Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Часовници

Мнение от Kroki » 23 Ное 2014, 20:37

да правим обща поръчка :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Ное 2014, 20:42

В действителност е страхотен като визия , достатъчно голям но не прекалено .Стои добре и на по тънка китка .Солиден корпус от стомана но не прекалено дебел за дайвър .Върхова технология на ситизен , нямате грижа с навиване и батерии .Скоро точно този модел бе за малко при мен и бих казал грабна окото .Поръчахме един от италия , около 850лв идва като цена - дойде в куфарче :shock: със всичките му такъми и паспорти .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 23 Ное 2014, 20:58

От 2 години имам SEIKO SSC005P1 и съм много доволен.. има си хронограф, дата, аларма и е задвижван от светлина (изкуствена и естествена). Има батерия , която не се сменя никога. Замислям се да добавя един Citizen. Закупих го от този сайт и мога да ви уверя , че тук се продава само качествена и оригинална стока:
https://www.firstclasswatches.co.uk/sei ... -9663.html

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 23 Ное 2014, 21:56

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Моят абсолютен любимец и точно на място за този форум :P .
Когато си го купих за пръв път - беше симпатия. Първото ми Валжу 7750 и изобщо автоматичен хронограф. След като се разделих с него/обновяване и колекцията и други простотии/, не можах да го превъзмогна. Една година тараших целият свят буквално да изскочи в завидно ново състояние. Но отдавна беше изчерпан като модел в магазините и употребяваните бяха доста зле като състояние.
След време ми звъни един приятел: "Брат, отиваш там и там и отзад в една витрина стои твоят модел все още". "Твой, защото ако не бях взел Брайтлинга - щеше да изгориш". "Направил съм ти и отстъпката на моето име, ти само носи парите" :mhihi:
И така отидох, взех го и кротнах. Последва смяна на каишката със същата оригинална. Но черна с бели дупки, вместо тъмно кафява.
За мен най-доброто визуално пи ар ес излизало до момента.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 24 Ное 2014, 0:34

+1 за Сеикото на Kambe, много ми харесва и точно такъв тип часовник и търся за ежедневна употреба....

Тисота на kagebista ми харесва като дизаин, но каишката не ми допада ...

memorex - идеята ми беше да кажеш какво по-точно търсиш. Аз търсих точно такъв костюмарски и съм много доволен. Сега търся нещо спортно с метална верижка, подобно на Сеикото на Kembe, но не ми е спешен и имам време да го обмисля :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 24 Ное 2014, 15:08

Лелеее, два дена нямах достъп до форума и тя темата бая е набъбнала...

Колега kagebista, очаквах твоето включване, понеже те знам от другия форум, иначе Тисо-то е уникална добра комбинация, а и за Сейкото си прав, аз скоро искам от Милитаритата им, че авиаторите са ми малки с тези 38 мм...

:bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 24 Ное 2014, 16:45

:no:

Изображение
Изображение
Изображение
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Ное 2014, 16:53

Еееее златен Ролекс и BMW класика в PIMP жанра :mrgreen: Малко полиране обаче му трябва....че грейне кат слънце....ма той по-скъп от колата :lol:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Kristofor » 25 Ное 2014, 18:38

Ама май никой няма един с BMW лого (не че и аз имам) :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 06 Дек 2014, 16:05

Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:
http://www.ebay.co.uk/itm/Invicta-Mens- ... 20f19cb7ed

Изглежда истински, доколкото съм запознат Ronda е качествен механизъм, как стои въпроса с гаранцията....абе всичко като информация ще ми е полезно.
Мерси предварително !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 06 Дек 2014, 16:25

sambeto написа:Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:

Изглежда истински, доколкото съм запознат Ronda е качествен механизъм, как стои въпроса с гаранцията....абе всичко като информация ще ми е полезно.
Мерси предварително !

Първо е 49 мм, което го прави буквално огромен, гледам и е дебеличък, ще изглежда като малък водомер, те повечето Инвикти са такива. Пробвай тук някъде такъв часовник (с по-голям размер де), защото може да е неудобен за носене. Стъклото е минерално, което го прави лесно за драскане. Гледам, че има 1 година гаранция, което е странно, защото международните (а и всички други) гаранции са винаги по 2 години. Другото съмнително е цената - струва ми се ниска, което може да значи че е реплика.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 06 Дек 2014, 18:01

Мойте два часовника Orient и Zeppelin.
Изображение
А Омега-та и Стрелата са ми мечтата да си ги взема, някой ден може би, особенно ако се махнем от Бг.
Изображение
Изображение
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Дек 2014, 18:03

Колеги, дайте предложение за нещо по-елегантно за до 200-300лв. Дали изобщо може да се намери нещо за тези пари? По принцип съм се засилил към някой с правоъгълна форма и кожена каишка (не е задължително)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 06 Дек 2014, 19:04

gotti88 написа:
sambeto написа:Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:

Мерси предварително !

Първо е 49 мм, което го прави буквално огромен, гледам и е дебеличък, ще изглежда като малък водомер, те повечето Инвикти са такива. Пробвай тук някъде такъв часовник (с по-голям размер де), защото може да е неудобен за носене. Стъклото е минерално, което го прави лесно за драскане. Гледам, че има 1 година гаранция, което е странно, защото международните (а и всички други) гаранции са винаги по 2 години. Другото съмнително е цената - струва ми се ниска, което може да значи че е реплика.

Гледам ги и в amazon.co.uk там доколкото знам получаваш истински часовник и пак са такива пари :paranoid:
Размера не ме притеснява, ако не друго поне голема китка имам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 06 Дек 2014, 19:35

Колега, виж Zeppelin. :winky:

randity написа:Колеги, дайте предложение за нещо по-елегантно за до 200-300лв. Дали изобщо може да се намери нещо за тези пари? По принцип съм се засилил към някой с правоъгълна форма и кожена каишка (не е задължително)
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата