Някой слагал ли е газова уредба на комън рейл?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Някой слагал ли е газова уредба на комън рейл?

Мнение от boiko_86_86 » 21 Ное 2014, 13:48

вчера си говорих с един познат и ми сподели ,че негов познат от перник слагал газови на дизел каза,че бил слагал на всякакви бмв х5 3.0 дизел ауди а6 2.5 дизел и ефекта бил много добър свляла 30-40 % разхода а газ харчела между 1и2 литра на 100 и най вече дигала мощността което ме впечатли с 20-25% което е все едно да сложа чип а мен ми се слага ама ми е жал за турбината а пък газ не искам да сложа защото после не мога да си продам колата ако ми се наложи (бмв е 60 3.0 д) ще кажат тоя като няма пари да и сипва кво си е взел тази кола само я е съсипал а в действителност чипа я съсипва много повече от газта а и не се избива за сметка на газта-ако карах малко по евтина кола която не ми дремеше толко дали ще мога да я продам в бъдеще ако ми се наложи на 100 % щях да сложа газ а на противниците на газта да кажа карал съм е39 автомат на газ и ми е излизало все едно карам 1.6 дизел !!! и само да вметна моя приятел ми каза как един чист дизел 75 коня е започнал да върти гуми и на 3-та и върви все едно е с турбина за тези които ще кажат ,че няма да има такъв ефект във вървенето

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 21 Ное 2014, 23:50

попринцип колко ще тръгне е малко относително и повечето е реклама.Тук се говори за икономия,сваляло разхода с 2 литра.Демек 2 литра са 5 лева,като сложиш да изгори 2-3 литра газ за 1 лев литъра ,излиза икономия от 2 лева на 100 километра-естественно ако съм разбрал правилно в обявите за поставяне
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от boiko_86_86 » 22 Ное 2014, 12:52

е колега 40 % едва ли са 2 литра -аудито където споменавам горе от 12 градско е свалило на 7 газ а пича каза ,че зарежда 20 литра (малка бутилка догоре) за 1200-1700 км -обаче не там е работата, работата е в рязкото повдигане на мощността което се прави с чипове който ти трошат турбината а и е мит ,че свалят разхода (свалят защото с чиповете им изкормват и катализаторите и колата от евро 4 става евро 1-2 и някога ако въведат стандарти при преглед става лошо а при газта вдигаш от евро 4-става 5-6 ;)

Потребител
Аватар
Кара: 318d E46
Мечтае да кара: Без да спира

Мнение от ivo_love_pivo » 29 Ное 2014, 1:41

Някакви новини за тези пичове има ли? Патентоваха ли нещо? Някой сложил ли си е на 320D газова?
Изображение

Предишна

Назад към E46