Проблем с таблото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с таблото

Мнение от Pioneer-BMW » 27 Окт 2014, 12:39

Здравейте, имам лек проблем с таблото на е46. Часовника ми не работи и ми излиза " --:-- '' точно това. Ще съм Ви благодарен ако някой може да ми помогне.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Re: Проблем с таблото

Мнение от axel.folu » 27 Окт 2014, 12:46

Pioneer-BMW написа:Здравейте, имам лек проблем с таблото на е46. Часовника ми не работи и ми излиза " --:-- '' точно това. Ще съм Ви благодарен ако някой може да ми помогне.

При мен това ми излиза след загуба на ток дефакто трябва да си го нагласиш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше: BMW(e46) 143 hp. (N42B20)
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от torettos » 27 Окт 2014, 13:42

Pioneer-BMW написа:Здравейте, имам лек проблем с таблото на е46. Часовника ми не работи и ми излиза " --:-- '' точно това. Ще съм Ви благодарен ако някой може да ми помогне.

Колега нищо му няма на таблото :smoke: ... просто си настрой часовника...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 27 Окт 2014, 18:25

torettos написа:

Колега нищо му няма на таблото :smoke: ... просто си настрой часовника...

:banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от Pioneer-BMW » 27 Окт 2014, 18:51

Благодаря ви!

Потребител
Аватар

Мнение от Pioneer-BMW » 26 Ное 2014, 16:26

Здравейте колеги от известно време не ми свети лампата на таблото за автопилота, но работи бихте ли ми казали на какво би могло да се дължи?

Благодаря!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 27 Ное 2014, 11:25

Pioneer-BMW написа:Здравейте колеги от известно време не ми свети лампата на таблото за автопилота, но работи бихте ли ми казали на какво би могло да се дължи?

Благодаря!

откачи клемата на акумулатора, за 1 час и виж после, явно имаш комуникационна грешка.

Потребител
Аватар

Мнение от tonik » 04 Авг 2015, 18:18

Колеги на мен спря да ми свети лампата за айр бега на бмв 320 д 2003 г. И при тест на таблото не светва.На какво може да се дължи.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 04 Авг 2015, 19:44

tonik написа:Колеги на мен спря да ми свети лампата за айр бега на бмв 320 д 2003 г. И при тест на таблото не светва.На какво може да се дължи.

диода е умрял завинаги

Потребител
Аватар

Мнение от MarinG » 04 Авг 2015, 21:51

Здравейте колеги,да не отварям нова тема тук е подходящо да питам ... при мен проблема е следния: Спирам на бензиностанцията всичко наред качвам се паля колата и всички стрелки на таблото забиха до едно положение и не мърдат никакви лампички не светеха по таблото като пускам фаровете и пак не не се осветява таблото изключих клемата за около 2-3 часа същата работа обадих се за диагностика докато чаках моят ред след 2 дена стрелките се оправиха но но някои от лампите не светят ( мигачи,фарове,халогени и пак не се осветява цялото табло при пускане на фаровете) някакви идеи от какво може да се получава тоя проблем ?

Потребител
Аватар

Мнение от MarinG » 05 Авг 2015, 9:11

Здравейте колеги наскоро ми се случи следния проблем : Спирам на бензиностанцията качвам се паля колата и стрелките на таблото (километраж, оборотомер ,вода,бензин) забиха до едно положение и нито една лампичка не светеше след 1 ден се оправиха стрелките и някои от лампичките с изключение на ( мигачи,фарове,халогени) и като пусна фаровете таблото не се осветява остава си тъмно. Някакви идеи от какво може да се получава тоя проблем ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 06 Авг 2015, 17:18

MarinG написа:Здравейте колеги,да не отварям нова тема тук е подходящо да питам ... при мен проблема е следния: Спирам на бензиностанцията всичко наред качвам се паля колата и всички стрелки на таблото забиха до едно положение и не мърдат никакви лампички не светеха по таблото като пускам фаровете и пак не не се осветява таблото изключих клемата за около 2-3 часа същата работа обадих се за диагностика докато чаках моят ред след 2 дена стрелките се оправиха но но някои от лампите не светят ( мигачи,фарове,халогени и пак не се осветява цялото табло при пускане на фаровете) някакви идеи от какво може да се получава тоя проблем ?

Свали таблото, напръскай му буксите с контактен спрей и пробвай дали ще се оправи ако не проблема или е в таблото или в K-BUS шината.

Потребител
Аватар

Мнение от tonik » 07 Авг 2015, 13:45

И аз това си мисля,може ли да се смени диода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от oci » 08 Авг 2015, 16:19

tonik написа:И аз това си мисля,може ли да се смени диода.

може

Потребител
Аватар

Мнение от tonik » 10 Авг 2015, 10:45

Като се разглоби таблото, стрелките трябва ли да се махат.

Следваща

Назад към E46