Слагане на М-броня "С новите ДЖАНТИ"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
Re: Слагане на М-броня "Мнение Гуми (летни)"
Аз карам със същите, два пъти купувах такива нови и не е имало проблем с налягането, напукване и т.н, карам ги на 2.3-2.4 и съм много доволен от тази гума.

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
И аз съм този размер и за градско на 2,5 ги карам и гумата е добре и джантата
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Днес взех 2 такива през приятел с отстъпка х 200 лева гумата. ДОТа е 5013. Предоволен съм 
http://www.barzgumve.com/cgi-bin/rshop.pl?Marke=Nokian&X-Profil=zLine&X-Name=225%2F45%20R17%2091W%20mit%20Felgenrippe&dsco=153&details=Ordern&typ=R-233071&ranzahl=4&rsmFahrzeugart=PKW&sowigan=So&Breite=225&Quer=45&Felge=17&Speed=W

http://www.barzgumve.com/cgi-bin/rshop.pl?Marke=Nokian&X-Profil=zLine&X-Name=225%2F45%20R17%2091W%20mit%20Felgenrippe&dsco=153&details=Ordern&typ=R-233071&ranzahl=4&rsmFahrzeugart=PKW&sowigan=So&Breite=225&Quer=45&Felge=17&Speed=W
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Слагане на М-броня "С новите Джанти"
Скоро не съм драсвал тук ,днес сложих новите джанти и новите гуми да ви покажа как стой с въпросните джанти от е90
Ето това са джантите по спецификация:

Малко са хванали ръждица ама след мивка

Първите ми впечатления от гумите е ,че са уникално тихи... а спрямо старите мишелини верно на 5години бяха
ама сцеплението сега е просто като залепнала и гумите ги върти доста по трудно а си ускорява добре без излишното въртене....
П.П Гумите отпред са: 225/45/17 Отзад са 245/40/17

Ето това са джантите по спецификация:

Малко са хванали ръждица ама след мивка

Първите ми впечатления от гумите е ,че са уникално тихи... а спрямо старите мишелини верно на 5години бяха

ама сцеплението сега е просто като залепнала и гумите ги върти доста по трудно а си ускорява добре без излишното въртене....

П.П Гумите отпред са: 225/45/17 Отзад са 245/40/17

Re: Слагане на М-броня "С новите ДЖАНТИ"
Отдавна имам мерак за такава броня, добре ти се е получило, но как стои въпроса с въздуховодите?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Елементарно стой въпроса,те просто отсъстват вече близо година и проблеми никакви с нищо...
Значи остава да си намеря броня, което май ще е по-трудно. Предлагат ми за седан, като разликата била, че трябвало само да използвам държачите от моята броня, това вярно ли е и дали само това са разликите 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Тук не съм сигурен вече колега ,погледни по назад някъде в темата мисля ,че се включи колега с изказване по въпроса 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Колега, поздравления!!! .. направо се изкефих и с желание изчетох цялата ти тема от първата страница.
С интерес ще я следя, и ако мога да ти помогна с нещо по проекта, на драго сърце ще го направя.
Не съм от хората с черните джанти, но в твоят случай мисля че ако са черен лак на сивата кола ще стои много по-нахъсано...
Подкрепям мнението за Лайсни и бъбреци в лак, но щом си ги направил така, нека така да бъдат!!!
п.п. Моля те не си боядисвай тавана черен , и не си слагай карбоново фолио... никаде... МОЛЯ ТЕ!!!!!

С интерес ще я следя, и ако мога да ти помогна с нещо по проекта, на драго сърце ще го направя.
Не съм от хората с черните джанти, но в твоят случай мисля че ако са черен лак на сивата кола ще стои много по-нахъсано...
Подкрепям мнението за Лайсни и бъбреци в лак, но щом си ги направил така, нека така да бъдат!!!

п.п. Моля те не си боядисвай тавана черен , и не си слагай карбоново фолио... никаде... МОЛЯ ТЕ!!!!!

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Хах мерси колега, точно за това не съм направил никакви елементи с карбонов елемент не мисля да цапам колата с фолиа карбонови,относно покрива мразя кола с черен таван 

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Отлично си се справил колега . Можеш ли да ми кажеш когато слага алуминиевата греда на бронята тези (видий) с които я хвана , те в пласмасата ли се завиват ? Защото ако е така ми се струва че нищо няма да държи не си ли го стегнеш ....
И също така кои ръб казваш че се реже ?
Аз имам същата броня но изобщо не си пасва добре...

Аз имам същата броня но изобщо не си пасва добре...
За милиони-няма закони.