Какви са тънкостите при затъмняване с фолио на заден джам
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
A с това си изказване доказа на 100%, че не разбираш абсолютно нищо от лепене на фолио. Как ще режеш и ще наставяш втора лента бе братленце... Ти си луд за връзване сериозно ти казвам. Ако искаш може да си залепиш няколко слоя (около 5-6) и после да кажеш:"Аз защо не виждам?"
Глей ся да ти обясня - От единия край, който ти е фабрично прав не го пипаш, а от др. режеш с ножицата, щот после с ножчето го оформяш по ръбовете бе. И за това ти трябват 2 ролки.И не СЕ ЛЕПИ ЕДНО ВЪРХУ ДРУГО АМИ ЛЕКО СЕ ЗАСТЪПВА . Пък онова за избеляването си е вярно. Може пък ти да си случил на ИСТИНСКО американско, ма дотук на 20 коли лепихме и си е същото и американското и илиенското(ба ли го къде са произвежда.
Са да ти обясня за полицаите. По цялата кола разлепихме фолиото и чак тогава ни пусна един полицай в гр.Костинброд. Пречела на видимостта.
А за УВ защитата - купи си едни очила за около 150лв. с УВ защита и си готов. Да не би да лепиш и предният прозорец, та си толкова сигурен, че си УВ защитен.
Аз се опитвам да помогна, доколкото мога и имам личен опит. За мене тва фолио за 160 лв. е си е вкарване на пари на вятъра. Ако е истинско обаче може и пак тряа да се обмисли добре
AcoTo®
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Задното стъкло се прави само от едно парче, като преди това то се обработва за да заеме формата на стъклото.
Истинското американско фолио като LLumar е хиляди пъти по-добро от ментаците по пазара.Все едно да сравнявате Приста с Мотул
Истинското американско фолио като LLumar е хиляди пъти по-добро от ментаците по пазара.Все едно да сравнявате Приста с Мотул

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Breyton написа:Задното стъкло се прави само от едно парче, като преди това то се обработва за да заеме формата на стъклото.
Абсолютно

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
WilliamsF1Team написа:Вие сте вещи, вие знаете...
Аз като по-умен ще замълча...
Важното е да има фолио-па кой как ще го слага-негов проблем....

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
писал съм по тази тема преди..
ако не можеш да го направиш с един лист, не го прави а си плати. какви са тези глупости да режеш на листечета бре? да не е 1960та....
май съм единствения тук който е правил поне 10 коли от джам до джам и бес снадки..
ама толкова много митове се писаха че ме боли главата само да ги чета. изобщо и нямам желание да ги корегирам днес. трябва да си сменям масло
фолиоте се топи или с топъл въздох и вода или с прах.. зависи кое го правиш по добре и зависи от угъла на стъклото.
само като го режеш си е за прасетата щото гъвката няма да следгне..
ако не можеш да го направиш с един лист, не го прави а си плати. какви са тези глупости да режеш на листечета бре? да не е 1960та....
май съм единствения тук който е правил поне 10 коли от джам до джам и бес снадки..
ама толкова много митове се писаха че ме боли главата само да ги чета. изобщо и нямам желание да ги корегирам днес. трябва да си сменям масло
фолиоте се топи или с топъл въздох и вода или с прах.. зависи кое го правиш по добре и зависи от угъла на стъклото.
само като го режеш си е за прасетата щото гъвката няма да следгне..
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SuPeR_FLY написа:На това Клио стъклото също ли без снадки го правиш
Мда... Лумар му е майката.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
gyrate написа:SuPeR_FLY написа:На това Клио стъклото също ли без снадки го правиш
че това е лесно бре.. ти на корвет можеш без снадки. но за него се изисква яко умение, но става
щом казваш явно наистина е лесно, деба кви сме прости ние дето режем

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
WilliamsF1Team написа:Acoto® написа:Кат те спре някой напет поУцай и ти изкара, че нямаш видимост... да разлепваш фолио насред на пътя си е зла работа, пък ти му обяснявай, че било фабрично.
Абе, ти или си луд или те е ухапал лудия.
Ти някога виждал ли си как се вижда през това Американско фолио. Кристално виждаш всичко, няма денем, няма нощем, всичко се вижда.Acoto® написа:10.Ако е необходимо режете ножица втора лента и така докато покриете цялата повърхност
A с това си изказване доказа на 100%, че не разбираш абсолютно нищо от лепене на фолио. Как ще режеш и ще наставяш втора лента бе братленце...Ти си луд за връзване сериозно ти казвам. Ако искаш може да си залепиш няколко слоя (около 5-6) и после да кажеш:"Аз защо не виждам?"
Acoto® написа:Плюсове + :
1.Готин външен вид
Отразяване на УВ лъчите посредством УВ филтри.
Пречупване на светлината под ъгъл, под който не се позволява да напича в купето.
Кристален изглед.
Няма драскане.
Няма избеляване.Acoto® написа:Минуси - :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acoto® написа:Ако нещо съм пропуснал поправете ме![]()
Пропуснал си да си изтриеш профила или по-добре да не пишеш глупости по форума, защото той е предимно да си помагаме, така че...
забелезваш ли червения надпис
питаи Бобси от форума неговата е36ца беше с Хамериканско и накрая май го махна щото то избеле и се едно нямаше нищо

аз съм с пазарско сложено е от хора които слагат фолио супер стана и се гледа всичко
имаше 4 вида пазарско не зех наи тъмното а преди него
и да вечер си виждам всичко .. и през деня се вижда така че за мен се уи какво ще сложа а с тея 160 лв ... ше се возя 1 месец ... ела го познаи че е от пазара

SuPeR_FLY написа:gyrate написа:SuPeR_FLY написа:На това Клио стъклото също ли без снадки го правиш
че това е лесно бре.. ти на корвет можеш без снадки. но за него се изисква яко умение, но става
щом казваш явно наистина е лесно, деба кви сме прости ние дето режем![]()
![]()
![]()
ако ти режеш клио а аз не режа корвет.. какво да кажа.
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3