Уреди на таблото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Уреди на таблото
Здравейте колеги , уредите за горивото и за температурата на двигателя не показват правилно , отначало си мислих че съм за термостат но след пускане на скритото меню се вижда че колата вдига 84-85 градуса (което пак е малко) а стрелката си седи не във средата както трябва да бъде , а малко по наляво. Същото е положението и с уреда за горивото седи по наляво когато е загасена колата, и съответно при контакт показва по-малко гориво. Колата е Bmw 330d 184 к.с.
Същото е положението и с температурата.. стрелката пада повече от колкото трябва.
Същото е положението и с температурата.. стрелката пада повече от колкото трябва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Тодориев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 136к.с.
- Мечтае да кара: м3
Re: Уреди на таблото
колега и аз го имах този проблем но само с горивото сложих друго табло и се оправи. 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами ако наистина невдига повече от 83-84 градуса,наистина си за термостат и предполага ще се оправи стрелката.А за останалите стрелки -предполагам че таблото е отваряно и са сваляни стрелките,след като се върнат на местата си има определен начин на поставяне,въртят се обратно по часовниковата стрелка докато застанат в подходящата нулева позиция

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
Не не , виждал съм я и на 89 градуса и позицията пак е същата а и както знаем още от 75 градуса стрелката си е по средата така че това отпада. Пускал съм ресет от 21-во меню и пак така си седи. 

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Таблото е отваряно и не са наместени стрелките.

Ако нема у глава, има у Google.
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
Когато се наместват стрелките трябва ли да e точно на 0 за горивото и точно на първата чертичка на водата стрелките , за да показват коректно след това или има някаква тънкост? 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
- AsenD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 330ci
- Мечтае да кара: e46 M3, e92 M3
Превъртани са ти километрите и като са сглабяли таблото не са ги наместили правилно. Фабрично стрелките трябва да са точно на нулата или максимум до бялата чертичка на нулата. Вариантите по мое мнение са отваряне на таблото и ново наместване или ново табло. 

- alichov931
- Потребител
-
- Кара: BMW 330d factory Mpack
Колеги здравейте!
От скоро съм собственик на E46 330d 204к.с, Mpack, искам да се допитам до Вас, защото имам проблем с моята "баварка".
Когато качвам нагоре двигателя си държи 90 градуса, обаче като взема да пускам надолу температурата пада чак до синьото деление на уреда!
Смених термостат, обезвъздуших я. Но няма никаква разлика.
Какъв може да е проблема, ако може някой да помага.
Дочух, че била с два термостата! Възможно ли е?
От скоро съм собственик на E46 330d 204к.с, Mpack, искам да се допитам до Вас, защото имам проблем с моята "баварка".
Когато качвам нагоре двигателя си държи 90 градуса, обаче като взема да пускам надолу температурата пада чак до синьото деление на уреда!
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
alichov931 написа:Колеги здравейте!
Даже много е вероятно. При повечето колеги има два термостата. Това даже май не зависи от това с какъв тип двигател си, ами от конкретното МПС. Аз примерно се оказах с един, въпреки, че при моя двигател има и с два. Майсторът, който го е сменял трябва да види и да ти каже. Също има възможност да си взел ментак. Може и виско-перката ти да е блокирала и да преохлажда, но ще се чува. Има си развити теми по тези въпроси във форума. Успех!
10 мнения
• Страница 1 от 1