Моля за помощ: печка & памет седалки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ: печка & памет седалки
моля ви някой който знае да ми помогне как да си настроя запаметяването на седалките и някво обяснение как да ползвам пе4ката защото нямам книжка и вси4ко в колата го пи6е на италиано
и не мога да се оправя , мерси предварително 

- Scouser
- младши ентусиаст
-

Tия от ляво са за куде искаш да ти духа . А тия от дясно са отгоре на долу: обеззапотяване на преден джам,АЦ-то, кръгче с А вътре е за вкарване на въздух от вънка, празно кръгче въртене на въздуха в кабината,последното е за реутаните на задния джам.Другите трябва да ги знаеш.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Scouser написа:
Tия от ляво са за куде искаш да ти духа . А тия от дясно са отгоре на долу: обеззапотяване на преден джам,АЦ-то, кръгче с А вътре е за вкарване на въздух от вънка, празно кръгче въртене на въздуха в кабината,последното е за реутаните на задния джам.Другите трябва да ги знаеш.
Тва А-то в кръгчето не е ли за автоматичен контрол само да си избира дали да пуска външен въздух или да го върти вътре в зависимост от неговото качество:roll:
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
dinozab написа:Тва А-то в кръгчето не е ли за автоматичен контрол само да си избира дали да пуска външен въздух или да го върти вътре в зависимост от неговото качество:roll:

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
мисля,че печката ти е от типа, които се включват сами като запалиш ако температурата е под 16градуса.
другите са или с дистанционно или с таймер от MID-a.
поне така знам аз.
другите са или с дистанционно или с таймер от MID-a.
поне така знам аз.
7 мнения
• Страница 1 от 1