:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от BMWm5 » 07 Окт 2014, 16:53

Колата сам я продал преди повече от половин година в перфектно състояние , и не знам защо се споменава моето име при положение че нито аз сам я продал нито аз съм взел каквито и да е пари , напротив даже сам подарил на паляка кардан и моя приятел на които я бях продал му върна 100лв , и странното е че като беше в Пловдив мълчеше като пукил а тук се праи на писар и си измисля тва и било онва и било при положение че му се показаха 2та тампона на стаб щангата и ясно се виждаше че само те не са сменени ,и пак казвам тои видя колата от долу с очите си нито някъде има какпка масло или квото и да е нека писателчето покаже ква кола му е дал моя приятел да я снима или ако не иска аз ще покажа снимки , и 6том има възражение кам колата аз не сам човека собственик има си телефон на този които му е продал ,да му се обади и да си се разберат , до колкото аз говорих с него тои каза да свали си свали носачите да му ги прати а тои 6те му прати здрави за негова сметка!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 07 Окт 2014, 19:36

Ти беше собственика по талон и тоя още при нотариуса каза че го играе посредник.. Днес от 9 до сега съм бил в сервиза.. Снимал съм перфектното всичко и след малко ще кача снимките.. А "якия" спортен филтър каза че сам си го слагал.. Ще кача и неговите снимки.. А тия 100лв дето ги върна да отиде той да купи висящ лагер дето става на тоя кардан, щото днес купих такъв на 140.. ще кача снимки на носачите, "новите" накладки, смазаните втулки, и течовете на масло дето никъде ги няма.. Не знам колко общо има цялата ви групичка, но колата я взех от вас а не само от него.. Като изрично питах за всичко а не си мълчахкакто се опитваш да обясняваш.. Или и за това забравяш както за всичко друго..
Изображение

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 07 Окт 2014, 19:55

uricatoli написа:Ти беше собственика по талон и тоя още при нотариуса каза че го играе посредник.. Днес от 9 до сега съм бил в сервиза.. Снимал съм перфектното всичко и след малко ще кача снимките.. А "якия" спортен филтър каза че сам си го слагал.. Ще кача и неговите снимки.. А тия 100лв дето ги върна да отиде той да купи висящ лагер дето става на тоя кардан, щото днес купих такъв на 140.. ще кача снимки на носачите, "новите" накладки, смазаните втулки, и течовете на масло дето никъде ги няма.. Не знам колко общо има цялата ви групичка, но колата я взех от вас а не само от него.. Като изрично питах за всичко а не си мълчахкакто се опитваш да обясняваш.. Или и за това забравяш както за всичко друго..

Не знам какво се опитваш да постигнеш с тея твоите теории и се чудя защо се опитваш да ме злепоставиш аз като човек ти казах как ми е ника във форума и ако мога да ти бъда полезен с нещо , за мен това не е коректна постъпка от твоя страна , съ6то така ти казах още когато си копирах фаила на колата че спортния филтар е от 2д така че тук продължаваш да си измисляш което е много нагло от твоя страна, дори и да има проблем с предницата в което се самнявам не смятам че това е кои знае къв проблем за кола втора употреба, и като моя приятел е бил посредник защо тои взе парите за колата??? еи тва само не ми е ясно ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 07 Окт 2014, 20:31

Само не разбрах защо някои хора като купуват кола не гледат какво купуват. Поне един тест драйв да направят най малкото. Не познавам нито продавача нито купувача, но кола така не се купува

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 07 Окт 2014, 20:55

Не ви знам кой какво е взел.. Двамата бяхте, двамата обяснявахте как колата е перфектна.. Ти лично ми обясни как си сменял ходова част и е била перфектна, и само 2та тампона на стаб. щанга не си сменил.. За тях и за лагера на кардана не говорим.. Говорим че 1 час говорихме и казахте "мъжка" приказка, че всичко друго по колата е перфектно и затова няма да има повече коментар на цената.. Доверихме ви се! :banghead:

Не искам да ми връща тоя твоя нищо.. Да си държи там квото иска.. щото едвам едвам му се откъснаха 100те лева дето така ни хвърли в лицето и проверява един час като му казах че лагера е над 100лв.. Проблемите днес си ги остраних.. И ме е яд не за парите.. А за това, че уж сте печени.. И се правихте на пичове пък в крайна сметка какво излезе! Не искам никакви пари да ми се връщат.. Искам да дадеш на тогава на твоя "посредник" фейсбука или прякора тук.. за да знаят хората кой е.. Аз просто ще приложа снимковия материал на всичко що беше перфектно..

