Кой си упражняваше днеска дрифта в центъра??

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Окт 2006, 12:11

Спират и следват оправдания ...

"взех си колата преди 2 седмици и още не съм и свикнал :shock: :uups: и без да искам изпуснах съединителя и дадох газ и не знам какво стана но тръгна да се върти и се панирах и ... и ... и... и... не знам кво и има на тая кола, май е дефектна, върви настрани" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 25 Окт 2006, 12:17

Тва на БМВтата май им е вроден дефект на повечето :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 25 Окт 2006, 12:19

че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ? :mhihi:

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 25 Окт 2006, 12:35

ти остави тая работа, спре ли те кука не си търси много много правата защото винаги ще измисли нещо друго за което да се хване :evil:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 25 Окт 2006, 13:09

t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ? :mhihi:

Не е точно така формулирано, но има някво наказание, всъчзано с шофирането и контрола... не помня кво беше...

иначе мен са ме спирали и беше много смешна ситуацията :) но се оправих :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G-force » 26 Окт 2006, 22:23

t0sh написа:че какво могат всъщност да ми кажат? т.е. какво е нарушението, да не би да има раздел 'дрифта забранен' ? :mhihi:

Нямаш право със свойте действия да застрашаваш другите участници в движението, аз за друго не се сещам, за което да се захванат :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Окт 2006, 23:03

..."и внимавай момче, те бмв-тата са така, много поднасят, най-добре зимата да не я караш тази кола" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 26 Окт 2006, 23:07

Много ясно, един приятел го бяха спряли и беше казал, че е изпуснал съединителя. :mhihi: Това е истина. Полцайте нищо не му казаха. Случката е станала в малките часове някъде.
Няма страшно.
Могат да ходят да махнат само остатъците от гума от пътя... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 26 Окт 2006, 23:24

G-force написа:

Нямаш право със свойте действия да застрашаваш другите участници в движението, аз за друго не се сещам, за което да се захванат :roll:

това ясно, ама на празен път като се издрифтя и какво... 2 пъти на излизане на бул. България съм го правил, докато седяха точно след завоя и ме видяха много добре... единия път без колан при това, а и двата пъти ме изгледаха уж с намерение да ме спрат но не дигнаха палка.. може и номера да ме е спасил, нещо му имат страх забелязах :mhihi:
ще вземе да се изплати накрая :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 27 Окт 2006, 13:01

Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 27 Окт 2006, 13:20

Mitko19 написа:Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има :P

при мен няма :shock: :winky:

гумите ми са толкова изтрити, че просто приплъзват и не пищят :mhihi: , а на втора на 3500 тръгва, така, че и двигателя не РЕВЕ...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от t0sh » 27 Окт 2006, 14:55

Mitko19 написа:Освен това за застрашаването, нямаш и право да вдигаш излишен шум с автомобила, пък по време на дрифт бая шум си има :P

това значи едва ли не, ако сложа ремус, да ме глобяват дори ако ме видят на празен ход - каква е тази неясна дефиниция 'излишен шум с автомобила' ?! това къде го пише?!?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 27 Окт 2006, 15:44

Ми спомням си че го имаше в закона като учех за шофьорския изпит, но наистина е доста неясно, виж дали не са го махнали или променили. Това беше преди около 5 години но съм сигурен че точно така беше формулирано.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Окт 2006, 6:49

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 28 Окт 2006, 15:14

© написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=7248

Е нема такъв смех :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Мерси за тая тема, не я бях чел, че е доста старичка. :bowdown:

Разпрах се, ей....
It's not who You are, it's who You know...

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории