НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
Re: НВ-ВМХ
Пулса ми е екстра, всъщност винаги е закотвен и са изключително редки състоянията в които се вдига (кардио или реално опасни ситуации). Кръвното нямам апарат да си го измеря, но и то по принцип е така, като цяло имам желязно сърце заради редовното плуване/тичане още от дете. Болката сега е 3 пръста над "зърното" и се проявява най-вече при дишане и издишане, една такава тъпа непостоянна болка.. А за ребрен мускул едва ли, щото сутринта правих само стречинг и коремни, цял ден без проблеми и вечерта влязох в голям супермаркет, вътре въздуха гаден и усетих че ми става направо трудно да дишам и лека болка.. веднага излязох навънка и после в колата климатика на студено да вкара по-чист въздух. Гаджето вика че било щот 2 дена съм на свински пържоли
От сън едва ли, всяка седмица имам по 1-2 дена с по 4 часа сън и съм ток и жици, дори не ми се спи, камо ли да боли сърце. Преди като правих само НВД и ми се таковаше майката, треперене на ръце, замайване.. може би ответна реакция на тялото за рязкото понижаване на въглехидрати и увеличавани на мазнини, знам ли 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Колега това изобщо не е от сърцето ти, а най-вероятно си леко настинал /може и да не се усещаш такъв/, и е нерв, който се защипва между ребрата. Предполагам и като се случи така е остра болката и като си поемеш по дълбоко въздух изчезва, а ако просто дишаш леко на 3 или 4тото вдишване изчезва? Нищо притеснително няма..може и от смяната на режима на ядене да е
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
колега сърце не боли,това което предположиха по-горе се казва невралгия,другото възможно е стреса да ти идва в повечко и това да е на психическа основа,но тука и въобще по нета нали знаеш колко е сериозно да ти помагаме на здравна тематика..
супер скромното ми мнение на НЕмедисинско лице е ,че това ,което описваш няма връзка със храненето/смяната му,но най-добре си е лично при доФтора
супер скромното ми мнение на НЕмедисинско лице е ,че това ,което описваш няма връзка със храненето/смяната му,но най-добре си е лично при доФтора

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
А стреса го има ама от нв-вмх
ям мръвки ям и все едно въздух! след малко пак гладен, имам чувството че плочките ще разкъсат мазнинката и ще изпъкнат
нема такова хранене, нищо чудно че Кличко с този режим изглежда така.
иначе мен ми беше интересно дали някой е имал подобни оплаквания при преминаване на режима, някои беше писал главоболия и прочие.. при мен ако продължи ще ида на кардиолог, не ми беше цел да търся е-доктор тук, само отговорих

иначе мен ми беше интересно дали някой е имал подобни оплаквания при преминаване на режима, някои беше писал главоболия и прочие.. при мен ако продължи ще ида на кардиолог, не ми беше цел да търся е-доктор тук, само отговорих

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
никой не се прави на е-доктор просто при мен се получи същото преди 2-3 години и си бях изкарал акъла по едно време
та ходих и на мен да ми правят тея процедури нищо, че доктора ме убеждаваше, че нищо ми няма
сори за офа

сори за офа

enjoy life and drink cold beer

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
acer написа:А стреса го има ама от нв-вмхям мръвки ям и все едно въздух! след малко пак гладен, имам чувството че плочките ще разкъсат мазнинката и ще изпъкнат
нема такова хранене, нищо чудно че Кличко с този режим изглежда така.
Те оплакванията всички ги имат ,ама си траят.Тва за "спортното сърце " много не се доверявай на такива изцепки .Казват го на всеки с пулс под 80 удара .