И пак напомням да не забравиш.. От нотариуса до у вас 5 пъти питах някакво тресене или вибрации има ли.. И самия ти ми отговори, че няма.. А после си бил забравил.. :banghead:

Това са горните носачи отзад:
Изображение

Шарнира който замалко да си излезе сам.. носача също яко хлопаше от нея страна..
Изображение

Гърнетата дето си опираха в купето като дадеш газ.. Но го обяснихте като висящ лагер и него..
Изображение

смазания шарнир и от другата страна.. С 5мм луфт..
Изображение

Сменените накладки от вътрешната страна:
Изображение

Тръбичките дето си висяха и ти казах още там.. Но било "нормално"
Изображение

Втулката на кормилния накрайник, който смъкнахме.. В ляво е тази която сложих с новия.. в дясно старата която махнах..
Изображение

Реших да снимам и "тунинг" лагера, за който ако бях се съгласил на обяснението "криви джанти" щях да разбера чак в Русе.. понеже беше "забравил"
Изображение

Вече е така.. да не си помислиш, че си измислям и съм снимал разни части..
Изображение

А ето как е спортния филтър:
Изображение

Също така да напомня.. Питахме като хора.. Спомни си и ти думите ми точно " Така и така я взехме, кажете, честно какво трябва да направим и какво има счупено" При което думите ви бяха отново "Перфектна е!"

Не съм имал цел да те соча с пръст и да казвам "Поеми ми ремонта!" Просто е уникално тъпо да се върна и да кажа "какво е това тресене дето уж го нямаше" А тоя твоя да седне да дава газ и да ми обяснява " Това тресене за мен е нормално"
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 07 Окт 2014, 21:05

Абе Зайо, тая кола със Стиви Уондър и Рей Чарлс ли я оглежда? За толко разбити неща требе да си бил брутално надрусан, че да не ги видиш/усетиш...100 таралясника смени и не се научи...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Окт 2014, 21:10

Митко Стоянов написа:Абе Зайо, тая кола със Стиви Уондър и Рей Чарлс ли я оглежда? За толко разбити неща требе да си бил брутално надрусан, че да не ги видиш/усетиш...100 таралясника смени и не се научи...

Най-бруталното е, че познава 100 човека от Пловдив, дето бихме могли да му осигурим и канал/подемник и сервиз, и диагностика - при това дори през събота и неделя ... абе всичко от-до нужно, когато се купува кола ...
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 07 Окт 2014, 21:17

Проблема е, че се доверихме погрешно.. Викам ей ги на.. форумни са пичовете.. Ама а де.. курец.. После що спрях да влизам във форума.. 650лв ми костваше всичко да се оправят перфектните неща.. без да смятам обслужването, защото то си е вече отделно.. Тук говорим за думите на продавача "перфектна е" и очакваш за тия пари нещо в което наистина е наред.. Да са живи и здрави.. И продавачи посредници или там квито са.. Ама доверие.. какво да правиш.. Не искам нищо да ми се връща или плаща.. Пак казвам.. Всичко си идва по местата някой път.. Човек цял живот се учи.. :bchug:
Изображение

Аватар

Мнение от maxi-mix » 07 Окт 2014, 21:57

Здравейте.
Желая да се оплача от един наш колега: SPEED_GABROVO

Продавам Е30 324тд на части. Колегата ме попита за преден и заден капак, предна лява врата, задна лява врата, преден ляв калник, преден лип и халогени. Казах му, че ще му снимам частите понеже бях пуснал обявата но ползвах примерни снимки на БМВ Е30 съедан същия цвят. Снимах му всеки детайл и му ги изпратих на пощата на 1-виоктомври, след което той ми каза че не иска задна лява врата понеже имала ръжда по-средата и предния лип понеже бил леко пукнат. Разбрахме се да му направя допълнителни снимки на задния капак, парих му ги на 2-ри и на същия ден той ми каза че иска да вземе двата капака ляв калник лява врата и халогените. Изпратих му ги по Еконт на 03.10 с опция за преглед и тест. На следващата сутрин 04.10 той ми звънна и ми каза, че е в Еконт огледал е нещата и е размислил за преден ляв калник. Казах му, че няма проблем щом не го харесва си го взимам обратно и ще коригираме цената с наложения платеж. Коригирахме цената, той взе нещата и всичко приключи.
Два дни по-късно на 06.ти той ми пише, че не харесва вратата понеже имала удър и следа от друга боя а задния капак бил изгнил.
Аз мога да каже следното:

-Не мисля че е нормално след като един човек е гледал една стока взел е част от нея, друга част я е върнал и след два дни да ми напише че не я е огледал.
-предната врата когато я свалях беше перфектна дори съжалих че не я оставих за моята кола понеже и аз имам нужда
-задния капак го снимах изпращах му два пъти снимки, свалях го и ръжди не съм видял, щом и той не е видял е еконт не знам как след това са се появили.

Днес вече ми лише за 3-ти път. Аз не желая да ме заплашва с тема в не коректни за това пиша тук. Ако има бан за не коректни продавачи мисля че трябва да има бан и за не коректни купувачи.

Относно частите
Изпратено на: 06 Окт 2014, 18:39
От: SPEED_GABROVO
До: maxi-mix

Здравей,имам забележки относно частите,като цяло съм си сам виновен,че не съм ги огледал добре в Еконта,но ме притискаше времето,а и си мислех,че всичко си е наред,както си ми казал.Чак днес успях да ги разгледам добре и забележките са относно предната врата и задния капак.Значи врата наистина няма ръжда,но има удар,вдясно под лайстната има следа от боя на друга кола и вдлъбнатина,а ти категорично ми заяви,че няма никакви забележки вратата.А задния капак се оказа отстрани изгнил,беше ми казал,че няма ръжди,после в Еконта,като се чухме по телефона ми каза,че има леки ръжди,малко като след дъжд качулка,който бяха по ръба до емблемата и аз ти казах,че ме устройват,защото са повърхностни,но това отстрани си е изгнило за мен и не ми върши работа,демек е същия ,като моя само,че е гнил на друго място.Не изключвам и варианта,също като мен в началото, да не си ги видял,но ми гарантираше,че няма проблеми,а аз няколко пъти те попитах,има ли удари или гнило.Като цяло,само капака отговори на казаното ми от теб,но щеше да ми го пратиш с пръскалките,а гледам си ги свалил,не че ме бърка,но казваш-изпълняваш,както и да е.Халогените наистина нямат пукнато,но са очукани от камъчета,а не ми го спомена,но съм преценил,че за момента ми вършат работа.Но задния капак и предната врата не ми вършат никаква работа,така че,ако искаш да си коректен,решението е едно,пращам ти ги с наложен 90 лева,колко си ми взел и си поемам доставката.Виновен съм,че не съм ги видял в Еконта,но дали сега или в Еконта,потърпевшия съм аз,горя с доставката.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 07 Окт 2014, 23:23

Така,явно колегата се уплаши,че ще го пусна в темата и реши да ме изпревари.Но понеже сега нямам време,утре ще опиша подробно моята гледна точка и ще сложа снимки на забележките и ще пусна личните съобщения в които колегата ми пише,че въпросните детайли нямат ръжда и удари,да се види реално как стоят нещата.А за това,че съм бил некоректен купувач,направо припаднах,как съм некоректен при условие,че съм взел нещата от Еконта и съм ги платил.Ще помоля модовете за малко търпение,утре ще опиша всичко. :yes:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Окт 2014, 18:26

BMWm5 написа:
uricatoli написа:Ти беше собственика по талон и тоя още при нотариуса каза че го играе посредник.. Днес от 9 до сега съм бил в сервиза.. Снимал съм перфектното всичко и след малко ще кача снимките.. А "якия" спортен филтър каза че сам си го слагал.. Ще кача и неговите снимки.. А тия 100лв дето ги върна да отиде той да купи висящ лагер дето става на тоя кардан, щото днес купих такъв на 140.. ще кача снимки на носачите, "новите" накладки, смазаните втулки, и течовете на масло дето никъде ги няма.. Не знам колко общо има цялата ви групичка, но колата я взех от вас а не само от него.. Като изрично питах за всичко а не си мълчахкакто се опитваш да обясняваш.. Или и за това забравяш както за всичко друго..

Не знам какво се опитваш да постигнеш с тея твоите теории и се чудя защо се опитваш да ме злепоставиш аз като човек ти казах как ми е ника във форума и ако мога да ти бъда полезен с нещо , за мен това не е коректна постъпка от твоя страна , съ6то така ти казах още когато си копирах фаила на колата че спортния филтар е от 2д така че тук продължаваш да си измисляш което е много нагло от твоя страна, дори и да има проблем с предницата в което се самнявам не смятам че това е кои знае къв проблем за кола втора употреба, и като моя приятел е бил посредник защо тои взе парите за колата??? еи тва само не ми е ясно ..

Не за пръв път попадаш в тази тема, което ме навежда на мисълта, че не ти е много чиста работата. Предния път пак беше продал кола, която се оказа, че не е това, което си описал на купувача.
Сега ще ти кажа какво е станало.
Колата си е твоя, но просто си извикал твой приятел, за да представиш, че той я продава, а ти си само посредник. Причината да извикаш 2ри човек, който да представиш за продавач е, че много добре си знаел за състоянието на колата, затова и не си дал на Заека, да тества и покара колата.
Заека, си е виновен, че се е доверил, но това не те оправдава, че умишлено си го подвел. И понеже това не ти е първо провинение с подобен случай, със сигурност ти е за последно в този форум.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Окт 2014, 18:29

SPEED_GABROVO написа:Така,явно колегата се уплаши,че ще го пусна в темата и реши да ме изпревари.Но понеже сега нямам време,утре ще опиша подробно моята гледна точка и ще сложа снимки на забележките и ще пусна личните съобщения в които колегата ми пише,че въпросните детайли нямат ръжда и удари,да се види реално как стоят нещата.А за това,че съм бил некоректен купувач,направо припаднах,как съм некоректен при условие,че съм взел нещата от Еконта и съм ги платил.Ще помоля модовете за малко търпение,утре ще опиша всичко. :yes:

Колега, ти си отворил и прегледал пратката, което означава, че я приемаш в този и вид. Това не е механична част, която можеш да огледаш и след като монтираш да установиш, че не функционира правилно. Тогава вече може да претендираш за некоректност.

Продавача: Сега ще отнесеш 3м, затова, че не спазваш умишлено правилата и не публикуваш реални снимки да не говорим, че обявата ти не е по правилата. Ако пак пуснеш части за продаване, а не публикуваш реални снимки, ще ти бъде последното мнение в този форум.

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 08 Окт 2014, 22:20

Да,виновен съм,че подходих с доверие към колегата и не ги разгледах от-до,а само на местата ,където имат моите части забележки.Но и да ги бях видял в Еконта забележките,пак горя с доставката в двете посоки и колегата пак си остава некоректен.Ще напиша предисторията на сделката и фактите,които показват за некоректното отношение на колегата,макар и вече да е наказан,да си знаят хората,като се занимават с него,за мен този човек не трябва да има право да публикува в раздела Продава.

