Кой си упражняваше днеска дрифта в центъра??
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Спират и следват оправдания ...
"взех си колата преди 2 седмици и още не съм и свикнал
и без да искам изпуснах съединителя и дадох газ и не знам какво стана но тръгна да се върти и се панирах и ... и ... и... и... не знам кво и има на тая кола, май е дефектна, върви настрани"

"взех си колата преди 2 седмици и още не съм и свикнал

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ? 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
ти остави тая работа, спре ли те кука не си търси много много правата защото винаги ще измисли нещо друго за което да се хване 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ?
Не е точно така формулирано, но има някво наказание, всъчзано с шофирането и контрола... не помня кво беше...
иначе мен са ме спирали и беше много смешна ситуацията

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
..."и внимавай момче, те бмв-тата са така, много поднасят, най-добре зимата да не я караш тази кола"

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ?
Много ясно, един приятел го бяха спряли и беше казал, че е изпуснал съединителя.

Няма страшно.
Могат да ходят да махнат само остатъците от гума от пътя...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
G-force написа:t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ?
Нямаш право със свойте действия да застрашаваш другите участници в движението, аз за друго не се сещам, за което да се захванат
това ясно, ама на празен път като се издрифтя и какво... 2 пъти на излизане на бул. България съм го правил, докато седяха точно след завоя и ме видяха много добре... единия път без колан при това, а и двата пъти ме изгледаха уж с намерение да ме спрат но не дигнаха палка.. може и номера да ме е спасил, нещо му имат страх забелязах

ще вземе да се изплати накрая

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Mitko19 написа:Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има
при мен няма

гумите ми са толкова изтрити, че просто приплъзват и не пищят

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- t0sh
- старши ентусиаст
-
Mitko19 написа:Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има
това значи едва ли не, ако сложа ремус, да ме глобяват дори ако ме видят на празен ход - каква е тази неясна дефиниция 'излишен шум с автомобила' ?! това къде го пише?!?
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми спомням си че го имаше в закона като учех за шофьорския изпит, но наистина е доста неясно, виж дали не са го махнали или променили. Това беше преди около 5 години но съм сигурен че точно така беше формулирано.

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
© написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=7248
Е нема такъв смех

Разпрах се, ей....
It's not who You are, it's who You know...
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3