мени обороти....?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше компакта да се пързаля постоянно
- Мечтае да кара: е46 M3
- Детайли за колата: bmw e46 328ci
мени обороти....?
Колата е е46 328ци,като е студена както си работи нормално и оборотите падат до 3-400 за секунда и се възстановяват,понякога направо изгася....и колкото повече загрява толкова по-малко се менят.като си достигне нормална температура почти не се усеща някаква промяна

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: мени обороти....?
диагностика?
ако няма грешки и всичко работи - клапан картерни газове..
Има писано за такъв проблем колега, а и първото нещо при такива проблеми е диагностика.
ако няма грешки и всичко работи - клапан картерни газове..
Има писано за такъв проблем колега, а и първото нещо при такива проблеми е диагностика.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега и аз съм със същия двигател и това ми го прави само когато е студено... Отделно колата как се държи до към 3000 как я усещаш куца ли е ? след 3к ли се отпушва...има ли стържене при форсиране от ваносите... клапанана за картерните газове ако не си го сменял го смени...както и маркучите с него...ЕТО моята тема с моят проблем и моите грешки на импата... задълже направи диагностика..
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=339037
Само да ти кажа клапана и маркучите си ги вземи оригинални и си приготви едни 200 лева
НО първо диагностика...
Моят проблем се оказа ваноса колега... Ако имаш възможност пробвай и с друг дебитомер... При мен колата правише тези мизерии точно докато стрелката стигне средата после всичко е ток и жица...
Колега колата на диагностика може да ти каже ,че имаш проблем с датчик разпределителен вал на изходящият.. при мен бе така...Смених датчика... няма грешка след 3 дена пак грешка... още повече симптом на ванос... сега съм поръчал нещата да сменям О-рингове...Но този проблем с колата го имам от миналата зима... лятото не се проявава.. застуде е ли времето и се почват... я Мисфаери при някой колеги я губене на обороти...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=339037
Само да ти кажа клапана и маркучите си ги вземи оригинални и си приготви едни 200 лева

Моят проблем се оказа ваноса колега... Ако имаш възможност пробвай и с друг дебитомер... При мен колата правише тези мизерии точно докато стрелката стигне средата после всичко е ток и жица...
Колега колата на диагностика може да ти каже ,че имаш проблем с датчик разпределителен вал на изходящият.. при мен бе така...Смених датчика... няма грешка след 3 дена пак грешка... още повече симптом на ванос... сега съм поръчал нещата да сменям О-рингове...Но този проблем с колата го имам от миналата зима... лятото не се проявава.. застуде е ли времето и се почват... я Мисфаери при някой колеги я губене на обороти...
- troublemaker
- младши ентусиаст
-
клапана на картерните газове съм го сменил,колата има газ и товаго прави както на бензин така и на газ.....утре отивам на диагностика..

- nIksdevIL
- Потребител
-
- Кара: bmw 330d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
на старото BMW имах подобен проблем, излезна, че е датчика 

- troublemaker
- младши ентусиаст
-
смених датчика и проблема си остава,като на газ е по-зле от колкото на бензин........

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Имам почти същият проблем. Има ли решение?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Ваносите ви как са ? Сменяли ли сте О-рингове ?
8 мнения
• Страница 1 от 1