Часовници
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Часовници
да правим обща поръчка 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В действителност е страхотен като визия , достатъчно голям но не прекалено .Стои добре и на по тънка китка .Солиден корпус от стомана но не прекалено дебел за дайвър .Върхова технология на ситизен , нямате грижа с навиване и батерии .Скоро точно този модел бе за малко при мен и бих казал грабна окото .Поръчахме един от италия , около 850лв идва като цена - дойде в куфарче
със всичките му такъми и паспорти .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
От 2 години имам SEIKO SSC005P1 и съм много доволен.. има си хронограф, дата, аларма и е задвижван от светлина (изкуствена и естествена). Има батерия , която не се сменя никога. Замислям се да добавя един Citizen. Закупих го от този сайт и мога да ви уверя , че тук се продава само качествена и оригинална стока:
https://www.firstclasswatches.co.uk/sei ... -9663.html

https://www.firstclasswatches.co.uk/sei ... -9663.html

Моят абсолютен любимец и точно на място за този форум

Когато си го купих за пръв път - беше симпатия. Първото ми Валжу 7750 и изобщо автоматичен хронограф. След като се разделих с него/обновяване и колекцията и други простотии/, не можах да го превъзмогна. Една година тараших целият свят буквално да изскочи в завидно ново състояние. Но отдавна беше изчерпан като модел в магазините и употребяваните бяха доста зле като състояние.
След време ми звъни един приятел: "Брат, отиваш там и там и отзад в една витрина стои твоят модел все още". "Твой, защото ако не бях взел Брайтлинга - щеше да изгориш". "Направил съм ти и отстъпката на моето име, ти само носи парите"

И така отидох, взех го и кротнах. Последва смяна на каишката със същата оригинална. Но черна с бели дупки, вместо тъмно кафява.
За мен най-доброто визуално пи ар ес излизало до момента.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
+1 за Сеикото на Kambe, много ми харесва и точно такъв тип часовник и търся за ежедневна употреба....
Тисота на kagebista ми харесва като дизаин, но каишката не ми допада ...
memorex - идеята ми беше да кажеш какво по-точно търсиш. Аз търсих точно такъв костюмарски и съм много доволен. Сега търся нещо спортно с метална верижка, подобно на Сеикото на Kembe, но не ми е спешен и имам време да го обмисля
Тисота на kagebista ми харесва като дизаин, но каишката не ми допада ...
memorex - идеята ми беше да кажеш какво по-точно търсиш. Аз търсих точно такъв костюмарски и съм много доволен. Сега търся нещо спортно с метална верижка, подобно на Сеикото на Kembe, но не ми е спешен и имам време да го обмисля

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Лелеее, два дена нямах достъп до форума и тя темата бая е набъбнала...
Колега kagebista, очаквах твоето включване, понеже те знам от другия форум, иначе Тисо-то е уникална добра комбинация, а и за Сейкото си прав, аз скоро искам от Милитаритата им, че авиаторите са ми малки с тези 38 мм...

Колега kagebista, очаквах твоето включване, понеже те знам от другия форум, иначе Тисо-то е уникална добра комбинация, а и за Сейкото си прав, аз скоро искам от Милитаритата им, че авиаторите са ми малки с тези 38 мм...

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Еееее златен Ролекс и BMW класика в PIMP жанра
Малко полиране обаче му трябва....че грейне кат слънце....ма той по-скъп от колата 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:
http://www.ebay.co.uk/itm/Invicta-Mens- ... 20f19cb7ed
Изглежда истински, доколкото съм запознат Ronda е качествен механизъм, как стои въпроса с гаранцията....абе всичко като информация ще ми е полезно.
Мерси предварително !
Изглежда истински, доколкото съм запознат Ronda е качествен механизъм, как стои въпроса с гаранцията....абе всичко като информация ще ми е полезно.
Мерси предварително !
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
sambeto написа:Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:
Мерси предварително !
Първо е 49 мм, което го прави буквално огромен, гледам и е дебеличък, ще изглежда като малък водомер, те повечето Инвикти са такива. Пробвай тук някъде такъв часовник (с по-голям размер де), защото може да е неудобен за носене. Стъклото е минерално, което го прави лесно за драскане. Гледам, че има 1 година гаранция, което е странно, защото международните (а и всички други) гаранции са винаги по 2 години. Другото съмнително е цената - струва ми се ниска, което може да значи че е реплика.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мойте два часовника Orient и Zeppelin.

А Омега-та и Стрелата са ми мечтата да си ги взема, някой ден може би, особенно ако се махнем от Бг.

А Омега-та и Стрелата са ми мечтата да си ги взема, някой ден може би, особенно ако се махнем от Бг.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги, дайте предложение за нещо по-елегантно за до 200-300лв. Дали изобщо може да се намери нещо за тези пари? По принцип съм се засилил към някой с правоъгълна форма и кожена каишка (не е задължително)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
gotti88 написа:sambeto написа:Здравейте, понеже не съм много в час с часовниците ще съм благодарен на мнение за този часовник:
Мерси предварително !
Първо е 49 мм, което го прави буквално огромен, гледам и е дебеличък, ще изглежда като малък водомер, те повечето Инвикти са такива. Пробвай тук някъде такъв часовник (с по-голям размер де), защото може да е неудобен за носене. Стъклото е минерално, което го прави лесно за драскане. Гледам, че има 1 година гаранция, което е странно, защото международните (а и всички други) гаранции са винаги по 2 години. Другото съмнително е цената - струва ми се ниска, което може да значи че е реплика.
Гледам ги и в amazon.co.uk там доколкото знам получаваш истински часовник и пак са такива пари

Размера не ме притеснява, ако не друго поне голема китка имам

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, виж Zeppelin.

randity написа:Колеги, дайте предложение за нещо по-елегантно за до 200-300лв. Дали изобщо може да се намери нещо за тези пари? По принцип съм се засилил към някой с правоъгълна форма и кожена каишка (не е задължително)
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват