UI-a на навигацията ми се промени?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: UI-a на навигацията ми се промени?
Колкото я намериш,много зависи дали ти продават работеща.
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i
Моля да ме извините, че пиша в стара и чужда тема, но и аз вече имам подобен проблем,с МК4 съм
След ровене с импа,лаптопа изгасна(спря тока) и монитора 16/9 умря вижда се,че свети само подсветката, но дисплей няма, радиото работи,но не тръгва диска.Изписа един път да поставя подходящ диск или нещо такова в CD-ROM и това беше
Какво ще ме посаветвате да правя, нямам тв тунер и вадих буксите на навито май без да махна контакта, диска вътре се върти
След ровене с импа,лаптопа изгасна(спря тока) и монитора 16/9 умря вижда се,че свети само подсветката, но дисплей няма, радиото работи,но не тръгва диска.Изписа един път да поставя подходящ диск или нещо такова в CD-ROM и това беше
Какво ще ме посаветвате да правя, нямам тв тунер и вадих буксите на навито май без да махна контакта, диска вътре се върти
- Atsalov
- Ацалов
-
Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив. 

- ico83
- кандидат ентусиаст
-
навигацията се предаде, дава само черен екран, първо нея трябва да видя и тогава товаAtsalov написа:Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив.
- Atsalov
- Ацалов
-
ico83 написа:навигацията се предаде, дава само черен екран, първо нея трябва да видя и тогава товаAtsalov написа:Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив.
Ще се вдигне на крака ,не го мисли .Трудно умира МК4 ...но не е и невъзможно де.
- ico83
- кандидат ентусиаст
-
Atsalov написа:ico83 написа:навигацията се предаде, дава само черен екран, първо нея трябва да видя и тогава товаAtsalov написа:Ще ти трябва диск със софтуер,има написано доста по темата. Ако не се справиш, ще ударя едно рамо като минаваш през Пловдив.
Ще се вдигне на крака ,не го мисли .Трудно умира МК4 ...но не е и невъзможно де.
проблема ми се струва, че е в лазера и не чете дисковете(преди ми се е случвало да не разчита картата).Дали има вариант това да се направи през някаква програма и след време да си сменя само лазера, че сега с този черен екран едва го търпя вече
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2