Банда, помощ(съвсем извън темата)..
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Аз пък въобще не се занимавам с sms и всякакви обяснения,просто чакам да стане три през ноща,отивам при въпросния обект,един чувал на главата и у нас.Както казваше Илия Павлов(лека му пръст),,мама ме е учила,ако някой не ти даде нещо,сам си го вземи"и много ми харесва този лафLina написа: На мен , ако ме заринат така със смс-и бих откачила, и 100% бихме обсъждали с приятелки колко жалка история е целият фарс... Като следва заклеймяване на момчето, и `дисекция` на Новата звезда, защото в 90% от тези случай го има
Струва ми се глупаво и незряло, никога не бих била с мъж, който не може да се оправя сам и пробягва до подобни `мерки`.
п.с. Нищо лично, изказвам си мнението.

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
говорите така обаче съм сигурен че незнаете какво е половинката ти да е надалеко от теб и да не можеш да я видиш и да и кажеш това което искаш в очите 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
..
В либофф и на война всичко е позволено... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Lina написа: На мен , ако ме заринат така със смс-и бих откачила, и 100% бихме обсъждали с приятелки колко жалка история е целият фарс... Като следва заклеймяване на момчето, и `дисекция` на Новата звезда, защото в 90% от тези случай го има
Струва ми се глупаво и незряло, никога не бих била с мъж, който не може да се оправя сам и пробягва до подобни `мерки`.
п.с. Нищо лично, изказвам си мнението.
ама 4е си гадна ... от такива кат тебе бегам поне на 1000км... безсърде4но *(&*

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4