330D M57 странно виене на турбината
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- r.atanasov
- Потребител
-
- Кара: 330D
330D M57 странно виене на турбината
Здравейте колеги,
прави ми впечатление, че турбината ми е доста шумна и това не ми харесва. Звукът наподобява колкото и да е смешно все едно сирена на линейка.
Не съм чувал турбина на подобна кола как работи, но не ми се струва нормално така.
Въпросите са ми : Нормално ли е това ? Ако не препоръчайте ми някъде където мога да отида и да я чуят и ако трябва да я рециклират.
Благодаря предварително!
прави ми впечатление, че турбината ми е доста шумна и това не ми харесва. Звукът наподобява колкото и да е смешно все едно сирена на линейка.
Не съм чувал турбина на подобна кола как работи, но не ми се струва нормално така.
Въпросите са ми : Нормално ли е това ? Ако не препоръчайте ми някъде където мога да отида и да я чуят и ако трябва да я рециклират.
Благодаря предварително!
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Re: 330D M57 странно виене на турбината
И моята е така. Наранени перки на студената част, ако не бъркам. При мен се появиха след ремонт на двг. (смяна на биелен лагер, 2 бутала, сегменти и тн.) и предполагам, а и така ми казаха при сработването на новите части, може да е минала някоя малка стружка или нещо подобно през турбината. Доколкото знам, не е проблем да се кара така.
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега само на студен мотор ли вие или и на топъл?Моята се чува само на студен мотор а като загрее се оправя.
Не е нормално.
Зависи от виенето. По принцип може да се пенсионираш с виеща турбина, а може да умре утре в 8:27 сутринта.
Зависи от виенето. По принцип може да се пенсионираш с виеща турбина, а може да умре утре в 8:27 сутринта.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
4 мнения
• Страница 1 от 1