E39 520d проблем с паленето сутрин
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
E39 520d проблем с паленето сутрин
Колеги здравеите! Имам проблем с паленето сутрин. Колата е Е39 520 дизел 136к. 2002 г. Проблема започна през декември 2013 като не искаше да пали сутрин, но след като я дръпнем 100 метра калата веднага запали. Ходих на маистор и сменихме помпата в резервоара и свещите и ми казаха да има повече гориво в колата. Горивото в резервоара гледам да не пада под 30 литра. От тогава нямах проблем докато преди една седмица пак ми направи същият проблем, дръпнах ме я и пак запали, след което цял ден няма никакъв проблем. На следващия ден си запали от първия път. Днес пак не иска да запали. При проверка на подгревните свещи и релето за подгрева, се оказа че си работят нормално. Затова се обръщам към вас за помощ. Благодаря ви предварително.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: E39 520d проблем с паленето сутрин
Дърпа въздух от уплътненията на ГНП-то, сигурно изпушва сив пушек като запали?
Ако имаш възможност, паркирай я с предницата на по-ниско и виж дали пак ще прави проблем, аз предполагам че не.
Ако имаш възможност, паркирай я с предницата на по-ниско и виж дали пак ще прави проблем, аз предполагам че не.
Re: E39 520d проблем с паленето сутрин
Проблема вече е отстранен, след смяна на една от гумичките на ГНП-то. Колега, мерси за отговора, благодарение на които решихме проблема.
3 мнения
• Страница 1 от 1