Вибраций в купето Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Вибраций в купето Е46
Здравейте колеги днес ми се случи нещо неприятно четах днес много теми по проблема и както винаги проблема може да се дължи на 1000 неща.Така и нека да обясня моя проблем.Днес като запалих колата потеглих и като покарах около 400-500 метра на първия светофар като спрях почнах да усещам вибрации в цялото купе и скоростния лост и се чува леко дрънчене като подам газ спират, покарах я малко подавах и газ не се чува нищо но спра ли на едно място изключен от скорост започват.. вибрациите и шума.Та искам да дам малко пред история значи наскоро правих ремап на мотора махнах катализатор седеше ми само единия след турбото втория го нямаше имах някаква тънка тръбичка сложена на негово място естествено я сменихме с по добра да е еднаква на всякъде и вчера я пусках на гонките 4,5 пъти я напъвах но и др път сам я напъвал яко и можели да е свързано всичко това утре ще ходя да ми погледнат генерацията от долу можели да е от тампон на генерацията мисля че шума ми идва някъде из под скоростния лост може и да греша? Дайте някои съвет Благодаря ви предварително!
Последна промяна krasko1 на 03 Ное 2014, 19:59, променена общо 1 път
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Вибраций в купето Е46
krasko1 написа:Здравейте колеги днес ми се случи нещо неприятно четах днес много теми по проблема и както винаги проблема може да се дължи на 1000 неща.Така и нека да обясня моя проблем.Днес като запалих колата потеглих и като покарах около 400-500 метра на парвия светофар като спрях почнах да усештам вибрации в цялото купе и скоростния лост и се чува леко дранчене като подам газ спират покарах я малко подавах и газ не се чува нищо но спра ли на едно място да сам изключен от скорост започват.. вибрациите и шума.Та искам да дам малко пред история значи наскоро правих ремап на мотора махах катализатор седеше ми само единия след турбото втория го нямаше имах някаква танка трабичка сложена на негово място естествено я сменихме с по добра да е еднаква навсякаде и вчера я пусках на гонките 4,5 пати я напавах но и др път сам я напавал яко и можели да е сварзано всичко това утре ще ходя да ми погледнат генерацията от долу можели да е от тампон на генерацията мусля че шума ми идва някаде из под скоростния лост може и да греша? Дайте някои съвет Благодаря ви предварително!

Хем сам се усещаш,че може да са 1000 неща,но дай да праснем една безмислена изпълнена с правописни грешки тема

Отиди да я погледнат най-добре,че тук спецовете по хвърляне на боб не са много...

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
2 мнения
• Страница 1 от 1