BMW Е46 328I Гасне на тихи обороти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- vbnmkl
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 530xd 2009
BMW Е46 328I Гасне на тихи обороти
Здравеите имам много странен проблем на скоро ми инсталираха газов инжекцион STAG 300 и започнаха проблемите та проблема ми е следния.
когато колата е изключена от скорост гасне да речем че си набира колата, изключвам от скорост и гасне след което се опитах да запаля на пета ама уви няма палене трябва да спра на място да варна ключа и чак тогава пали и другият ми случаи е на стоп или на светофар пак по същия начин.
И другият ми проблем е че при 5500 оборота преминава на бензин
когато колата е изключена от скорост гасне да речем че си набира колата, изключвам от скорост и гасне след което се опитах да запаля на пета ама уви няма палене трябва да спра на място да варна ключа и чак тогава пали и другият ми случаи е на стоп или на светофар пак по същия начин.
И другият ми проблем е че при 5500 оборота преминава на бензин
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: BMW Е46 328I Гасне на тихи обороти
Ами не пиши тука , ами иди масторчето дет е монтирал да си настрои колата.
ако след 5000 минава на бензин най вероятно е сложил малък редуктор или така я е настроил .
ако след 5000 минава на бензин най вероятно е сложил малък редуктор или така я е настроил .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
- vbnmkl
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 530xd 2009
не в Пазарджик
- desislav88
- Потребител
-
- Кара: BMW 318CI
- Мечтае да кара: е92
Нормална е да прехжарля на бензин, и моята е така 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
desislav88 написа:Нормална е да прехжарля на бензин, и моята е така
не мисля ,че е нормално на 5,5к да ми вкл. на бензин... бая газови бмв та съм се возел и няма такива ситуации ,ако е настроено както трябва не трябва такива работи да стават.
Нормално е, ако така е настроена - за повече мощност след определени обороти да прехвърля на бензин - да погледнат в настройките на ГИ.
- Johnnie
- Потребител
-
- Кара: Е46 323 Ci
- Мечтае да кара: BMW M6 "SONDERUMBAU" by ANDERSON GERMANY
Аз съм с 323ci и имам абсолютно същия проблем.На мен ми е загасвала на магистрала на включена предавка.След като ми писна да ходя при човека,който я монтира,защото нищо не се променяше след стотици пренастройки и прочие, отидох в един много добър сервиз в Пловдив където ми преправиха целия монтаж в двигателния отсек.Скъсиха ми пътищата от рейката до колектора и разпробиха на други места същия.Смениха ми и позицията на вакуум маркуча.Проблема с изгасването се отстрани след тези манипулации.Прехвърлянето на бензин във високите обороти и при рязкото ускоряване обаче остана.След многократни настройки тестове и прочие стигнахме до извода,че газовия редуктор и клапан на хартия трябва да издържат,но реално не е така.Също така тръбата от бутилката до газовия редуктор е с малко сечение.Хората ми казаха,че за да ми сменят редуктора,клапана и тръбата с по-голяма пластмасова ще ми излезне към 260лв.Според тях ако го направя това проблема ще се реши.Честно казано им вярвам.Проблема с прехвърлянето може и да се реши като се вдигне диф.налягане от редуктора,но тогава колата започва да се дави в ниските.Друг е въпроса,че както казват колегите софтуерно може да е направена след 5500 да прехвърля на бензин.
Приятна вечер.
Приятна вечер.
Drive the emotion
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Глупости 328 си върви с 6мм тръба ,а 323 не иска , просто спрете да купувате тея редуктори дето на хартия работят ама на практика не , Един Меджик редуктор е 110 лева за 250 коня кола , кво повече може да се желае ?
I'm slowly drifting

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
DirtySouth написа:Глупости 328 си върви с 6мм тръба ,а 323 не иска , просто спрете да купувате тея редуктори дето на хартия работят ама на практика не , Един Меджик редуктор е 110 лева за 250 коня кола , кво повече може да се желае ?
само дето последната партида и 150 коня не ще да държи та се чудя кой да онодя анално? Вносител , продавач препродавач , магазинер?

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
от меджиците съм пробвал този уж дето го дават до 450 коня ...340 храни със сигурност за повeче незнам

11 мнения
• Страница 1 от 1