НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2014, 15:45

"Био" отдавна не значи здравословно. Храната произведена във фабрика си остава храна произведена във фабрика.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Ное 2014, 16:24

Да има го това, но според мен има нещо друго... явно хората, които могат да си позволят такава храна тук не са изобщо взикателни. В смисъл тук изглежда, че това се третира като някакъв лукс и модерно по-скоро, от колкото с цел здравословно. Във фантастико пък някакъв био щанд видях... тесто с тесто и сладки неща :kuku: И накрая био доматите гръцки... начи това вече направо си е тъжно.

Купих си един немски оцет такъв с мътилка... някакси по-винен вкус като, че ли има от този дето аз съм свикнал. Домашното ще си е предизвикателство ми се струва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 30 Ное 2014, 17:55

hell's angel написа:Абсурд не, мога да се сетя ама не е балсамов ....
Ацетификатор - бидонче с много дупки, помпа, канелка и фунии :mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

bum_bum написа:Само, че там е май е по-скоро анаеробна ферментацията. Баба ми разправяше, че заравяли една делва с вино на двора и така ставал ожет. Аз държах една бутилка 11лт вино в гаража около 2 години, че се беше вкиснала ама оцет не стана. За сметка на това като се изнасях от къщата я оставих до контейнерите и след половин час трима вече бяха седнали около нея и си отвориха едни консерви аншоа, които също бях хвърлил :shock:

Оцета се прави от плодово вино. Алкохолната ферментация си е анаеробен процес, а от виното към оцет вече е аеробен. Acetobacter aceti и производните щамове са дето правят оцета и развалят виното и са аероби ... Не е чак толкова трудно, ама трябва да му се бае - не е заебаваш и точиш както на мен ми се иска :mhihi: Подсигуриш ли му добри стартови условия и аерация в началото - става ...ако имаш с какво да го заразиш става още по-добре :mrgreen: Тия органика -предполагам сулфитират и ползват стартерни култури и подхранват ...

Бащата беше зарязал пелина от миналата зима в бъчвата и преди 1 месец точи - пелинов оцет :lalala: . Понякога явно става без усилия.
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Ное 2014, 22:14

Колеги малко встрани от темата е, но останах изумен когато се видях с една позната случайно в София..тя ме позна, но аз нея не..Преди няколко години беше наддала с около 20-25килограма и съм я запомнил с този неин вид, но вчера я видях и приличаше на..манекенка :mrgreen: Поговорихме си и аз понеже ме заинтригува как го е постигнала това (нищо общо нямаше с вида, който преди имаше) и тя ми каза две думи само - зелено кафе. Попитах я да не е същото като със зеления чай, щото там е съвсем друга схема, но сега чета из интернет за това кафе (и преди го бях правил и то просто информативно си препрочитах информацията за него), както и тя самата потвърди, щото го била пробвала и него и резултата бил временен и сваляне на тегло от него с около 5-6 килограма, а това наистина действало).
Та вие имате ли някакви впечатления? Не е за мен това кафе, аз съм си добре с килограмите :lol: става въпрос за майка ми тъй като наддаде килограми преди няколко години заради едни лекарства и грешни диагнози от "докторите" :censored: и искам да и направя един коледен подарък тъй като си е цифра за сурово кафе.. :) :mhihi: даже намерих някъв блог на някакво момиче и доста коментари със снимки има и като цяло доста доволни са останали момичетата :) http://blog4eto.in/ ако не бяха снимките нямаше да повярвам кой знае колко, но или наистина така или болен мозък прави чак такава реклама..
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2014, 22:37

Повечето от тия кафета и хапове действат на принципа "не яж нищо 2 часа преди и 2 часа след кафето" и като ти кажат да го пиеш 4 пъти на ден нали се сещаш.. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 30 Ное 2014, 22:39

тц, мислех да го напиша преди ама и сега става :lol: каза, че не си е променила с нищо режима, а само е намалила количеството храна.. :lol: :) не знам просто търся някакво мнение от тука и ако има такова ще ми е интересно да го сподели..иначе г/д и аз съм на мнението като на @bum_bum :)

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 30 Ное 2014, 22:44

Аз лично не вярвам във всякакви чудодейни хапове и питиета, че сами по себе си правят нещо съществено. Но от друга страна и плацебо ефекта понякога е много силен. Вземи кафето и обезателно и покажи сайта :mhihi: Може и да се получи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Дек 2014, 11:50

Няма ли отрицателен прием на калории, забрави за отслабване. Всякаквите препарати само спомагат измъкването и изгарянето на мазнините, но за да започне организма да ги яде, трябва да го накараш.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Дек 2014, 13:37

А бе с това хранене... В началото започнах с отрицателен прием, да изгарям мазнини. Страшно бърз ефект. След това почнах да си ям колкото мога. Старая се да си правя снимки на няколко седмици... И за 1 година определено имаше разлика в релефа дори със сериозен калориен прием. Качеството на храната за мен е не по-малко важно от калорийния прием. А и аз поне разбирам, че в случая става въпрос за сериозен % мазнини, а не се гонят плочки :dunno:

Сега аз имам едно питане :lol: По здравословни причини няма да мога да тренирам още няколко месеца... а за няма и 2 месеца забелязвам леко омазняване вече (което може и да е просто, защото съм се отпуснал... но мисля, че и мазно има :lol: ). Да намаля протеина и максимално малко въглехидрат? Целта ми е да загубя минимално мускул и да кача минимално мазно (или изобщо да не кача), разбира се.

П.П. Толкова дълга почивка не съм правил от 7-8 години, а трябва поне още толкова да почивам :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 01 Дек 2014, 15:24

Аз понамалих само мазнината малко и не ми се отрази по никакъв начин, а бях спрял за около 8 месеца кажи-речи. Ако досега активно си набивал сланина, кашкавал и масло може тах да понамалих, аз поне така направих.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар

Мнение от doomy525 » 01 Дек 2014, 22:34

Leon написа:но за да започне организма да ги яде, трябва да го накараш.

Как става това с човек на около 50 години? :bchug: Искам само да вметна, че храната, която приема тя /майка ми в случая/ е изцяло домашна - сирене, зеленчуци, месо..всичко е домашно гледано и приготвено..

п.с - ако някой търси истинско кози сирене, с което ще се откаже да яде всякакви боклуци от магазините с етикет "СИРЕНЕ" :lol: да ми пише на ЛС :yes: гарантирам за качеството :bchug:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 02 Дек 2014, 10:14

С отрицателен прием на калории, това имах предвид. Смяташ и й обясняваш ориентировъчно от кое колко може да яде, докато му свикне. С половин кило домашно козе сирене и половин хляб дневно заедно с другата храна няма да стане. Като стана дума за козе сирене - искам. Моите роднини, които ме снабдяваха вече нямат кози.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Дек 2014, 18:26

Я дайте акъл от къде да намеря свастно месо за пържоли... телешко предпочитам, ама на тоя етап май ще е каквото има (за София иде реч).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 13 Дек 2014, 20:37

Аз си взимам от "Моята ферма". Имат от две места- Омая и някаква друга био ферма.

И една добра новина-акциите на Монсанто вървят надолу за първи път от 5-6 години май. След вълна от самоубийства на фермери в Индия и проблеми с памука в Щатите най-накрая и те да видят зор.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 13 Дек 2014, 22:21

Мног ме е яд като стана на 100 години и чак тогава открия нещо. Вкусно, полезно, пести ток, време...
ImageUploadedByTapatalk1418498470.878979.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата