защото явно моето е такова ??
Няма смисъл старото новото може да се направи едно към едно с оригиналното в км. И то на колкото ти кажеш

6 мнения
• Страница 1 от 1