Гараж или паркинг?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

подземен гараж или платен паркинг?

платения паркинг
6
15%
подземния гараж
34
85%

Общо гласове : 40
Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Ное 2006, 12:54

Аз си бях изказал мнението,че съм за гараж,но сега ще се обоснова с ще по силни аргументи.
Та така един познат продава на негов познат една А8-ца със всички екстри за модела,гледана кола,съответно новия собственик,ч държал на платен паркинг в надежда.Една сътрин отива и какво да види:
Колата му разколачена,липсват фарове решетки халогени,абе целия ксенон,компютъра на колата ,и много други за които е трябвало доста време за да се разколачи...
Ебати биклуците крадливи :evil:
Момчето се е радвало на колата едва няколко дни преди да стане това :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 12 Ное 2006, 20:13

амии то от връщането на базата данни е излязла нагоре темата :)

въпроса беше дали не обичат да крадат от коли в гаражи, въпреки каското, защото влязат ли веднъж вътре нито ги виждат нито ги чуват...
плюс цената нали - а като разсотяние ми е еднакво - 2-300 метра (за съжаление)

но вече го взех от началото на месеца, и съм доволен първо заради атмосферните условия, второ я мих преди седмица и още седи чиста. А на паркинга сутрин както е с роса/влага отвън, като тръгнат по чакъла 20 коли и за 2 дена е тотално кочина колата. А пък и кефи гаража, нищо че няма парно (ма има тръбите, само трябва радиатора... ако нещо се навие собственика)

още един недостатък на подземния гараж - зимата ако се заледи нагоре и нема излизане, та май ще вкарам в гаража една торба сол за улици :mhihi: а пък и е тесничко изхода, с редени камъни отстрани, лесно се одира (плътно спрюяна колата, едва се излиза от нея - толкова тясно). Иначе в гаража плътно спряна се отваря вратата на първата степен + 4 пръста има още, т.е. нормално спиране си е ок.

та вече съм гаражен и се кефя, а темата поостаря :mhihi:
а и нещо се разписах...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Ное 2006, 20:46

Баце това ,че са ме досърбяли пръстите да постна едно мнение,не означава,че не съм разбрал за аварията ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 13 Ное 2006, 1:53

не бе нищо конкретно, аз само да си кажа за другите които не са прочели че го взех гаража и не е въпрос вече ;) щото и това замина като инфо с аварията.. то и анкетата беше от сорта 68:7 за гаража :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата