Въпрос за волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за волан
Здравейте колеги,
Бих искал да попитам дали трилъчев волан от Е36 '97 е съвместим с Е46 318и '99? Прикачил съм снимки на съответния волан.
Благодаря Ви предварително за отговорите.
Бих искал да попитам дали трилъчев волан от Е36 '97 е съвместим с Е46 318и '99? Прикачил съм снимки на съответния волан.
Благодаря Ви предварително за отговорите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Въпрос за волан
Не
p.s.трябва сериозно преправяне
p.s.трябва сериозно преправяне
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Лентовия кабел е различен няма как да стане дори и с преправяне.
- relogin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ci e46
- Мечтае да кара: X5
Има същите волани за е46 ако ти е мерак да си сложиш такъв

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Koлеги,
Видях, че колегата получи отговор на въпроса си. Затова бих искал да ви помоля, ако някой има снимка на е46 с М волан от е39, който се слага до 2001г.
Доколкото знам няма прооблем да се сложи, ако е след 99г.
Много благодаря предварително!
Поздрави!
Видях, че колегата получи отговор на въпроса си. Затова бих искал да ви помоля, ако някой има снимка на е46 с М волан от е39, който се слага до 2001г.
Поздрави!

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Тонката написа:Koлеги,
Поздрави!
Слага се 1:1 на 2004-та Е46.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Здравейте колеги! Хвърлил съм око на един волан от Е39 мисля че беше. Аз съм с Е36 и да попитам дали става за моя автомобил. Волана е мулти и не държа на това да работят бутоните. Просто ми трябва да има фаца, а с времето ще се опитам да свържа това онова. Въпроса ми е дали ще стане на шлиците? Благодаря Ви!
Martus моят волан на моята е46 е точно такъв без бутони но аз ще го сменям с волан от фейслифт 2002. Незнам дали волана си е така фабрично или е добавян!
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
ivopicha написа:Здравейте колеги! Хвърлил съм око на един волан от Е39 мисля че беше. Аз съм с Е36 и да попитам дали става за моя автомобил.
Хич не ти е зададен добре въпросът, но ако имаш предвид дали М-ков волан от е39/е38 (с големия еърбег, не като на аватара ми) ще влезе на шлица на е36 -ДА. Продадох подобен М волан с големия бег и копчета от е38 на един колега с е36 и за да съм сигурен, преди да му го пратя го пробвах в една йес-ка - става, просто мултифункцията остава за декорация

Djelebov написа:ivopicha написа:Здравейте колеги! Хвърлил съм око на един волан от Е39 мисля че беше. Аз съм с Е36 и да попитам дали става за моя автомобил.
Хич не ти е зададен добре въпросът, но ако имаш предвид дали М-ков волан от е39/е38 (с големия еърбег, не като на аватара ми) ще влезе на шлица на е36 -ДА. Продадох подобен М волан с големия бег и копчета от е38 на един колега с е36 и за да съм сигурен, преди да му го пратя го пробвах в една йес-ка - става, просто мултифункцията остава за декорация
И за да не е декорация мулти функцията, или си купуваш капачета, а копчетата продаваш. Или прочиташ темата в Е36 за ъпдейта и си връзваш мултито да работи.

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
А може ли някой да каже как се сваля волана от горните снимки, че трябва да свалям моя (който е същия), и ме е страх да не прееба еърбега?
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
CTORH написа:А може ли някой да каже как се сваля волана от горните снимки, че трябва да свалям моя (който е същия), и ме е страх да не прееба еърбега?
Сваля се airbag-a , като за да го свалиш трябва да развиеш 2 винта или звезда не помня точно какъв вид беше.Намират се от задната страна малко на сакато място са ,затова преди почнеш да развиваш завърти волана в такова положение ,че да ти е най-удобно (внимавай много да не ги заоблиш,че после няма сваляне) Като махнеш еарбега остава да развиеш гайката и излиза

П.п. Не забравяй да откачиш акумулатора преди свалянето му да не стане ситуация

15 мнения
• Страница 1 от 1