Слабо светещи фарове БОШ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Слабо светещи фарове БОШ
Здравейте колеги, колата ми е купе 2000 год с оригинален ксенон и фарове бош. Проблема е, че светят много слабо, самата светлина е доста слаба на пътя. Свалих фаровете полирах стъклата, разглобих ги, че имах съмнение в рефлекторите на лупите да не са нагоряли. Нямат изгоряло, само прах, който почистих внимателно, изчистих и самата лупа. Ефекта беше почти нулев. Смених крушките с китайски, които уж не били лоши, но пак ефекта е минимален. Случва ми се да пътувам в тъмното извън градско и ако съм без халогени пътуването е невъзможно. Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем на фарове БОШ да сподели мнение!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Слабо светещи фарове БОШ
То пък Е46 има фарове за чудо и приказ ...Даже ми е странно как са я пуснали тогава из пътищата ?!
Говоря за рефлекторните без лупа ...
Ти обаче пишеш че си с оем ксенон - няма как да свети зле ...
Има де, но казваш че си разглобил самият фар и не си открил нищо ?! Реално почистването би решило отчасти проблемът !
Я ги снимай тез фарове да видим за какво иде реч ! Предполагам знаеш че има оем резервни "стъкла" за фаровете ..
Не би трябвало да имаш проблем с ксенон и лупа
И не на последно място - регулирани ли са ?!
Аз даже не си виждам фаровете за мъгла като карам на къси, ти казваш че с тях свети по-добре ...
Има нещо гнило в Дания
Я, я снимай да видим ...
Нали не са изглеждали по този начин ?!
http://youtu.be/OA_7vAVA7PY?t=3m48s

Говоря за рефлекторните без лупа ...
Ти обаче пишеш че си с оем ксенон - няма как да свети зле ...
Има де, но казваш че си разглобил самият фар и не си открил нищо ?! Реално почистването би решило отчасти проблемът !
Я ги снимай тез фарове да видим за какво иде реч ! Предполагам знаеш че има оем резервни "стъкла" за фаровете ..
Не би трябвало да имаш проблем с ксенон и лупа

И не на последно място - регулирани ли са ?!
Аз даже не си виждам фаровете за мъгла като карам на къси, ти казваш че с тях свети по-добре ...
Има нещо гнило в Дания

Я, я снимай да видим ...
Нали не са изглеждали по този начин ?!
http://youtu.be/OA_7vAVA7PY?t=3m48s
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
Рефлекторите на лупите нямат и помен от нагар. За реглажа на фаровете съм ги направил точно по стандарт както трябва да са, там съмнение няма. Минава ми през главата да пробвам да ги наведа малко с идеята да засвети по-силно на пътя. Стъклата са полирани като е махнат слой от пластмасата, но като светят фаровете се виждат цептатинки вътре като косъмчета, но дали може да оказва чак такова влияние, нямат нито помътняло, нито нищо.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
По-скоро да разсейват светлината където не трябва ...
Но това по никакъв начин не значи че светят слабо ..
Ти нали си с Д2С крушки - какви си сложил !?
Модулите да нямат проблем нещо ?!
Но това по никакъв начин не значи че светят слабо ..
Ти нали си с Д2С крушки - какви си сложил !?
Модулите да нямат проблем нещо ?!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
Да с Д2С крушки съм, свалих филипс, сложих китайски някакви. Не мисля, че може да е от модулите. Утре ще пробвам с модули, мисля, че имам под ръка да пробвам.
аз имам същия проблем даже на десния ми фар почти цялата светлина ми е вътре при двигателя и немога да разбера от какво е шеината която е за предвижване на лупана напред и назад съм я навъртял на макс на вътре и пак си свети в двигателя

6 мнения
• Страница 1 от 1