Посрещащи светлини
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Посрещащи светлини
Това, което обсъждаме са по-скоро изпращащи светлини (преди да слезеш от колата дърпаш лоста за дългите и светят ХХ секунди). Това, което може да се направи с ЛМ1 е същото нещо, само че да бъде активирано с копчето на багажника.
За е60 би трябвало да е с това:
Реално пуска follow me home с копчето за багажника.
Тъпото е че на е65 това го няма в lm1
- Код: Избери целия код
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL
aktiv
Реално пуска follow me home с копчето за багажника.
Тъпото е че на е65 това го няма в lm1
Това е, да, но при някои Е60 не сработва и се налага промяната на един параметър в КАС модула. За Е65 нямам никаква идея как седят нещата.
Това трябва да е в cas-a?
Интересното е като е с три копчета ключа, като се задържи лок-а пуска ли се паник-алармата? Защото така все пак е и комфортното затваряне на прозорци/огледала.
източник
- Код: Избери целия код
SONDERTASTE_PANIKALARM
panikalarm
Интересното е като е с три копчета ключа, като се задържи лок-а пуска ли се паник-алармата? Защото така все пак е и комфортното затваряне на прозорци/огледала.
източник
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Задържа се бутона за багажника!
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Atsalov написа:Задържа се бутона за багажника!
В тая връзка и за комбито ли е така, защото моето отваря багажника като задържа а не свири алармата ?
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

На всички се отваря багажника. Натискаш го леко за да светне, задържаш за да се отвори багажника.
Друго имах предвид ама съм се объркал
Друго имах предвид ама съм се объркал

Atsalov написа:Могат да се кодират и на LM1 ,но се активират само през 3-тия бутон на дистанционното,и багажника продължава да си работи.
Как се казва под името?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
axel.folu написа:Atsalov написа:Могат да се кодират и на LM1 ,но се активират само през 3-тия бутон на дистанционното,и багажника продължава да си работи.
Как се казва под името?
Колега върни се в началото на самата тема, постнал съм едно клипче от youtube и в него по надолу в коментарите ще видиш кое точно се активира и в кой модул се намира...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Посрещащи светлини
netmurder написа:axel.folu написа:Atsalov написа:Могат да се кодират и на LM1 ,но се активират само през 3-тия бутон на дистанционното,и багажника продължава да си работи.
Как се казва под името?
Колега върни се в началото на самата тема, постнал съм едно клипче от youtube и в него по надолу в коментарите ще видиш кое точно се активира и в кой модул се намира...
Знам в кой модул се намират но не знаех името а сега съм го активирал и не иска погледнах днес и видях че има още нещо което е със секунди е на off активирах го през bmwhat тази паникаларм през bmwhat може ли да се активира видях че има CAS
Sent from my iPhone using Tapatalk
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Това е много яка екстра дори и да се налага натискането на 3-ти бутон ако може да се активира и на е65 ще е супер.
hamann25 написа:Това е много яка екстра дори и да се налага натискането на 3-ти бутон ако може да се активира и на е65 ще е супер.
Яка е да колега ама е правя всичко step by step ама не се получава нещо
iceblast написа:Става, става, не правиш нещо както трябва.
Айс - дай малко пояснение за това panikalarm през bmwhat може ли да се нагласи и какво му е действието
Стига с тоя Хат, там се правят основни неща, тук се изисква тънко кодиране, не е за всеки. После ще си омажете нещо и ще викате това що не работи 

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3