Проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
Проблем с централното
Здравейте колеги имам странен проблем с централното на една е46 ца 2000г купе
Не знам дали ключалката на шофиорската врата има нещо общо понеже е изкъртена,но при опита ми да отключа с ключа може би след 5 6 то натискане се чува звукът на отключване но вратите остават заключени и стъклата слизат надолу, и така аз мога да я отворя от вътре
при заключване се заключва и стъклата сами се вдигат нагоре, само багажника работи безупречно какво да правя 
Не знам дали ключалката на шофиорската врата има нещо общо понеже е изкъртена,но при опита ми да отключа с ключа може би след 5 6 то натискане се чува звукът на отключване но вратите остават заключени и стъклата слизат надолу, и така аз мога да я отворя от вътре

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Проблем с централното
besnia_ написа:Здравейте колеги имам странен проблем с централното на една е46 ца 2000г купе
Не знам дали ключалката на шофиорската врата има нещо общо понеже е изкъртена,но при опита ми да отключа с ключа може би след 5 6 то натискане се чува звукът на отключване но вратите остават заключени и стъклата слизат надолу, и така аз мога да я отворя от вътрепри заключване се заключва и стъклата сами се вдигат нагоре, само багажника работи безупречно какво да правя
Колега, като начало трябва да се оправи изкъртената ключалка. Ако продължава да има някакъв проблем- да се прекодира GM модула, ако отново не се получи- да се смени. Ако колата е тази от снимката, може да има и нещо друго.

- besnia_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M sport
- Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици
Re: Проблем с централното
Колега, като начало трябва да се оправи изкъртената ключалка. Ако продължава да има някакъв проблем- да се прекодира GM модула, ако отново не се получи- да се смени. Ако колата е тази от снимката, може да има и нещо друго.
[/quote]
Майко да не чува,не е тази от снимката
поръчах ключалка вчера, ще го сваля този gm module да видя ако има нещо очевидно по него, така или иначе е само 15кинта ще го взема а как става прекодирането
благодаря

Майко да не чува,не е тази от снимката

4 мнения
• Страница 1 от 1