Така,колегата беше пуснал тема,че продава трийска на части,но се оказа,че продава една кола на части,а е сложил снимки на друга,в пъти по-запазена,явно да привлича внимание,както привлече и моето.Това го разбрах чак ,като сам ми предложи да ми снима частите,които си бяха още на колата,явно му стана гузно,че реално продава друга кола на части :mhihi: ,а снимките ставаха,колкото да видя,че частите са на колата . :mhihi: Както и да е,смъмрих го,но реших,че някои части ще са ми от полза,попитах го дали всичко е наред,изрично попитах дали имат ръжди и удари,а той ми каза,че нямат,което ще видите и от ЛС,които ще публикувам.Частите за които се разбрахме,бяха следните:преден капак,заден капак,халогени,предна лява врата и ляв калник.Калника го видях още в Еконта,колко е изгнил отдолу,а ми беше казано,че няма ръжда,него го върнах и го духнах с доставката,предния капак и халогените,не ги коментирам,не че всичко беше така,както ми беше казал,но съм решил,че ми вършат работа,проблема идва с вратата и задния капак.Вратата се оказа,че има вдлъбнатина,а капака е ръждив,което ще видите и от снимките,които ще публикувам.

Това е вдлъбнатината на вратата:

S6003611.JPG

А това е ръждата по капака,съвсем леко се виждаше,но като разчоплих с пръст и се откри тази гледка:

S6003601.JPG

Давам и личните,където ми се обяснява,че нещата са читави,нямат ръжда и удари,мога да дам и имейла със снимките и обяснението,че въпросните части са без забележка,но не знам как да направя съобщението публично.

maxi-mix написа:
SPEED_GABROVO написа:
maxi-mix написа:
SPEED_GABROVO написа:
maxi-mix написа:
SPEED_GABROVO написа:
maxi-mix написа:
SPEED_GABROVO написа:
maxi-mix написа:
SPEED_GABROVO написа:e30mtech2mylove@gmail.com

Изпратил съм ти мейл със всички снимки.

Не виждам никакъв мейл?

Колега искаш ли нещо понеже има колеги които искат липа и калниците и халогените?

Сега вече видях имейлите,не си мисли ,че си чеша пръстите само,обаче има голям проблем,дал си снимки на една кола,пък продаваш на части друга,другите видяха ли снимките на истинската кола,че да не те сложат в темата на некоректните,оправи си обявата,преди да е пропищял някой.Всъщност,гледам,че обявата ти е заключена вече,това е приятелски съвет,не се заяждам,че не си поплюват модераторите ,пък и не е коректно,както в моя случай,бях готов да взема всичко,без снимки,ти сам предложи и добре,че го направи,че не знам,как щяхме да се разправяме после.Искам да взема левия калник и халогените със стойките,но очаквам да получа читави неща,калника го видях на снимките,но за халогените си казал,че са перфектни,такива и очаквам.Спукано,лепено,счупено,рязано на букси,не признавам.Да ти давам ли данни за Еконта,мога ли да ти вярвам? Имам интерес и към предния капак и задния и предната врата,но тези са по-редки и спешни.

Купих си една Е30 ка и един приятел ми подари още есна 324тд и нея пускам на части но снимките са от моята, за това давам снимка на всеки детайл който пускам и продавам. Колегите които искат калниците са видяли същите снимки като теб.
Халогените са като нови без забележки, букси към тях няма те са ти на окабеляването има си гнездо на галогена където да влезе твоята букса.
Напиши ми тази вечер както искаш дай адрес и утре ще ти ги пратя, можеш да сметнеш колко ще струва дал съм ти цена на всичко по отделно.

Ето ти данни за Еконта:гр.Габрово,Централен офис,Кирил Ангелов,тел:0898877994,опция преглед,това е за левия калник и халогените със стойките.За предния капак с кората,задния капак и предната лява врата,гарантиращ,че са перфектни,защото моите имат малки забележки и търся да са перфектни,без точка ръжда и ударено.

Колега не ти гарамтирам за нищо защото частите са от кола на 25г. Дял съм ти реални снимки от вчера. Предния капак няма нищо което дажсъм видял, за ръжда ти гарантирам, шофьорската врата е без ръжди гарантирам ти това няма и удъри. Заения капак не съм го углеждал, свалих липа от него и на дупките нямаше ръжди и по краищата няма нищо удъри също няма нито по капаците нито по вратите. Боята е оригиналната.
Халогените са пврфектни zkw и стойките оригинални.

Добре,нарочно те питам,че да не правим само оборот на Еконта,засега прати калника и халогените.Предния капак с кората и предната лява врата ги вземам и тях ще ги взема,само за задния капак,със кой лип беше,малкия или големия (Mtech1),че аз съм с големия,мисълта ми е,да няма разлика в закрепването?

