Първи поглед върху BMW 3 Convertible
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Първи поглед върху BMW 3 Convertible
Световният дебют на новото BMW 3 Convertible ще се състои по време на автомобилното изложение в Детройт през януари следващата година, а началото на европейските продажби на модела е планирано за края на първата четвърт на 2007. Първоначално, новото BMW 3 Convertible ще се предлага във варианти 325i и 335i, но те ще бъдат последвани и от няколко други с по- малки двигатели.
Една от най- интересните особености на новото попълнение в моделната гама на баварската марка е неговия електрически сгъваем твърд таван- първия по рода си за BMW. Когато той е разгънат, товарното отделение предлага вместимост от 350 литра, а когато е прибран, то намалява до 210 литра. При необходимост за допълнително товарно пространство, облегалките на задните седалки могат да бъдат сгънати, а самата промяна в конструкцията на автомобила се извършва за минималните 22 секунди.
Модификацията 325i на BMW 3 Convertible ще предложи на своите собственици максимална мощност от 218 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди и максимална скорост на движение от 243 км/ч. Трилитровата 335i версия ще предложи 306 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.8 секунди и максимална скорост на движение от 250 км/ч. Стандартно, и двете модификации ще бъдат оборудвани с шестстепенна механична предавателна кутия. При желание от страна на клиентите, тя може да бъде заменена с новата шестсепенна автоматична, дебютирала при новото купе на третата серия.
http://auto-press.net/index.php?cat=1&sub=2204
Една от най- интересните особености на новото попълнение в моделната гама на баварската марка е неговия електрически сгъваем твърд таван- първия по рода си за BMW. Когато той е разгънат, товарното отделение предлага вместимост от 350 литра, а когато е прибран, то намалява до 210 литра. При необходимост за допълнително товарно пространство, облегалките на задните седалки могат да бъдат сгънати, а самата промяна в конструкцията на автомобила се извършва за минималните 22 секунди.
Модификацията 325i на BMW 3 Convertible ще предложи на своите собственици максимална мощност от 218 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди и максимална скорост на движение от 243 км/ч. Трилитровата 335i версия ще предложи 306 конски сили, ускорение от 0 до 100 км/ч за 5.8 секунди и максимална скорост на движение от 250 км/ч. Стандартно, и двете модификации ще бъдат оборудвани с шестстепенна механична предавателна кутия. При желание от страна на клиентите, тя може да бъде заменена с новата шестсепенна автоматична, дебютирала при новото купе на третата серия.
http://auto-press.net/index.php?cat=1&sub=2204
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Гъзарска машина, много е хубава!
ОБАЧЕ не мога да разбера в профил задницата на какво повече прилича - А4 Convertible или SAAB 9-3 същото.

ОБАЧЕ не мога да разбера в профил задницата на какво повече прилича - А4 Convertible или SAAB 9-3 същото.

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Страхотна е! За мен това е най-красивото/желано BMW. Само се чудя след като вече е с твърд покрив защо някой би предпочел купето пред кабриото при положение, че разликата в цената едва ли ще надхвърли 5000 EUR. Айде някакви десети е по-бързо купето и може някой маниак на писта да се вживее и да усети допълнителното тегло, но кабриото си е кабрио. За нашия климат е супер и с XDrive-a съвсем функционално си става колата.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Невероятна кола
Много ме накефи на едно от видеотата как пича си остави куфара и след това прибра покрива
Това че след прибирането му все още има място и то за не малък куфар като показания е отлично постижение според мен
И начина по който се прибира този голям покрив
P.S. Малко си поиграх и направих едно gif-че - всеки може да го ползва, нямам притенции за права

Много ме накефи на едно от видеотата как пича си остави куфара и след това прибра покрива

P.S. Малко си поиграх и направих едно gif-че - всеки може да го ползва, нямам притенции за права

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
За мен това е най-хубавото БМВ на пазара в момента. Дори го предпочитам пред М6 кабрио, за което четох на msn че сравнено с 335и мотора не предлага почти нищо в повече като динамика и усещане като се има впредвид че 3ката си е и по-лека. И аз мисля че тая кола ще е голяма конкуренция на купето. Аз никога не бих си купил купето като го има това 

vitamincpp написа:За мен това е най-хубавото БМВ на пазара в момента. Дори го предпочитам пред М6 кабрио, за което четох на msn че сравнено с 335и мотора не предлага почти нищо в повече като динамика и усещане като се има впредвид че 3ката си е и по-лека. И аз мисля че тая кола ще е голяма конкуренция на купето. Аз никога не бих си купил купето като го има това
Аз лично май бих предпочел купето поради ред причини.
1) Ако си оставиш замалко колата паркирана без надзор някои 100% ще ти направи някоя мизерия
2) С тез "екологично чисти" камиони и рейсове които са из градовете ни, лошо ти се пише ако има някои пред теб или отстрани ...
и други...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Адски красиво е
Много злобна муцуна
Представям си гледката в огледалото ........ "Get the fuck out of my way"
Ма, кога ли ще мога да си го позволя

Много злобна муцуна

Представям си гледката в огледалото ........ "Get the fuck out of my way"

Ма, кога ли ще мога да си го позволя

33 мнения