Часовници
Модератор: Общи модератори
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: Часовници
Имам един такъв. Куча марка, ама си ме кефи : http://www.shark-watch.com/products/pacific-angelshark
пс. Ама този дето е с жълти орнаменти вътре!!!
пс. Ама този дето е с жълти орнаменти вътре!!!
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Да се включа и аз по темата, да си призная часовниците са ми слабост, като в момента на китката на ръката ми нося следните красавци( по мое виждане
):
1. Ежедневния ми хронограф - http://www.casio-intl.com/in/en/wat/watch_detail/EF-558D-1AV/. Идеален ми е с този 5 часов хронограф
2. За по-официални случаи един автомат - http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=21.
Смятам скоро да добавя още един часовник към колекцията - отново хронограф --> http://products.edifice-watches.com/asi ... R-540-1AV/
Иначе ако имах малко повече финансова възможност --> https://iget.it/ca/en/details/364/Edox_Chronorally_/

1. Ежедневния ми хронограф - http://www.casio-intl.com/in/en/wat/watch_detail/EF-558D-1AV/. Идеален ми е с този 5 часов хронограф

2. За по-официални случаи един автомат - http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=21.
Смятам скоро да добавя още един часовник към колекцията - отново хронограф --> http://products.edifice-watches.com/asi ... R-540-1AV/
Иначе ако имах малко повече финансова възможност --> https://iget.it/ca/en/details/364/Edox_Chronorally_/
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
И аз съм голям фен на часовниците, но засега съм "малък" за хубав автоматичен часовник (Tag Heuer, Omega...), най-вече финансово
Имам два кварцови часовника, първия ми е подарък за бала, много красива Certina, и до днес много ми харесва всеки път като го погледна.

След 4 години служба, миналата година почнах лятото да го сменям с този Sector, заради стоманената му верижка и факта, че не е нужно да го пазя толкова, доста здрав се оказа:

При него ми хареса синия циферблат, малко по-голям и груб е като размери, но се свиква

Имам два кварцови часовника, първия ми е подарък за бала, много красива Certina, и до днес много ми харесва всеки път като го погледна.

След 4 години служба, миналата година почнах лятото да го сменям с този Sector, заради стоманената му верижка и факта, че не е нужно да го пазя толкова, доста здрав се оказа:

При него ми хареса синия циферблат, малко по-голям и груб е като размери, но се свиква
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.
Някой да сподели мнение откъм тая марка и модел, че не съм в час с нея.
Цената дето предлагат е около 300 лева.....да не е да се набия с някое менте дееба ? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Цената дето предлагат е около 300 лева.....да не е да се набия с някое менте дееба ? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
sambeto написа:Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.
Голям бранд са, Festina group държи Festina, Lotus, Jaguar, Candino и Calypso. Като цяло всички са дизайнерски, от тях само CANDINO-то си заслужава според мен.
Конкретно за модела - Chrono Bike са си големички, поне на мен не са ми удобни, кажи само за кой модел става въпрос, че те почват от 200 лв. и стигат до 1200... Ако ти харесва и е удобен го взимай - ще го носиш ти все пак (стига да не е от някой съмнителен продавач в OLX). Аз лично с един модел на Lotus се отказах от кварцовите часовници, защото освен с лъскав дизайн (който понякога е доста натрупан даже) не блестят с нищо.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.
http://strelki.info/
, като ти препоръчвам да попрочетеш малко за часовниците, в общи линии за 300 лв е все едно, и се взима това, което най-много ти допада.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
100imenov написа:Фен не мога да кажа че съм, но часовника винаги съм го приемал като неизменен мъжки аксесоар.Автоматичните и на мен ми допадат доста, но до момента в който го оставиш да си почива 2,3 дни и после трябва всичко да сверяваш.Избирах го доста дълго време,но по време на полет в едно списание имаше реклама,хареса ми много и се спрях на Ingersoll,всеки път като го погледна му се радвам.![]()
Може ли да се купи в БГ и каква е цената.Благодаря
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
@memorex, виждал съм доста представители на марката в EagleTime. Можеш да ги откриеш в Мол България. 

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
memorex написа:100imenov написа:
Може ли да се купи в БГ и каква е цената.Благодаря
Аз моя не съм го купувал от Б-я, но погледнах в официалния им сайт и са посочени магазините на EagleTime в моловете, както каза колегата и може да провериш при тях за цени и наличности.
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
100imenov написа:Аз моя не съм го купувал от Б-я, но погледнах в официалния им сайт и са посочени магазините на EagleTime в моловете, както каза колегата и може да провериш при тях за цени и наличности.
Интересно ми е с какъв механизъм е - смисъл копие на нещо швейцарско ли е или си е техен инхауз?
Също така ако може да споделиш и цената...
Venko написа:@memorex, виждал съм доста представители на марката в EagleTime. Можеш да ги откриеш в Мол България.
Благодаря ,видях го в" Eagle timе"на цена от 886 лв."Las Vegas" се води модела ако не греша.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...
Стария ми стуваше около 250лв и два пути го истървах и двата пъти му смених стаклото и това вече е ужасно надраскано и дори пак се пуска ....
Интересува ме какво стукло да търся или можеби по-скоро дизаин който по-трудно да се драска и чупи стъклото ...
За тези пари мога ли да се впиша в механичен часовник или трябва по-скоро да избирам между това да е с по-хубаво стъкло или да е механичен ...
Стария ми стуваше около 250лв и два пути го истървах и двата пъти му смених стаклото и това вече е ужасно надраскано и дори пак се пуска ....
Интересува ме какво стукло да търся или можеби по-скоро дизаин който по-трудно да се драска и чупи стъклото ...
За тези пари мога ли да се впиша в механичен часовник или трябва по-скоро да избирам между това да е с по-хубаво стъкло или да е механичен ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
cocosas написа:Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...
За тези пари няма голям избор механични, от по известите марки са сейко или ориент, но и двата са с обикновено стъкло. Можеш да вземеш нещо швейцарско със сапфир, но няма да е механика.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
cocosas написа:Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...
Много приличен кварц за тия пари е идеалното решение

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Това е моя, но нещо не съм доволен ... на корпуса му пада боята и както казах вече съм с трето стъкло... но и то си е за смяна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.