Проблен при е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблен при е46
Здравейте колеги от скоро съм собственик на bmw 330xd 184k avtomatic 2003 седан.Много и се радвам,но вчера докато си карах с около 60 с леко газ почна да се тресе след което спря.Но от след това почна да се повтара и повтара когато си иска си тресе,а когато се спре на място колата пак започва да се тресе,но ако дам лека напред около 1/4 оборота на гумата почва да спира и след около един оборот спира напълно а ако продължа да давам напред пак става супер силно и така докато не дам още около 1 оборот напред да спре.Отидох на майстор той я гледа и намери следното 2 криви джанти,3 скъсани маншона и вече почнало да ''умира'' каре.След 2 3 дни ще ги сменя тези неща,но според мен това не е причината да се тресе по някога и особедно на спрало положение .Ако някой може да ми каже какво да видя и да насоча майстора да пише.
п.с. И само да добавя когато се тресе в движение е само с газ ако я пусна спира ако я натисна пак почва.
БЛАГОДАРА ВИ.
п.с. И само да добавя когато се тресе в движение е само с газ ако я пусна спира ако я натисна пак почва.
БЛАГОДАРА ВИ.
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Re: Проблен при е46
Спред мен е добре да уточниш първо какво точно се тресе- волан, купето се тресе-евентуално двигател, как са оборотите на двигателя, има ли промяна на оборотите при тресене???

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- trapera94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 330xd
Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
Оборотите не мьрдат!!!
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
trapera94 написа:Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
"Просто лесно и вкусно"- ТАМПОНИ НА ДВИГАТЕЛЯ

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

Ясно колега неска ще ги проверат аа само искам да питам защо като мръдна леко напред спира и ако се върна назад пак спира.Малко е трудно да го обясня.но все едно на едно точно определено място е вибрацията аа когато мръднеш на пред или зад спира.Естествено ако спра няма вибрация и ако леко дам напред или назад се появява :X ТОВА МЕ ОЗАДАЧАВА
- basko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2004/330xd автомат
- Мечтае да кара: bumer ...
- Детайли за колата: ноо яка
русиабн написа:trapera94 написа:Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
Аз пък залагам на каре. От скромния ми опит и дълго блъскане на глава - залагам на каре. Просто това е хD?!
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!
- trapera94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 330xd
Да единя майстор че дясно предно е почнало и е хубаво да се смени
- pitbull_power
- Потребител
-
trapera94 написа:Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
На място карето го отписахме .... не подхлъзвай колегата.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
basko написа:русиабн написа:trapera94 написа:Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
Аз пък залагам на каре. От скромния ми опит и дълго блъскане на глава - залагам на каре. Просто това е хD?!
Каре на място? Да вибрира и тресе?
koleto_78 написа:basko написа:русиабн написа:trapera94 написа:Тресе се купетоа когато е на място вибрира гадно.
Оборотите не мьрдат!!!
Каре на място? Да вибрира и тресе?
Колата е автомат, и ако е прилично скъсано няма ли да прави подобни мизерии

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Явно доста тампони имаш за смяна. Освен тези на двигаъеля, няма да е лошо и да ти погледнат и този на скоростната кутия. Ако не е сменян, за 11 години си е нормално да е дал фира.
- basko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2004/330xd автомат
- Мечтае да кара: bumer ...
- Детайли за колата: ноо яка
viewtopic.php?f=34&t=235076&p=3785955#p3785955
Тук има доста писано за вибрациите на XD - автомат, когато не е в движение и връзката им с карето?! Пак повтарям, че коментирам от собствен опит. Имаше такива вибрации, че можеше и стъклата да се спуснат сами. Не казвам, че при колегата е от това, но след като карето му е разбито, нека го смени и ако има пак вибрации ще се търсят откъде са.
Тук има доста писано за вибрациите на XD - автомат, когато не е в движение и връзката им с карето?! Пак повтарям, че коментирам от собствен опит. Имаше такива вибрации, че можеше и стъклата да се спуснат сами. Не казвам, че при колегата е от това, но след като карето му е разбито, нека го смени и ако има пак вибрации ще се търсят откъде са.
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1