Камера за заден ход е46 купе феслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Камера за заден ход е46 купе феслифт
Колеги някой слагал ли е камера за заден ход на е46 купе феслифт. Поръчах си такава камера от Алиекспрес но като пробвах да я сложа самото легло на на крушката за номера е по-малко и няма как да се събере камерата там, а прекарването на кабелите ми се струва невъзможно. Да не би да има друга камера която си е специално за е46 купе фейс, аз поръчах ето тази http://www.aliexpress.com/item/CCD-Car- ... 40766.html
Re: Камера за заден ход е46 купе феслифт
Колега здравей,
слагал съм на поне 10-15 броя Е46-ци и на повечето се налага да се реже пластмасата отвътре, за да влезе камерата. Кърти се карантията и се свързват кабелите. Това е в случай, че камерата е с вграден диод за осветление. Повече няма да можеш да използваш оригиналния плафон. Кабела се прекарва малко трудоемко, но минава. Неслучайно тази интервенция не е евтина, особено и ако задните седалки не падат...
Линка ти не може да се отвори, и не мога да ти кажа дали слагам от тези камери ли моите са други.
Поздрави
слагал съм на поне 10-15 броя Е46-ци и на повечето се налага да се реже пластмасата отвътре, за да влезе камерата. Кърти се карантията и се свързват кабелите. Това е в случай, че камерата е с вграден диод за осветление. Повече няма да можеш да използваш оригиналния плафон. Кабела се прекарва малко трудоемко, но минава. Неслучайно тази интервенция не е евтина, особено и ако задните седалки не падат...

Линка ти не може да се отвори, и не мога да ти кажа дали слагам от тези камери ли моите са други.
Поздрави
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd

Редно е да пишеш мнение ако можеш да помогнеш. Аз от това, което си написал не виждам нищо друго освен спам
Ако колегата е имал намерение да дава пари за монтаж на камера , дали щеше да пусне тема и щеше да го интересува как става 

4 мнения
• Страница 1 от 1