Проблеми с диодните стопове и за лайт модула
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: Проблеми с диодните стопове и за лайт модула
bgpavlp написа:А като сложи новия модул,този който си го купил от колега, габаритите тръгнаха ли ти?
Първо,те и със стария вървят но много слабо светят,със новия светват перфектно но светят като от преди феиса и купищата проблеми които описах и си иска прекодировка.Проблема е изцяло в някой елемент в моя оригиналният.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Rundev написа:bgpavlp написа:А като сложи новия модул,този който си го купил от колега, габаритите тръгнаха ли ти?
Първо,те и със стария вървят но много слабо светят,със новия светват перфектно но светят като от преди феиса и купищата проблеми които описах и си иска прекодировка.Проблема е изцяло в някой елемент в моя оригиналният.
А пък новия не може де се кодира и общо взето си в задънена улица, за един модул аз не бих го мислил толкова до сега да съм го оправил, сто пъти, или смени новия или намери човек ако модула работи да ти го кодира и да забравиш за мъките отиди при друг майстор да се пробва и той ако и той не успее значи наистина има проблем с модула.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
oci написа:Rundev написа:bgpavlp написа:А като сложи новия модул,този който си го купил от колега, габаритите тръгнаха ли ти?
А пък новия не може де се кодира и общо взето си в задънена улица, за един модул аз не бих го мислил толкова до сега да съм го оправил, сто пъти, или смени новия или намери човек ако модула работи да ти го кодира и да забравиш за мъките отиди при друг майстор да се пробва и той ако и той не успее значи наистина има проблем с модула.
Само схема ми трябва приятелче аз елемента ще си го смена,но немога да намеря схема на модула....за кодировка живот и здраве пиши ако идваш насам или аз ако ходя кам софия ще се обаждам да се пробваш и ти.Само да не кажеш после и ти "Ибаси що нежелае да се кодира тази кола"

- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Няма такъв филм колега, да не се кодира.
Само че, имам чувството че не се вслушваш в нашите мнения.
1. Казахме ти да си оправиш ВИН-а в модулите. - не го правиш.
2.Казахме ти да смениш майстора. - не го правиш.
3. How to... ли търсиш - може и да не намериш.
Сега ми стана повече интересно за какво ти е тази схема ? Само се филмираш. И колкото да се опитваме да ти обясним,че тези замисли в главата ти, не са необходими, ти си знаеш твоето.
Няма да ме учуди,ако сега кажеш че и таблото ти е от купе (фейслифт).Щото по гот,нали?
Сега ми стана повече интересно за какво ти е тази схема ? Само се филмираш. И колкото да се опитваме да ти обясним,че тези замисли в главата ти, не са необходими, ти си знаеш твоето.
Няма да ме учуди,ако сега кажеш че и таблото ти е от купе (фейслифт).Щото по гот,нали?

Ако нема у глава, има у Google.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
bgpavlp написа:Няма такъв филм колега, да не се кодира.
Абе хора,аз как да ви обясня че колата непозволява да се кодира нищо в нея с какви ли не програми и диагностики.Пак казвам четеш я ала бала триеш грешки.....влезеш ли да кодираш примерсно с дис,колата казва че няма връзка с модулите,с инпата същата работа неможела да достигне до модулите.20 човека се мъчиха в различни сервизи и неще и неще.Даже недава да обърне милите в километри,уж става рестартира се таблото мърка хърка всичко се нулира и пак е в мили.В събота пак ходих,същата работа и тогава човека каза дай ще сменим елемента който е за габаритите и да ти светнат като хората,но иска 60 лева да смени даден елемнт което ми се струва доста.Мъчил съм се и със колеги бмв-исти от форума да я закачат и прекодират,нестава.Не ми е сменяно нищо по колата имам я от много млада!Лятото преправях самата платка на диагностичния кабел по схема от интернет,местих елементи ала бала след това с м-прог обръщах сигнал пак непожела иначе кабела тръгна преправен и на други бмв-та,но при мен непожела и така си остана.Имам чувството че нещо спира достъпа много яко влезеш ли в менюта кар мемори или кей.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
На коя букса закачате диагностиката, на тази в купето или тази в двигателния отсек? Твоята кола беше преди фейса,нали? Или е фейсова, да не се бъркам нещо?
А защо таблото ти е в мили? Да не би да е обръщана дирекцията?

Ако нема у глава, има у Google.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
bgpavlp написа:На коя букса закачате диагностиката, на тази в купето или тази в двигателния отсек? Твоята кола беше преди фейса,нали? Или е фейсова, да не се бъркам нещо?
Фейска си е и има само една букса в купето.Англичанка е имам я от много млада и съм я купувал като живях в Англия.
- oci
- старши ентусиаст
-
Или бъркате нещо или има разминаване в кодировка и вин в някой от модулите или шината е забила, няма какво да е друго, толкова коли до сега не е има случай да не се прекодира модула, в краен случай го сложи на друга кола фейс и пробвай на нея да го кодираш да оправиш поне стоповете и да смениш вина, НО това го прави само със БМВ СКЕНЕР, с ДИС и ИНПА не СТАВА 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
oci написа:Или бъркате нещо или има разминаване в кодировка и вин в някой от модулите или шината е забила, няма какво да е друго, толкова коли до сега не е има случай да не се прекодира модула, в краен случай го сложи на друга кола фейс и пробвай на нея да го кодираш да оправиш поне стоповете и да смениш вина, НО това го прави само със БМВ СКЕНЕР, с ДИС и ИНПА не СТАВА
Искрено се надявам да си прав и се възхищавам на ентусиазма ти

- oci
- старши ентусиаст
-
Rundev написа:oci написа:Или бъркате нещо или има разминаване в кодировка и вин в някой от модулите или шината е забила, няма какво да е друго, толкова коли до сега не е има случай да не се прекодира модула, в краен случай го сложи на друга кола фейс и пробвай на нея да го кодираш да оправиш поне стоповете и да смениш вина, НО това го прави само със БМВ СКЕНЕР, с ДИС и ИНПА не СТАВА
Искрено се надявам да си прав и се възхищавам на ентусиазма тиДано имаш път насам че да се пробваш
Неуспееш ли и ти колега обаче приготви се за бири,мири
![]()
много ясно или ще е от теб или от мен

- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Да не отварям нова тема. Искам да ви попитам може ли да се кодира лайт модул от фейс за преди фейса.

- oci
- старши ентусиаст
-
s_spasov написа:Да не отварям нова тема. Искам да ви попитам може ли да се кодира лайт модул от фейс за преди фейса.
може то повечето колеги така правят фейсови е по-богат на опции и подлежи на повече манипулиране

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3