M54B22 Проблем с ГАЗ Инжекцията
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Hlebarov90
- Потребител
-
M54B22 Проблем с ГАЗ Инжекцията
Колеги не открих за моя проблем и за това отварям нова тема ако има така моля да ме извините...Та по въпроса
Колата ми е 2.2 170 к.с. M54B22 мотора и газовата е слагана в Италия OMVL Reg така закупех колата обаче имам проблем като я карам на газ и я загася и след 5 минути река да паля и става една борба върти като луда и не иска да пали запалва чак след 2-3-то въртене и мирише на задавено...Когато я карам на бензин само няма проблеми...Дали не ги меши бензин и газ.Благодаря
Колата ми е 2.2 170 к.с. M54B22 мотора и газовата е слагана в Италия OMVL Reg така закупех колата обаче имам проблем като я карам на газ и я загася и след 5 минути река да паля и става една борба върти като луда и не иска да пали запалва чак след 2-3-то въртене и мирише на задавено...Когато я карам на бензин само няма проблеми...Дали не ги меши бензин и газ.Благодаря
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: M54B22 Проблем с ГАЗ Инжекцията
Имаше такава тема.Проблемът ти идва от газта.Комп, дюзи...там някъде търси проблем.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Изпуска ти газ след като я огасиш колега. Някоя дюза(и) не затваря и ти дави колата.
- Hlebarov90
- Потребител
-
А имат ли оправия тези дюзи или се купуват нови и може ли да се сложат други да не са като марката на уредбата...Питам понеже това ми е първата кола на ГАЗ и не съм много наясно с тези газища
- Hlebarov90
- Потребител
-
Проблема е разрешен оказа се изпарител...беше подменен с нов и колата си върви супер вече 

5 мнения
• Страница 1 от 1