Съвети и въпроси за избор на Е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Съвети и въпроси за избор на Е38
Здравейте нов съм във форума и бих желал "да ми налеете малко акъл" относно предстоящата покупката...Първа кола ще ми е до сега карах колата на баща ми (1.9d 65 коня пълна трагедия)...Главния проблем е че в момента съм първа година студент и съм на разноски на родителите си(да бъдем честни),които на месец получават 1700-800 лв ОБЩО...От малкото прочетено във форума разбрах,че няма да мога да зареждам и да поддържам желаната от мен кола BMW 730d или поне аз така мисля...Насочил съм се към дизел за бензин да не става и дума,а не искам да чувам за Газови уредби...иженкциони и т.н....
Какво бихте ме посъветвали ?
Благодаря предварително !
Какво бихте ме посъветвали ?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Покупка на BMW...
Пуснах темата, въпреки, че няма какво толкова да се коментира. С такива семейни доходи, по-добре забрави за БМВ, камо ли Е38, няма смисъл. Като започнеш да изкарваш пари, ще си купиш.
Never mistake motion for action...
Ако си решил да е Е38 най-бюджетният вариант е 725 тдс.Има изписано тонове за този мотор тук.Иначе и аз съм на мнение,че не е за теб тази кола 

Аз си взех 725TDS и едва на четвъртата година се наложи да правя някакви неща от рода на спирачки, дискове и т.н., така че ако попаднеш на сполучлив екземпляр може и да нямаш особено много разходи, докато завършиш студентстването.
В зависимост от карането ще ти трябват едно 100-150лв на месец за нафта (ако караш само в София до университета и обратно и чат пат излет)
Частите не са ЧАК толкова скъпи, пък и най-вероятно ще почнеш някаква работа и все ще изкарваш някой лев, така че не се отказвай - ще можеш да й сменяш и маслото и филтрите всяка година.
Малко ме притеснява ник-а ти "bmwmafia",
но ако се грижиш за колата, не я ръчкаш за гъзария и не я оставяш без нафта - може и да се получи.
В зависимост от карането ще ти трябват едно 100-150лв на месец за нафта (ако караш само в София до университета и обратно и чат пат излет)

Частите не са ЧАК толкова скъпи, пък и най-вероятно ще почнеш някаква работа и все ще изкарваш някой лев, така че не се отказвай - ще можеш да й сменяш и маслото и филтрите всяка година.
Малко ме притеснява ник-а ти "bmwmafia",

- Leon
- старши ентусиаст
-
Ето, сега разбираш защо не ти е време за БМВ 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Най евтиния вариант ти е 728 с газ или както колегата е казал по горе 725тдс, като ти се кара нещо по голямо и широко огледай се в е39
waterboy написа:Най евтиния вариант ти е 728 с газ или както колегата е казал по горе 725тдс, като ти се кара нещо по голямо и широко огледай се в е39
e39 (5 серия) не е ли кажи речи като 7мак (говоря за поддръжка и т.н) ...
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
larry_boy написа:Три минути четене, три минути който никой няма да ми върне...![]()
Е то като прочете 1-вото мнение не ти ли стана ясно какво ще последва ?
Здравейте колеги
За да не отварям нова тема ще ползвам тази, та да попитам някой гледал ли е автомобила от тази обява http://www.cars.bg/c859448
За да не отварям нова тема ще ползвам тази, та да попитам някой гледал ли е автомобила от тази обява http://www.cars.bg/c859448
- Leon
- старши ентусиаст
-
Разчиствам темата и ще я оставим да се ползва за помощ при избор на конкретни коли, подобно на други подфоруми. 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
KostovG написа:Здравейте колеги
По добре не се занимавай с тая обява.
Само като видя как е написан модела на колата и ми става ясно, че тая кола е карана от некой бесен хобит участвал с нея в нападението над Шлемово Усое

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
sambeto написа:KostovG написа:Здравейте колеги
По добре не се занимавай с тая обява.
Само като видя как е написан модела на колата и ми става ясно, че тая кола е карана от некой бесен хобит участвал с нея в нападението над Шлемово Усое
Впрочем до тук спазвайки праавилото, че си купувам каквото и да било само от грамотно написани обяви, не ме е подвело и за миг.
Бях се заинатил една вечер да намеря Е38-ца с грамотно написана обява, бях изгледал всички възможни обяви в българскоро мобиле и карс и намерих една единствена кола, която дори ми хареса, въпреки забележките. Не ми се мисли, ако бях започнал да търся голф по същият параметър...

Според мен правописа директно показва отношението на собственика към автомобила, така че дерзайте.

Re: Съвети и въпроси за избор на Е38
Мерси колеги, но колата се продаде преди да имам възможността да я видя на живо 

Re: Съвети и въпроси за избор на Е38
Здравейте
Някой виждал ли е автомобила от тази обява http://www.cars.bg/c31187 (абстрахирайте се от неграмотността в обявата
)
Някой виждал ли е автомобила от тази обява http://www.cars.bg/c31187 (абстрахирайте се от неграмотността в обявата

15 мнения
• Страница 1 от 1