Симптоматиката която описваш може да е от много неща .Притеснително е ако са придружени с главоболие ,прилошаване ,изтръпване на крайници ,болката отива към рамото и лявата ръка .Микро инфаркти ,миокардити ,високо кръвно -абе я си отиди на лекар най добре .Един колега почина при нещастен случай при гмуркане преди около 15 години -на 36 години спортен тип не пушач,постоянно кросове бягаше като кон и разни други спортове .Лекарите казаха след аутопсията нелекуван грип и сърцето било атрофирало като на 80 годишен .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Стрес най-вероятно... като отидеш на лекар и ти направят кардиограма, най-много да мине магически веднага след като ти кажат, че нищо ти няма.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Болката я няма напълно, ама съм 1.5 кг надолу

През ноща се събуждах 3 пъти зверски гладен и отскачах до хладилника за 4-5 лъжици кисело мляко и малко орехи, после заспивах като бебе
чудих се по едно време в 5 сутринта дали да си сваря 1-2 яйца
Явно стреса за организма при смяна на въгхл с мазнини е голям, при 2000 кал поне цял ден постоянно бях гладен, бълбукане в корема и т.н, ма ще свикне няма де да иде. Убеден съм че това е правилният начин на хранене, щот е подобно на палео храненето и ядейки това което природата ти дава трудно можеш да приемеш много въглехидрати (изключвайки варивата и зърнените култури). Мерси за съветите 

През ноща се събуждах 3 пъти зверски гладен и отскачах до хладилника за 4-5 лъжици кисело мляко и малко орехи, после заспивах като бебе

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Вдигай калориите, че тия 2000 са за децата в 1ви клас..
За болките в областта на сърцето- и аз имах такива преди, като се проявяваха по около 2 пъти в месеца..една тъпа болка, която те стяга и се чувстваш некомфортно..наистина неприятно чувство. След минаване на BM и съответната загуба на тегло, тези моменти просто изчезнаха и забравих за тях.

За болките в областта на сърцето- и аз имах такива преди, като се проявяваха по около 2 пъти в месеца..една тъпа болка, която те стяга и се чувстваш некомфортно..наистина неприятно чувство. След минаване на BM и съответната загуба на тегло, тези моменти просто изчезнаха и забравих за тях.
...there is no replacement for displacement...
бе вие с кви размерите сте
аз съм 1.93/94кг и brm-то ми е 2100 кал
колко да ям, още при това че имам бавен метаболизъм и се омазнявам адски бързо, дори 2000 ги чувствам малко много, преди стоях на 1800 
сега и не хода на фитнес, само нещо като йога, хиперекзтензии, коремни и набирания..

аз съм 1.93/94кг и brm-то ми е 2100 кал

сега и не хода на фитнес, само нещо като йога, хиперекзтензии, коремни и набирания..
- Bogat-Beden
-
-
acer написа:бе вие с кви размерите сте![]()
аз съм 1.93/94кг и brm-то ми е 2100 калколко да ям, още при това че имам бавен метаболизъм и се омазнявам адски бързо, дори 2000 ги чувствам малко много, преди стоях на 1800
усещам ти болката,бро

аз имам чувството ,че и 1500 са ми много, при минус 10 см и кг от твоите каталожни данни

а имам приятел на 173/63 ,който си хапва вмхпд

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз съм 173/63-64-65 и 2500ккал са ми на кантар и ми се струва, че ми е малко. Това ми е горе долу стандартното, което ям през деня на обяд и вечер. Ако добавя и някви други неща сутрин, през деня или по-обилна вечеря минавам 3000.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Bogat-Beden написа:acer написа:бе вие с кви размерите сте![]()
аз съм 1.93/94кг и brm-то ми е 2100 калколко да ям, още при това че имам бавен метаболизъм и се омазнявам адски бързо, дори 2000 ги чувствам малко много, преди стоях на 1800
усещам ти болката,бро![]()
аз имам чувството ,че и 1500 са ми много, при минус 10 см и кг от твоите каталожни данни![]()
а имам приятел на 173/63 ,който си хапва вмхпд-докато му стане лошо и по-честичко, почти не се движи или работи,а има преса и за 6 месеца кулинарна вакханалия е качил няма 2 кг
а каталожни данни, имам поне 10 кг излишни

Иначе тия дет само развалят храната мисля че просто захарта не им се вдига толкова рязко и инсулина е в по-ниски нива.. това е идеално щот можеш си ядеш квот си искаш

- Bogat-Beden
-
-
така е ,съгласен съм,като пренебрегнем мезоморфите,които имат от всичко най-хубаво,ама това май са много голяма рядкост