Въпрос за огледалата на Е46 купе
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_760il
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 99'
Въпрос за огледалата на Е46 купе
Здравейте!
Интересува ме къде по огледалата за задно виждане (екстрериорните) пише парт номер?
И как може да се разбере дали са от кола с десен или ляв волан без да са монтирани на колата, как се разбира имат ли подгрев, ел. пребиране и евентуално какво друго може да имат(май колите с ел. седалки имат и памет, при тях по-други ли са огледалата)?
Става въпрос за Е46 Купе преди фейса - 2002.07
Благодаря предварително!
Интересува ме къде по огледалата за задно виждане (екстрериорните) пише парт номер?
И как може да се разбере дали са от кола с десен или ляв волан без да са монтирани на колата, как се разбира имат ли подгрев, ел. пребиране и евентуално какво друго може да имат(май колите с ел. седалки имат и памет, при тях по-други ли са огледалата)?
Благодаря предварително!
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Re: Въпрос за огледалата на Е46 купе
Мисля, че номера на частта е някъде вътре в огледалото под моторчетата, защото аз моето съм го отварял да прегледам моторчетата под стъклото и имаше 3 серийни номера, но на моторите, не на самият компонент като цяло.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
bmw_760il написа:Здравейте!
Благодаря предварително!
2002 e след фейса.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Фейслифтът не беше ли март, 2003 (http://www.tyresmoke.net/attachments/E46Facelift.pdf)?
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Flipz написа:Фейслифтът не беше ли март, 2003 (http://www.tyresmoke.net/attachments/E46Facelift.pdf)?
По принцип е без значение, защото огледалата са еднакви.
- Flipz
- младши ентусиаст
-
Не е точно така.
Точно защото не са еднакви аз още не мога да си намеря за моят фейслифт купе огледала с ел. прибиране. Всъщност има 3 вида огледала - с 6 пин букса или 12 пин букса преди фейса и лентов кабел след фейса. Има една много яка статия точно за огледалата и кои какви ъпгрейди може да направи и по какъв начин:
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=900070
Статията е на английски, но има много информация за огледалата - ръчно и автоматично сгъване, памет, подгряване и видове свързване.
В случая при огледалата преди фейса е много по-лесно да се направят нещата като ъпгрейд (ако от ръчно искаш на автоматично прибиране), а и огледала се намират супер по-лесно
)
Точно защото не са еднакви аз още не мога да си намеря за моят фейслифт купе огледала с ел. прибиране. Всъщност има 3 вида огледала - с 6 пин букса или 12 пин букса преди фейса и лентов кабел след фейса. Има една много яка статия точно за огледалата и кои какви ъпгрейди може да направи и по какъв начин:
Статията е на английски, но има много информация за огледалата - ръчно и автоматично сгъване, памет, подгряване и видове свързване.
В случая при огледалата преди фейса е много по-лесно да се направят нещата като ъпгрейд (ако от ръчно искаш на автоматично прибиране), а и огледала се намират супер по-лесно

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Да не отварям нова тема, мен ме интересува къде пише номера на стъклата на огледалата ? Като го махнах лявото оригинално стъкло пише 4313322453
Номенклатурен номер : 4313322453
Описание : Несъществуващ номер на част
Ед.цена (с ДДС) : .00 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Парт номер за стъкло на купе с ляв волан е 51168247131. Някой идея къде го пише ?
Номенклатурен номер : 4313322453
Описание : Несъществуващ номер на част
Ед.цена (с ДДС) : .00 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Парт номер за стъкло на купе с ляв волан е 51168247131. Някой идея къде го пише ?
Flipz написа:Не е точно така.
В случая при огледалата преди фейса е много по-лесно да се направят нещата като ъпгрейд (ако от ръчно искаш на автоматично прибиране), а и огледала се намират супер по-лесно)
Лесно лесно, аз от 1 година си търся дясно гледало с ел. прибиране за купе преди фейса...иначе наистина са различни, бях поръчал от едно купе и лявото огледало му беше с голяма и малка букса, а дясното само с голяма 1 букса без тази за прибирането, като моето огледало си е с 2 букси. Гледах гледах дали не е отрязана, но не видях, обадих се на момчето каза, че при него така са работили

ПП На моето така и не видях парт номер, по-късно ще го разкостя пак и ще докладвам
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Явно никъде не пише тоя номер. Днеска гледах едно ОЕМ огледало 1 към 1 отзад като моето 4313322453, но предната част беше зелена и беше от англичанка
10 мнения
• Страница 1 от 1