Сток окачване за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Сток окачване за е46
Здравейте колеги, интересува ме какви са сток пружините и с каква маркировка, какъв цвят за е46 320д 150к.с. седан.
Понеже колата я взех със спортно окачване H&R пружини и ми е прекалено ниска. Искам да го сменя цялото пружини с амортесьори и да сложа обикновено.
Извинявам се ако е писано някаде по този въпрос, но търсих и не можах да намеря.
Понеже колата я взех със спортно окачване H&R пружини и ми е прекалено ниска. Искам да го сменя цялото пружини с амортесьори и да сложа обикновено.
Извинявам се ако е писано някаде по този въпрос, но търсих и не можах да намеря.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Сток окачване за е46
Схемата с цветовете само в БМВ си я знаят точно. Приблизително вярно ще е да търсиш комплект пружини от кола като твоята с близко оборудване, но ако поне двигателят и купето уцелиш, ще си ОК.
Never mistake motion for action...
На мен това ми е ясно, че трябва да е от същото купе и двигател. Въпроса е, че тези в автоморгите не им е ясно и всеки гледа да ти вземе парите и да те прекара. Така на половината на който звънях за пружини ме убеждават, че на бензиновите, на е36 дизел били същите, аз им казвам, че не са те ми викат абе няма проблем. Затова, ако има някой колега който е забелязал или пък не му е проблем да погледне какви са цветовете, ще съм му много благодарен. Така поне, ще знам какво търся. Защото не мога да съм сигурен какво, ще ми продадат.
petaruz написа:Една синя това е при мен 320д 150 к.с.
Колега само да уточниш дали е седан и една синя на предните и на задните ли?
5 мнения
• Страница 1 от 1