Нещо като масло в разширителният съд на 530ДА

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Нещо като масло в разширителният съд на 530ДА

Мнение от n.kostadinov » 31 Окт 2014, 18:30

колега какво стана ходи ли на майстор :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 01 Ное 2014, 9:53

Не трябва ли колата да има някакви симптоми че става нещо нередно че връща масло в казанчето,самата работа на двигателя или каквото и да е да подсказва че нещо се случва?Колегата казва че колата си работи добре и не харчи масло и тн.
Въпросът ми е как може човек да хване че има нещо сериозно ако колата не дава признаци,освен разбира се че има сополи в казанчето :lol:
Аз имах такива сополи като си купих колата преди 8 месеца но радиатора беше лепен.След като го смених радиатора и антифриза не съм имал такива гадости :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530ДА 193к.с. 2001г. Комби

Мнение от todorakis82 » 02 Ное 2014, 19:53

gelermoto написа:Не трябва ли колата да има някакви симптоми че става нещо нередно че връща масло в казанчето,самата работа на двигателя или каквото и да е да подсказва че нещо се случва?Колегата казва че колата си работи добре и не харчи масло и тн.
Въпросът ми е как може човек да хване че има нещо сериозно ако колата не дава признаци,освен разбира се че има сополи в казанчето :lol:
Аз имах такива сополи като си купих колата преди 8 месеца но радиатора беше лепен.След като го смених радиатора и антифриза не съм имал такива гадости :yes:

Проблемът при мен е решен след смяната на топлообменника, цялата система беше пълна с обезмаслител и вода до като се изчисти, много трудно се маха това масло, важното е, че всичко е наред вече и си сложих розов антифриз за зимата. :driving:

Предишна

Назад към E39