Ремъкът свири М43Б18
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Ремъкът свири М43Б18
Здравейте Колеги
Имам следният проблем, рано сутрин като запаля двигателят, ремъкът започва да свири, като загрее двигателят свиренето изчезва. Но от една седмица забелязвам че свиренето остава просто звукът е по слаб, ремъкът е сменян преди 10 000 с чисто нов континентал. Питането ми е ремък ли е или обтегач, ще ходя другата седмица при майстора да си го види.
Имам следният проблем, рано сутрин като запаля двигателят, ремъкът започва да свири, като загрее двигателят свиренето изчезва. Но от една седмица забелязвам че свиренето остава просто звукът е по слаб, ремъкът е сменян преди 10 000 с чисто нов континентал. Питането ми е ремък ли е или обтегач, ще ходя другата седмица при майстора да си го види.
Няма начин да няма начин
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Ремъкът свири М43Б18
То ще е някое от двете
Или са ти сложили по-дълъг ремък, или обтегача е заминал вече ...
Другото е самият ремък да е менте, нещо което с Конти не ми се е случвало досега ..

Или са ти сложили по-дълъг ремък, или обтегача е заминал вече ...
Другото е самият ремък да е менте, нещо което с Конти не ми се е случвало досега ..
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Ремьк , моя е сьщата марка и на няколко хиляди започна да го прави и то само при ниски температури . Качеството на предлаганите части е на най високо ниво
. Карай и не пипай нищо ако не те дразни , ако искаш го сменяй не струва кой знае колко пари , но е от ремька 

- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
абе хора м43 не е ли с верига 

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kichuka написа:абе хора м43 не е ли с верига
Te говорят за пистовия

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
vladi_a_i написа:kichuka написа:абе хора м43 не е ли с верига
Te говорят за пистовия
+1

Извинявам се предварител че не уточних че говоря за пистовият ремък ама ми искочи от акъла името му.
като го полея с вода и шума изчезва. Но определено ме дразни и ще ходя за рекламация.
като го полея с вода и шума изчезва. Но определено ме дразни и ще ходя за рекламация.
Няма начин да няма начин
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Ремъка е менте. Купи си ремък на който "гърба" не е гладък и скърцането ще е след доста повече километра.
Успех.
Успех.
PREDATOR_318is написа:Ремъка е менте. Купи си ремък на който "гърба" не е гладък и скърцането ще е след доста повече километра.
Успех.
Коелга тъман погледнах ремъкът и "Гърбът" му е грапав като,шкурка ситна. Пише с жълти надписи CONTITECH PK600 или нещо подобно.
Няма начин да няма начин
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Преди на мен така ми скърцаше нов ремък и сложих един стар с напукани канали, но с грапав гръб и 3-4год без проблем. Явно си уцелил менте. Слагай друг и дано е по-добър.
Може и от някоя ролка да ти свири колега и при мен го прави и ще ги сменям заедно с ремъка скоро..5-6 години не съм ге пипал на е36 купе 320)
11 мнения
• Страница 1 от 1