няколко въпроса за пружини и за двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- senata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: Bmw X5
няколко въпроса за пружини и за двигател
от няколко месец карам е46 320д 2000г. и забелязах няколко неща и искам да ви питам вас:
1.Отпред колата е дигната като "камион" има сигурно около 5-6 пръста разстояние между гумата и калника, а отзад е клекнала малко, и ми се стрива че тия прожини не са от тази кола и вози доста твърдо, можели някой да ми каже какви прожини да търся с каква маркировка да са си точно от този модел кола?
2.Сутрин като е студена някои път пали много трудно и като запали изпушва бял пушек от ауспуха, някой път пали по лесно и въобще неизпушва ? а като поработи за около 5 мин на место , после си е чакмаче пали без грешка. Имали варянт да засмуква отнякаде въздух или ГНП-то е заминало ?
1.Отпред колата е дигната като "камион" има сигурно около 5-6 пръста разстояние между гумата и калника, а отзад е клекнала малко, и ми се стрива че тия прожини не са от тази кола и вози доста твърдо, можели някой да ми каже какви прожини да търся с каква маркировка да са си точно от този модел кола?
2.Сутрин като е студена някои път пали много трудно и като запали изпушва бял пушек от ауспуха, някой път пали по лесно и въобще неизпушва ? а като поработи за около 5 мин на место , после си е чакмаче пали без грешка. Имали варянт да засмуква отнякаде въздух или ГНП-то е заминало ?
Последна промяна senata на 12 Сеп 2014, 17:05, променена общо 1 път
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: няколко въпроса за прожини и за двигател
Мисля че въпроса ти е "Как се пише ПРУЖИНА"
ПРУжините можеш да провериш в realoem, за да си сигурен, че купуваш точните за твоята кола.
После след като разбрахме как се пише ПРУЖИНА, да се научим да пишем варИАНТ,мЯсто.
На втория ти въпрос, най-вероятно пгревните свещи са сдали багажа.
ПРУжините можеш да провериш в realoem, за да си сигурен, че купуваш точните за твоята кола.
После след като разбрахме как се пише ПРУЖИНА, да се научим да пишем варИАНТ,мЯсто.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега вземи коригирай заглавието на темата ,че срамота направо и тоя диалект "мЕсто"
По темата колегата най-правилно те насочи да погледнеш в realoem

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
няколко въпроса за прожини и за двигател
hacker4eto1 написа:Колега вземи коригирай заглавието на темата ,че срамота направо и тоя диалект "мЕсто"![]()
Добре де,поне да му бяхте отговорили

Hint: The choice of proper coil springs depends on the options installed on your vehicle. Refer to your local BMW dealer for details
Hint 2:Official BMW ETK Online parts catalogue - търсенето е по ВИН и информацията е :
Display Diagram Information
Diagram 31_0395
Title FRONT COIL SPRING
Instructions (Hints) / Restrictions
For front coil spring application refer
to spring table
Аз тази таблица не мога да я намеря,не говоря за правена а за BMW таблица ,като тази на Е34 примерно :

Така,че ако нямате на 100% таблицата,която уж дилъра трябва да има - искам да видя АКО няма екстра тип Sport Suspension с кой вид пружини е ,защото стоковите на са само 1 вид,има такива без спортно окачване или Мково и пак са ниски (седани и комбита) има такива,като мен и клегата с високи такива...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- senata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: Bmw X5
Taruno написа:Мисля че въпроса ти е "Как се пише ПРУЖИНА"
После след като разбрахме как се пише ПРУЖИНА, да се научим да пишем варИАНТ,мЯсто.![]()
да не сме във форум по български език че обърнахте повече внимание на правописните грешки отколкото на проблемите.... а относно свещите сам ги проверил и нямаше проблем, но тия дни пак ще ги погледна за всеки случай.
И наистина в realome i fansa нищо няма за прУжините.
забравих да кажа че колата е комби
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
5 мнения
• Страница 1 от 1