От ромбовиден към прибиращ се ключ проблем с имобилайзер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
Re: От ромбовиден към прибиращ се ключ проблем с имобилайзер
Браво колега за полезната тема.
В момента имам едно към едно с твоя проблем - след като си купих такава кутийка и ми нарязаха ключа се оказа че не пали.
Утре ще пробвам този вариант който си направил ти и предполагам ще стане , само ме притеснява ако недай си боже изгубя този ключ - няма да имам никакъв резервен за палене .
Благодаря за инфото

В момента имам едно към едно с твоя проблем - след като си купих такава кутийка и ми нарязаха ключа се оказа че не пали.

Утре ще пробвам този вариант който си направил ти и предполагам ще стане , само ме притеснява ако недай си боже изгубя този ключ - няма да имам никакъв резервен за палене .

Благодаря за инфото

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
panter написа:Браво колега за полезната тема.![]()
В момента имам едно към едно с твоя проблем - след като си купих такава кутийка и ми нарязаха ключа се оказа че не пали.![]()
Благодаря за инфото
Ами аз карам вече година и половина с него и нямам никакъв проблем. Имах два ромбовидни ключа и този резервния и за това изобщо не се поколебах да го разваля, но ако ти си само с един ключ и развалиш този- наистина не трябва да го губиш защото няма да ти хареса

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

Аз също имам такава кутийка, само, че в момента нямам време да прехвърля платката от ромбоидния ключ в нея.
При колеги от форума транспондерите са по 10лв така, че може да се мине и без разваляне на пластмасовия ключ. Е, ще трябва програмиране предполагам.
Единствено се притеснявам двата трансподера, разположени близо един до друг дали не могат да объркат EWS-a по някакъв начин?!
При колеги от форума транспондерите са по 10лв така, че може да се мине и без разваляне на пластмасовия ключ. Е, ще трябва програмиране предполагам.
Единствено се притеснявам двата трансподера, разположени близо един до друг дали не могат да объркат EWS-a по някакъв начин?!
MMG написа:Единствено се притеснявам двата трансподера, разположени близо един до друг дали не могат да объркат EWS-a по някакъв начин?!
Колега, двата транспондера по принцип наистина могат да объркат EWS-a, само че за тази цел трябва да "говорят" и двата едновременно. От друга страна ако и двата "говорят", то тогава няма смисъл от отделен такъв - това би означавало, че оригиналният (върху платката) е в обсега на антената, работи коректно и друг не е необходим.
- русиабн
- младши ентусиаст
-
xm_net написа:MMG написа:Единствено се притеснявам двата трансподера, разположени близо един до друг дали не могат да объркат EWS-a по някакъв начин?!
Колега, двата транспондера по принцип наистина могат да объркат EWS-a, само че за тази цел трябва да "говорят" и двата едновременно. От друга страна ако и двата "говорят", то тогава няма смисъл от отделен такъв - това би означавало, че оригиналният (върху платката) е в обсега на антената, работи коректно и друг не е необходим.
По горе ви написах, че карам вече година и половина така и нямам никакъв проблем, а относно транспондера- е да 10лв. е ама ми потърсиха на времето около 100линта да го програмират- Според вас има ли смисъл при положение, че си го имате????

русиабн написа:По горе ви написах, че карам вече година и половина така и нямам никакъв проблем
Колега, това че ти специално нямаш никакъв проблем (както се казва "Дай боже всекиму!") не означава, че проблемът не съществува - напротив, в около половината от случаите (говоря за себе си лично) тоя "въртел" е налице! Някои колеги знаят, че в обявата си аз също имах този ключ и спрях да го предлагам точно поради тази причина. Няма лошо, който желая да се пробва, само че трябва да знае какви са възможните резултати и да прецени сам дали си заслужава. Лично според мен, ако човек не разполага с "излишен" чип, който да ползва в случай, че нещата се омажат, експериментът не е оправдан - цената с едно евентуално програмиране на нов чип автоматично отива над 100 лв.!
- русиабн
- младши ентусиаст
-
xm_net написа:русиабн написа:По горе ви написах, че карам вече година и половина така и нямам никакъв проблем
Колега, това че ти специално нямаш никакъв проблем (както се казва "Дай боже всекиму!") не означава, че проблемът не съществува - напротив, в около половината от случаите (говоря за себе си лично) тоя "въртел" е налице! Някои колеги знаят, че в обявата си аз също имах този ключ и спрях да го предлагам точно поради тази причина. Няма лошо, който желая да се пробва, само че трябва да знае какви са възможните резултати и да прецени сам дали си заслужава. Лично според мен, ако човек не разполага с "излишен" чип, който да ползва в случай, че нещата се омажат, експериментът не е оправдан - цената с едно евентуално програмиране на нов чип автоматично отива над 100 лв.!
Ок абсолютно съм съгласен с теб

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2