Колега ще се опитам днес да ти пусна:
Халогени със стохки 120лв
Преден ляв калник 50лв
Предна лява врата 60лв
Преден капак със кората 110лв
Задния капак е със дупки за големия лип ще ту пусна снимка след един час цена 30лв
Всичко 340лв без задния капак, със него 370лв.

Ще ти го снимам капака и спойлера и ще видиш точно кой е.
Напиши ми днес дали да свалям нещата и да ги пращам.

Сами преценете,колко е коректен ''колегата'',това ще ми е обеца на ухото ,да не се доверявам на незнайни хора от форума.Направо при такива неща ми се отщява да се занимавам с търсене на части за количката.Всеки гледа да си пробута боклуците,да плащам Еконти на вятъра и да се занимавам с глупости,такива хора за мен не заслужават да имат право да продават неща в форума.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Аватар

Мнение от bocko12 » 12 Окт 2014, 17:41

LiTtLeRoCk написа:
BMWm5 написа:

Не за пръв път попадаш в тази тема, което ме навежда на мисълта, че не ти е много чиста работата. Предния път пак беше продал кола, която се оказа, че не е това, което си описал на купувача.
Сега ще ти кажа какво е станало.
Колата си е твоя, но просто си извикал твой приятел, за да представиш, че той я продава, а ти си само посредник. Причината да извикаш 2ри човек, който да представиш за продавач е, че много добре си знаел за състоянието на колата, затова и не си дал на Заека, да тества и покара колата.
Заека, си е виновен, че се е доверил, но това не те оправдава, че умишлено си го подвел. И понеже това не ти е първо провинение с подобен случай, със сигурност ти е за последно в този форум.

ти много ги разбираш нещата като те гледам аз съм втория човек аз съм собственика само не бях я прехвърлил затова дойде човека по талон при нотариуса ако някой има зор мен да пита професори и доценти

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 12 Окт 2014, 20:43

Да бе.. затова 1/2 от нещата които той обяснява че ги бил направил той, ти ги повтаряше, че си ги направил и накрая всичко леш.. И накрая кой ми обяснява, че си извадил дори дисковете от чейнджъра.. Тарикатщини.. А след питането ми за запотяването на прозореца ми в във фейсбук съобщението от теб дето ми обясняваш, че ако съм ти ви се извинил във форума си щял да ми кажеш как да си оправя всички проблеми по колата, при условие, че колата като ми я продаде била перфектна! Колкото и повече да върви (макар, че още тогава ти обясних, че нито сме състезатели или драгаджии) Ни интересуваше главно техническо състояние.. .. Даже ще го копна и тук да го видят хората какви глупости ми пишеш:

"Samo az moga da ti pomogna produljavai da smenqsh filtri moje da probvash i s radiator4e pak nqma da stane kato oceni6 kakva kola sum ti dal koqto vurvi pove4e ot 535d i se izvinish vuv foruma shte te otkrehna na mnogo ne6ta po taq kola baluko"

Тъй, че не продължаваш да сипваш бензин в огъня.. Достатъчно снимков материал съм приложил..

Последно.. Спестихте си следните неща.. Говоря за двама ви щото и двамата питах!
1. Годината не е 2001ва както пишеше в обявата ми е 6.1999
2. Състоянието, което описа бе: само тампони на стабилизиращата щанга и висящ лагер, струващ по твоите думи "20 леа" - ходова леш + висящ лагер трицифрена сума за която ти правеше диви физиономии като ти казах..
3. Тресене, виене? - Не, няма никакви забележки!
4. Разправията пред гаража ви? И пробването от теб на колата в която всичко се тресе, но ти гордо заявяваш "Това за мен е нормално"
Ми купи си каруца бе пич! За нея си е нормално да тресе и ще ти е готино и ще ти ходи.. Ти си с 7700лв напред от това, че аз съм се подлъгал на "коректността" ти.. А Аз съм още едни пари назад с "нормалното" за теб.. Цялата групичка гаражни майсторчета там ви казах.. И е36ци не трябва да ви дава човек..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари