Проблем с DSC-то
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Проблем с DSC-то
slav4o974 написа:Сега се зачетох в темата и мога да потвърдя че при мен също присветва триъгълника когато преминавам през трамвайните линии на Сливница и Константин Величков.
...още един колега с работещa система за стабилност

vvasilev1 написа:slav4o974 написа:Сега се зачетох в темата и мога да потвърдя че при мен също присветва триъгълника когато преминавам през трамвайните линии на Сливница и Константин Величков.
Или с дефектни амортисьори да кажем.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
JTD написа:vvasilev1 написа:slav4o974 написа:Сега се зачетох в темата и мога да потвърдя че при мен също присветва триъгълника когато преминавам през трамвайните линии на Сливница и Константин Величков.
То понеже твоята не чува, на всички други са тоталки!
vvasilev1 написа:JTD написа:vvasilev1 написа:slav4o974 написа:Сега се зачетох в темата и мога да потвърдя че при мен също присветва триъгълника когато преминавам през трамвайните линии на Сливница и Константин Величков.
То понеже твоята не чува, на всички други са тоталки!
Не аз се оплаквам ми се струва.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
- deathwingbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Мечтае да кара: Тесличка
Благодаря за съветите, но така и не успях да го изключа напълно... втората лампичка така и не светва (а лампичката си работи, като завъртя ключа си светва таблото като коледна елха и после всичко си угасва).
За сметка на това вчера замалко не разбих колата на един завой с изключено DSC и мноооогоо газ (нещо много глупаво я омотах). Ще се ходи събота неделя на някой полигон да се тренира.
Още не мога да и хвана спатиите...
Иначе триъгълника и при мен примигва на трамвайните релси отвреме на време. Днес пък на втора, като изфорсирах на прав път си ми светна и ми отне газта (да не кажа че, направо задави колата) ...DSC on
За сметка на това вчера замалко не разбих колата на един завой с изключено DSC и мноооогоо газ (нещо много глупаво я омотах). Ще се ходи събота неделя на някой полигон да се тренира.

Иначе триъгълника и при мен примигва на трамвайните релси отвреме на време. Днес пък на втора, като изфорсирах на прав път си ми светна и ми отне газта (да не кажа че, направо задави колата) ...DSC on
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3