Check break light
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Check break light
Колеги,тази вечер както си карам и светна 'check break light'. някакви идеи коя крушка е сдала багажа? Не са стопове, защото те си светят.. Коя крушка е за смяна, че ме дразни това пиукане. Утре преди да тръгна ще го видя,че сега беше тъмно... Е39 е автомобила....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Re: Check break light
'check break light'
Как да ти го каже по добре....
Как да ти го каже по добре....

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Третият стоп как е ...
Погледни го него - друго, освен стоповете, няма какво да е... 

- Vasko
- ентусиаст
-
Z3Ro* написа:Третият стоп как е ...Погледни го него - друго, освен стоповете, няма какво да е...
Мерси,колега. Ще ги погледна крушките третият стоп. Те откъм багажника ли се сменят- онази кутийка с капачето, където са сложени на ' много хубаво място' и за да ги извадиш трябва се навеждаш в багажника, а същевременно да гледаш нагоре в багажника.. Долната страна на кората на задното стъкло...
Благодаря на всички колеги.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
sineok_pi4_ написа:Z3Ro* написа:Третият стоп как е ...Погледни го него - друго, освен стоповете, няма какво да е...
Мерси,колега. Ще ги погледна крушките третият стоп. Те откъм багажника ли се сменят- онази кутийка с капачето, където са сложени на ' много хубаво място' и за да ги извадиш трябва се навеждаш в багажника, а същевременно да гледаш нагоре в багажника.. Долната страна на кората на задното стъкло...
Благодаря на всички колеги.
Там в кутийката, да. При мен е само една крушка, мисля, че и при теб трябва да е така - само една светлина е на третия стоп...

Махаш капачето, завърташ фасонката наляво по спомен и си готов...

Последна промяна Z3Ro* на 27 Ное 2014, 19:22, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
понякога от влагата сега се окисляват пластините на стоповете..
онзи ден както си карах ми изписа да проверя стопове за мъгла.. отворих и крушките здрави, обаче там където контактуват с + една патина се бе образувала.. почистих я и всичко си е ок от тогава. случвало ми се е и преди с други лампи..
освен това пробваи с друга крушка.. може пък да дефектира. и през това съм минал.. на глед уж здрава но прекъсва когато си иска
онзи ден както си карах ми изписа да проверя стопове за мъгла.. отворих и крушките здрави, обаче там където контактуват с + една патина се бе образувала.. почистих я и всичко си е ок от тогава. случвало ми се е и преди с други лампи..
освен това пробваи с друга крушка.. може пък да дефектира. и през това съм минал.. на глед уж здрава но прекъсва когато си иска
- Vasko
- ентусиаст
-
Беше изгоряла крушката на третият стоп. Благодаря на всички колеги,които дадоха съвети и предположения.
7 мнения
• Страница 1 от 1