Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: Часовници

Мнение от ka4i » 09 Ное 2014, 21:17

Имам един такъв. Куча марка, ама си ме кефи : http://www.shark-watch.com/products/pacific-angelshark

пс. Ама този дето е с жълти орнаменти вътре!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 10 Ное 2014, 21:48

Да се включа и аз по темата, да си призная часовниците са ми слабост, като в момента на китката на ръката ми нося следните красавци( по мое виждане ;) ):

1. Ежедневния ми хронограф - http://www.casio-intl.com/in/en/wat/watch_detail/EF-558D-1AV/. Идеален ми е с този 5 часов хронограф :yes:

2. За по-официални случаи един автомат - http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=21.

Смятам скоро да добавя още един часовник към колекцията - отново хронограф --> http://products.edifice-watches.com/asi ... R-540-1AV/

Иначе ако имах малко повече финансова възможност --> https://iget.it/ca/en/details/364/Edox_Chronorally_/
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 11 Ное 2014, 12:50

И аз съм голям фен на часовниците, но засега съм "малък" за хубав автоматичен часовник (Tag Heuer, Omega...), най-вече финансово :)

Имам два кварцови часовника, първия ми е подарък за бала, много красива Certina, и до днес много ми харесва всеки път като го погледна.
Изображение

След 4 години служба, миналата година почнах лятото да го сменям с този Sector, заради стоманената му верижка и факта, че не е нужно да го пазя толкова, доста здрав се оказа:
Изображение
При него ми хареса синия циферблат, малко по-голям и груб е като размери, но се свиква

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 11 Ное 2014, 15:30

Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.
Някой да сподели мнение откъм тая марка и модел, че не съм в час с нея.
Цената дето предлагат е около 300 лева.....да не е да се набия с някое менте дееба ? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 11 Ное 2014, 15:40

sambeto написа:Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.
Цената дето предлагат е около 300 лева.....да не е да се набия с някое менте дееба ? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Голям бранд са, Festina group държи Festina, Lotus, Jaguar, Candino и Calypso. Като цяло всички са дизайнерски, от тях само CANDINO-то си заслужава според мен.

Конкретно за модела - Chrono Bike са си големички, поне на мен не са ми удобни, кажи само за кой модел става въпрос, че те почват от 200 лв. и стигат до 1200... Ако ти харесва и е удобен го взимай - ще го носиш ти все пак (стига да не е от някой съмнителен продавач в OLX). Аз лично с един модел на Lotus се отказах от кварцовите часовници, защото освен с лъскав дизайн (който понякога е доста натрупан даже) не блестят с нищо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 11 Ное 2014, 16:16

sambeto написа:Мисля да си закупя един часовник Festina Chrono Bike.

http://strelki.info/
, като ти препоръчвам да попрочетеш малко за часовниците, в общи линии за 300 лв е все едно, и се взима това, което най-много ти допада.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 11 Ное 2014, 23:06

100imenov написа:Фен не мога да кажа че съм, но часовника винаги съм го приемал като неизменен мъжки аксесоар.Автоматичните и на мен ми допадат доста, но до момента в който го оставиш да си почива 2,3 дни и после трябва всичко да сверяваш.Избирах го доста дълго време,но по време на полет в едно списание имаше реклама,хареса ми много и се спрях на Ingersoll,всеки път като го погледна му се радвам. :D
Изображение

Може ли да се купи в БГ и каква е цената.Благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 12 Ное 2014, 10:55

@memorex, виждал съм доста представители на марката в EagleTime. Можеш да ги откриеш в Мол България. :bchug:
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 12 Ное 2014, 12:03

memorex написа:
100imenov написа:

Може ли да се купи в БГ и каква е цената.Благодаря

Аз моя не съм го купувал от Б-я, но погледнах в официалния им сайт и са посочени магазините на EagleTime в моловете, както каза колегата и може да провериш при тях за цени и наличности.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 12 Ное 2014, 13:10

100imenov написа:Аз моя не съм го купувал от Б-я, но погледнах в официалния им сайт и са посочени магазините на EagleTime в моловете, както каза колегата и може да провериш при тях за цени и наличности.

Интересно ми е с какъв механизъм е - смисъл копие на нещо швейцарско ли е или си е техен инхауз?

Също така ако може да споделиш и цената...

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 12 Ное 2014, 17:36

Venko написа:@memorex, виждал съм доста представители на марката в EagleTime. Можеш да ги откриеш в Мол България. :bchug:

Благодаря ,видях го в" Eagle timе"на цена от 886 лв."Las Vegas" се води модела ако не греша.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 12 Ное 2014, 22:28

Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...
Стария ми стуваше около 250лв и два пути го истървах и двата пъти му смених стаклото и това вече е ужасно надраскано и дори пак се пуска ....

Интересува ме какво стукло да търся или можеби по-скоро дизаин който по-трудно да се драска и чупи стъклото ...
За тези пари мога ли да се впиша в механичен часовник или трябва по-скоро да избирам между това да е с по-хубаво стъкло или да е механичен ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Ное 2014, 23:01

cocosas написа:Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...
Стария ми стуваше около 250лв и два пути го истървах и двата пъти му смених стаклото и това вече е ужасно надраскано и дори пак се пуска ....

Интересува ме какво стукло да търся или можеби по-скоро дизаин който по-трудно да се драска и чупи стъклото ...
За тези пари мога ли да се впиша в механичен часовник или трябва по-скоро да избирам между това да е с по-хубаво стъкло или да е механичен ...

За тези пари няма голям избор механични, от по известите марки са сейко или ориент, но и двата са с обикновено стъкло. Можеш да вземеш нещо швейцарско със сапфир, но няма да е механика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 12 Ное 2014, 23:01

cocosas написа:Искам да си купя нов часовник. Бюджета ми е 500-700лв. Кожена кайшка...

Много приличен кварц за тия пари е идеалното решение :)
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 12 Ное 2014, 23:59

resizer.jpg

Това е моя, но нещо не съм доволен ... на корпуса му пада боята и както казах вече съм с трето стъкло... но и то си е за смяна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата