Демонтаж/монтаж на колектори м54 xi
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
Демонтаж/монтаж на колектори м54 xi
Здравейте,
Знам, че въпросът ми е свързан с темата Х, но едва ли там някой го е правил.
Питането ми е дали някой е демонтирал/монтирал изходящи колектори на м54б30, но на xi ?!?
Без да се сваля двигателя, защото търсенето ми показа, че някой хора отхлабват двигателя, увисвал,
полуоски се сваляли, носачи и много тегаво било. Не ми се оставя колата при ем коплект или крафт или подобни
ауспухаджии. В нета не можах да намеря инфото, което ме интересува. Идеята на събитието не е тунинг,
а ремонт - един от 2-та катализатора е спукан някъде (където не може да се бръкне и да се завари) и пърха неприятно.
Искам да ги сваля и ремонтирам или да ги сменя направо. Краен вариант е китайски колектори, но това сега не е важно.
Моля ако някой го е правил, да сподели опита си, срещнатите трудности, специфични инструменти и похвати.
Ако е някакво ноу хау, ще си платя
Благодаря !
Знам, че въпросът ми е свързан с темата Х, но едва ли там някой го е правил.
Питането ми е дали някой е демонтирал/монтирал изходящи колектори на м54б30, но на xi ?!?
Без да се сваля двигателя, защото търсенето ми показа, че някой хора отхлабват двигателя, увисвал,
полуоски се сваляли, носачи и много тегаво било. Не ми се оставя колата при ем коплект или крафт или подобни
ауспухаджии. В нета не можах да намеря инфото, което ме интересува. Идеята на събитието не е тунинг,
а ремонт - един от 2-та катализатора е спукан някъде (където не може да се бръкне и да се завари) и пърха неприятно.
Искам да ги сваля и ремонтирам или да ги сменя направо. Краен вариант е китайски колектори, но това сега не е важно.
Моля ако някой го е правил, да сподели опита си, срещнатите трудности, специфични инструменти и похвати.
Ако е някакво ноу хау, ще си платя

Благодаря !
Последна промяна kokok0 на 26 Окт 2014, 23:17, променена общо 1 път
- Sportakus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, Е46 330 XI
- Мечтае да кара: X6
Re: Демонтаж на колектори м54 xi
Последно избутване kokok0 от 31 Окт 2014, 12:44
2 мнения
• Страница 1 от 1