НВ-ВМХ
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: НВ-ВМХ
Мен ме дразни беленето. Дееба и проклетата черупка, ако и яйцето не е прясно съвсем се ебава работата. Затова в тигана и по пързалката. Стават готино също с банан и прясно мляко. На три яйца слагам половин банан, не повече от 100мл. мляко и става чук.
Последна промяна speeder88 на 19 Ное 2014, 20:51, променена общо 1 път

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Взимаш една малка лъжичка за кафе, махаш съвсем малко от черупката и подпъхваш лъжичката. Тия най-гадните се белят в пъти по-лесно така 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Яйцата и аз не ги понасям сурови .Ходил съм няколко пъти в птицеферма и такава смрад и мухи рояци като мъгла са
..не е истина направо .Нещо на подсъзнателно ниво ми се повдига от сурови яйца .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
вас баби не са ли ви гледали
приготвяте си съд с колкото може по-студена вода, с лъжица 1 по 1 вадите яйцата и ги слагате от врялата в студената вода, така може и 2 пъти и после черупката се маха за секунди, като лист е.

Последна промяна acer на 19 Ное 2014, 20:45, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз ги оставям да се накиснат в студена вода веднага като са готови и като истинат достатъчно, че да може да се пипат се белят много лесно. Явно съм открил "студената вода" независимо от бабата на ейсър
и все пак мисля да взема малко нацепин аз 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
а си мислех, че само аз го знам тоя номер
какво закусвате сутрин?

какво закусвате сутрин?
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз почти не ям! Няколко лъжички от лешниковия тахан с мед и толкоз. Калориите си ги набавям от обяда и вечерята където се стремя да имам по 1300-1400-1500kcal, което за моите пилешки 64-65кг. е екстра.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Аз закусвам половин буркан домашно кисело мляко към което добавям по супена лъжица натрошено ленено семе, овесени трици и мед.
Не съм сигурен триците доколко се вписват в НВ хранене, ама карантията ми се чувства добре- направо избелих ауспуха
Не съм сигурен триците доколко се вписват в НВ хранене, ама карантията ми се чувства добре- направо избелих ауспуха

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Тоя бърз въглехидрат (меда) сутрин не спира ли усвояването на мазнините? Аз си правя дни с малко въглехидрати и вдигам мазнините, чувствам се супер и имам сила, но има дни, в които не мога без въглехидрати и това ме спира да мина напълно на ВМ хранене... Някакви трикове за справяне с въглехидратния глад?
Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Спираш ги малко по малко. Няма как изведнъж. Аз така опитах и на моменти ми ставаше лошо първите 1-2 седмици
Сега само пица ми се яде, щото много обичам
Нито хляб, нито картофи, нито ориз, нито макарони...

Хм не знам. Може би е по-скоро до нагласа. Аз като цяло сладко не ям от близо три години вече..нито изпитвам някаква нужда, нито нищо. Позволявам си по една-две лъжици мед през няколко дена и то, когато се сетя. Набавям си полезните му свойства чрез домашен прополис.
Попитах за сутрешното хапване, защото и аз не ям почти и се запитах дали е правилно..а вечер какви неща си позволявате да ядете в по-късните часове ?
Попитах за сутрешното хапване, защото и аз не ям почти и се запитах дали е правилно..а вечер какви неща си позволявате да ядете в по-късните часове ?
enjoy life and drink cold beer

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
sobiss написа:Аз ги чукам едно по едно в чаша, и ги пия. Сипвам директно в гърлото и гълтам...без да ми се мята много из устата
Тънкостта е да не скъсаш ципата за жълтъка.
+1
даже преди време аз бях питал.
аз преди пиех по 6, ама нещо са ми много и сега по 4 и не чуствам глад до обяд(пия ги около 6:30 сутринта, а обяда е около 12:00).
ама като цяло май си зависи и от човека, някой хора не закусват изобщо, ама на мен ми трябва нещо.
после в офиса пия кафета до обяд и така

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз много време бях само на вечеря ама от някой месец почнах да ям сутрин че нещо нервите са ми в повече и почнах и да пуша и съм като кумин вече, а на гладно съвсем не става.