Молба за мнение

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Молба за мнение

Мнение от Demix » 16 Ное 2014, 16:13

Здравейте колеги,

Отдавна чета форума, днес най-накрая реших да направя и регистрация :bchug: . За съжаление първият ми пост ще е свързан с молба за помощ, ако мястото не е тук, то моля за извинение. По същество, карам едно Е46 2002, 318 след фейса, 143 коня. При студено време, обикновено след по-студена вечер понякога като я запаля сутрин, изчаквам да позагрее, но след тръгване все едно е ограничена скоростта и е в някакъв авариен режим. Колкото и да подавам газ, тя си движи с максимално 40-50 км/ч. След известно време/изминато разстояние се оправя. Предполага, е даден датчик, който замръзва...Но изключително изнервящо е да бързате, колата да не вдига повече от 50 в продължение на 15-20 минути :shock: . Това става само при студено време, при топло всичко е ок. Става само понякога, не винаги, заради което и не могат да ми кажат защо става...в сервиз на затоплено всичко е наред.

Та, ако някой може да помогне с мнение какъв може да е проблемът, ще съм много благодарен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Молба за мнение

Мнение от zvetiko » 17 Ное 2014, 9:48

Колега, може би е датчика за температура на антифриза- нека да видят каква температура показва на студен двигател.

Потребител
Аватар

Re: Молба за мнение

Мнение от Demix » 17 Ное 2014, 14:26

Благодаря за съвета, колега, задължително ще проверя датчика:)!

Назад към E46